Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:5 (po s.n.) | Litoměřice – Písek 4:1 (kon.) | Šumperk – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Olomouc 6:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Most – Beroun 2:7 (kon.)
Jihlava – Třebíč 1:2 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
6:4 (3:2, 1:1, 2:1)
HC Olomouc
Sobota 15.09.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo RICHARDU DIVIŠOVI před malou chvilkou, to se mu povedlo nyní. Hostující forvard využil slabší domácí koncentrovanosti, položil si Vošvrdu a zakončil pod břevno. Bez asistence.
     
    52:28
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hostující tým chyboval na útočné modré čáře a kupředu kvapil zcela sám DALIBOR BORTŇÁK, jenž rozhýbal Kašíka a zasunul mu kotouč mezi betony. Bez asistence.
     
    42:31
    Benátky právě vstřelily branku!
    Olomoučtí opět ubránili oslabení, aby vzápětí sami inkasovali. Před Kašíkem se utvořil velký závar, ve kterém byl nejaktivnější MICHAL BULÍŘ a popáté překonává strážce hostující svatyně. Asistence: Lukáš Král.
     
    33:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté střílí kontaktní branku. Přihrávku zpoza branky převzal u levé tyčky stojící RADIM KUCHARCZYK a trefil se přesně. Asistence: Zbyněk Hampl, Richard Diviš.
     
    25:33
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté sice dokázali ubránit téměř čtyřminutové oslaben, ale vzápětí inkasují. Jonák se prosmýkl kolem mantinelu a přihrávkou před brankoviště oslovil JANA PLODKA, který usměrnil kotouč přesně mezi Kašíkovy betony. Asistence: Vít Jonák.
     
    13:59
    Benátky právě vstřelily branku!
    A máme tu další branku v olomoucké síti. Na dlouhou přihrávku si nabruslil TOMÁŠ KLIMT, oklamal Kašíka a zakončil do horní poloviny hostující branky. Asistence: Josef Skořepa, Jaroslav Vlach.
     
    12:38
    Benátky právě vstřelily branku!
    S góly se nám na benáteckém zimním stadionu opravdu roztrhl pytel. Milimetrovou Bulířovu přihrávku přes šíř útočného pásma zužitkoval napřažený MICHAL BÁRTA, jenž se trefil mimo Kašíkův dosah. Asistence: Michal Bulíř, Jiří Říha.
     
    10:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z vyrovnání se však domácí příliš dlouho neradovali. Přesnou přihrávku obdržel v mezikruží operující JAKUB HERMAN a zamířil přesně mezi Vošvrdovy betony. Asistence: Matěj Pekr, Jiří Řípa.
     
    10:14
    Benátky právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Domácí na delší čas okupovali útočné pásmo. Vyvinuli tlak na olomouckého gólmana Kašíka a také slavili úspěch zásluhou střely DALIBORA BORTŇÁKA z ostrého úhlu. Puk byl zřejmě za brankovou čáru sražen některým z olomouckých obránců. Bez asistence.
     
    7:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté jsou za svoji aktivitu v úvodu utkání odměněni. Řípa se ještě do zakončení nedostal, avšak domácí nedokázali vyhodit kotouč z obranného pásma. Puk se dostal na hůl MATĚJE PEKRA, který ho zvedl nad Vošvrdovu lapačku. Asistence: Jiří Řípa, Jakub Bartoň.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 11. Bortňák, 13. Bárta (Bulíř, Říha), 14. Klimt (Skořepa, Vlach), 26. Plodek (Jonák), 43. Bulíř (Král), 53. Bortňák - 8. Pekr (Řípa, Bartoň), 11. Herman (Pekr, Řípa), 34. Kucharczyk (Hampl, Diviš), 60. Diviš


    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Stejskal) - Vitásek, Šimek, Štich, Kajínek, Vála, Kolmann, Ulrych, Říha - Klimt, Skořepa, Vlach, Jonák, Plodek, Skalický, Bulíř, Král, Bárta, Kopic, Bortňák, Jech.
    HC Olomouc: Kašík (Halász) - Janáček, Houdek, Nedbálek, Ondrušek, Bartoň, Staněk, Valenta, Lhotský - Selingr, Diviš, Kucharczyk, Herman, Řípa, Pekr, Hampl, Kolouch, Kucsera, Zbořil, Králík, Švaňhal.

    Rozhodčí: Zubzanda - Brejcha, Suchánek

    Diváci: 295
    bahis siteleri