Troyes – Lille 1:1 (kon.) | Saint-Étienne – Sochaux 0:1 (kon.) | Évian TG – Bastia 3:0 (kon.)
Nice – Brest 4:2 (kon.) | Valenciennes – Bordeaux 0:0 (kon.)
konec
Évian Thonon Gaillard
3:0 (1:0)
SC Bastia
Sobota 15.09.2012, 20:00 • Parc des Sports, Annecy • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Tak se hráči týmu Evian TG konečně dočkali. Poprvé v letošním ročníku získali plný počet bodů. Domácí hráči si dnes vítězství zasloužili a bojovali o něj od první minuty. Po jednobrankovém náskoku z první půle dokázali v druhé polovině přidat další dvě branky a konec utkání si v poklidu pohlídali. To je pro dnešek vše. Přeji příjemný zbytek víkendu a zase někdy napočtenou. (21:55:16)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté už nikam nespěchají a jejich kombinace se odehrává na vlastní polovině. První tříbodový zisk je už za dveřmi.
     
    90
    Na stadionu Parc des Sports se bude hrát ještě o dvě minuty naavíc.
     
    89
    Ještě rohový kop pro hosty, který rozehraje Maschal. Tomu se ale centr do vápna vůbec nepovedl a balon skončil daleko za brankou Andersena.
     
    87
    Tři minuty před koncem utkání to vypadá, že se domácí výběr konečně dočká plného počtu bodů a připíše si první letošní výhru.
     
    85
    Bastia to už zkouší hodně marným způsobem. Hráči v modrých dresech nakopávají kulatou pomůcku na polovinu soupeře s nadějí, že ho někdo v modrém získá.
     
    83
    Domácí dobře brání a hosty nepouští do blízkostí své branky. Dobrý obranný zákrok předvedl Lacour, který získal balon čistým způsobem v poklidu rozehrál.
     
    80
    Evian dnes mění hráče na hřišti naposledy. Odehráno má Jarolím. Do hry se za něj podívá Cambon.
     
    74
    Hosté střídají. Ze hry odejde Cahuzac. Místo něj se na hřiště podívá Khazri.
     
    79
    Domácí trenér podruhé střídá. Hřiště opustí střelec dvou branek Barbosa, kterého vystřídá Dhaouadi.
     
    78
    Évian právě vstřelilo branku!
    A hráči domácího Evianu kráčí směle za vítězstvím. O třetí přesný zásah se postaral CEDRIC BARBOSA, když obešel posledního obránce a pohotově uklidil míč za bezmocného gólmana.
     
    75
    A s domácím ziskem tří bodu to vypadá hned reálněji. Na stadionu v Annecy jsme viděli již druhou branku do hostující sítě a uvidímě jestli Bastia dokáže ještě odpovědět.
     
    73
    Évian právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se dokázali prosadit dnes už podruhé. YANNICK SAGBO utekl hostujícím obráncům a proti vyběhnutému brankáři si poradil parádně. Lehký dloubáček přistál přesně u levé tyče a Evian už vede o dvě branky.
     
    72
    Družina v růžovém se nastěhovala do pokutového území. K dispozici má totiž domácí tým rohový kop, kterého se ujme Jarolím.
     
    71
    Bastia má poslední dvacetiminutovku na to, aby dokázala vstřelit minimálně jednu branku a s utkáním ještě něco udělat.
     
    70
    Odražený balon se dostal až k Maoulidaovi. Ten se opřel do své střely pravačkou, ale k ničemu to nevedlo. Rána skončila hodně mimo tři tyče.
     
    68
    Hostující brankář Novaes bude rozehrávat od vlastní klece. Pošle dlouhý odkop na polovinu soupeře, kde už čekají hráči v modrých dresech.

    Jakub Martínek

    Branky: 31. Barbosa, 73. Sagbo, 78. Barbosa

    Karty:   46. Angoula (EVA), 48. Sagbo (EVA), 51. Barbosa (EVA) - 54. Modeste (BSA), 59. Marque (BSA), 67. Rothen (BSA)


    Évian Thonon Gaillard: Andersen - Dja Djedje, Angoula, Mensah, Lacour - Wass (57. Govou), Kone, Jarolím (80. Cambon), Barbosa "C" (79. Dhaouadi) - Sagbo, Berigaud.
    SC Bastia: Novaes - Choplin, Maschal, Marque, Harek - Cahuzac "C" (74. Khazri), Rothen - Maoulida, Yatabare (58. Thauvin), Palmieri - Modeste.

    Rozhodčí: Turpin - Danos, Ocak
    bahis siteleri