Dortmund – Leverkusen 3:0 (kon.) | Bayern – Mohuč 3:1 (kon.) | Mönchengladbach – Norimberk 2:3 (kon.)
Stuttgart – Düsseldorf 0:0 (kon.) | Hannover – W. Brémy 3:2 (kon.) | Fürth – Schalke 0:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:1 (2:0)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 15.09.2012, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli vše. Přeji vám pěkný zbytek sobotního dne a u německé Bundesligy opět na počtenou. (17:30:45)
     
    Bayern si tedy připisuje i v třetím zápase výhru a i po třetím kole bude vést tabulky bez ztráty bodu a se skóre 12:2. Mainz klesl na čtrnáctou pozici a má pouze jeden bod. Navíc ho ještě může přeskočit Hoffenheim s Hamburgem, kteří mají ještě své zápasy před sebou.
     
    Tak nakonec nám zápas po jasné první půli a vedení Bayernu 2:0 nabídl v té druhé menší drama. Hostům se totiž podařilo snížit z penalty SZALAIEM. Bayern však poté opět zabral a v některých pasážích Mainz dokázal pořádně zatlačit. Na třetí gól si však museli domácí počkat až do samotného závěru, kdy se prosadil KROOS.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bayern právě vstřelil branku!

    Gólu se nakonec Bayern přece jen dočkal. Po centru Javiho Martinéze se opřel do míče TONI KROOS a zamířil přesně k levé tyči.
     
    90+1
    Velká šance pro Claudia Pizarra, ten nejprve trochu zapomněl míč za sebou a tak přišel o možnost jít sám na brankáře. Pak ale stejně šel, protože obehrál hráče a pak pálil jen do brankáře.
     
    90
    Kroos se dostával do dobré střelecké pozice, dokonce i vystřelil, ale do jeho rány stoupl jeden z bránících hráčů Mainzu.
     
    89
    Bayern stále bezpečně ovládá situaci a prakticky Mainzu nepůjčuje míč.
     
    88
    A je to tady. Do hry jde Claudio Pizarro, který vystřídá Maria Mandžukiče, který vstřelil první gól. Claudio Pizarro tak nastupuje k bundesligovému zápasu 336 a vyrovnal tak rekord Levana Kobiašviliho a Zé Roberta ve startech zahraničních hráčů.
     
    87
    Jupp Heynckes má v zásobě ještě dvě střídání. Uvidíme, zda některé využije. Nejpravděpodobněji to vypadá na Claudia Pizarra.
     
    86
    Až teď se Mainz dostal pořádně k míči a může tak spřádat plány. Do zformované obrany Bayernu se ale bude útočit velmi složitě.
     
    85
    Mainz ubránil další roh. Ale k míči se opět nedostal. Naopak Niko Bungert (MAI) fauloval a vidí žlutou kartu.
     
    84
    Bayern stále útočí, což je v jeho podání nejlepší obrana. Mainz se už nějakou dobu nemůže dostat do nějaké souvislejší útočné akce.
     
    83
    Každopádně Mainz se brání, ale potřebuje útočit, on je totiž týmem, který prohrává. Nyní se musel vypořádat s rohem Kroose, a to se povedlo.
     
    82
    Další sporný okamžik ve vápně Mainzu. Thomas Müller si zpracovával míč, ale po kontaktu se Zabavníkem se ocitl na zemi. Opakovaný záběr ale odhalil, že o penaltu se nejednalo.
     
    80
    Müller připravil střeleckou možnost Kroosovi, který dostal míč na střed hřiště těsně před vápnem a pálil ihned z první. Rána by to byla gólová, kdyby však nemířila doprostřed brány, kde ji nadvakrát zlikvidoval brankáře Wetklo.
     
    79
    Poslední střídání Mainzu. Ze hry jde Maxim Choupo-Moting a pustí do hry rakouského reprezentanta Andrease Ivanschitze.
     
    78
    ...Ani dva rohy krátce za sebou nepřinesly Bayernu kýžený třetí gól.
     
    77
    Müller se ve vápně dostal dvakrát ke střele. Obě byly zblokovány, přičemž ta druhá mířila jasně do ruky bránícího hráče. Tohle měla být penalta, ale je z toho pro Bayern pouze rohový kop...

    Zdeněk Plánka

    Branky: 2. Mandžukič, 13. Schweinsteiger, 90+2. Kroos - 59. Szalai (pen.)

    Karty:   60. Gustavo (BAY) - 40. Kirchhoff (MAI), 85. Bungert (MAI)


    Bayern Mnichov: (4 - 2 - 3 - 1) Neuer - Lahm, J. Boateng, Dante, Badstuber - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Shaqiri (75. Javi Martinéz) - Mandžukič (89. C. Pizarro).
    Trenér: Jupp Heynckes.

    1. FSV Mohuč 05: (4 - 3 - 2 - 1) Wetklo - Pospěch, Bungert, Noveski, Radoslav Zabavník - Caligiuri (37. Soto), Kirchhoff, Baumgartlinger - Risse (37. Szalai), N. Müller - Choupo-Moting (79. Ivanschitz).
    Trenér: Thomas Tuchel.

    Rozhodčí: M. Schmidt - W. Walz, K. Voss - S. Siebert

    Diváci: 71000
    bahis siteleri