Jihlava – Chomutov 1:5 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 8:4 (kon.) | Motor ČB – HC Kladno 3:1 (kon.)
Kometa Brno – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 5:6 (po pr.) | Sparta – Třinec 4:2 (kon.)
Slavia – Vítkovice 2:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:5 (0:0, 2:3, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 15.09.2012, 16:00 • Zimní stadion Eden • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Slováček poslal kotouč na levou stranu, kde stál TOMÁŠ KRÁL, a ten se prezentoval perfektní střelou do horního růžku! Asistence: Ondřej Slováček a Jan Pasker.
     
    51:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JAN PASKER zůstal zapomenutý za domácími obránci a Holý toho okamžitě využil. Pěknou nahrávkou ho vybídl k úniku, do kterého se také vítkovický útočník dostal a ranou pod víko zvyšil náskok svého mužstva! Asistence: Marek Holý.
     
    34:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    GEORG MAVROJANIDIS předvedl pěknou kličkovanou zakončenou přesně mířenou střelou, Slavia se tak dostává na dostřel! Asistence:
     
    33:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesně v momentě, kdy Kotyra naskočil na led, slávisté propadli. Slováček ujel po pravé straně a vyslal pokus na Moučka, k dorážce se následně dostal MAREK HOLÝ a zvýšil vedení Vítkovic! Asistence: Ondřej Slováček.
     
    29:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Semrád vybojoval puk u pravého mantinelu, dovezl ho do útočné třetiny, kde našel volného MARTINA PTÁČNÍKA, jenž z pomocí teče snížil v oslabení na 1:2! Asistence: Tomáš Semrád.
     
    25:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V krátkém čase odskakují Vítkovice již na dvoubrankový rozdíl. Mezi betony domácího gólmana se přesně trefil ADAM ŘEHÁK! Asistence: Adam Hawlík.
     
    24:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak hosté udeřují v přesilovce a dostávají se do vedení. Bombu Bajla od modré vyrazil Mouček přesně na hokejku KARLA RICHTRA, který tak otevírá skóre dnešního utkání! Asistence: Marek Bajl a Adrian Bumbál.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 30. Ptáčník (Semrád), 35. Mavrojanidis (Rittig) - 25. Richter (Bajl, Bumbál), 26. Řehák (Hawlík), 34. Holý (Slováček), 52. Pasker (Holý), 59. Král (Slováček, Pasker)


    HC Slavia Praha: Mouček - Leština, Babka, Růžička, Malý, Rittig, Knot, Mavrojanidis, Jedlička, Brzák, Berlev, Navrátil, Semrád, Kotyra, Ryzák, Novák, Hložek, Šteiner, Mašín, Müller, Moravec, Ptáčník
    HC Vítkovice Ridera: Kubáň - Král, Tomi, Štencel, Hawlík, Illés, Němec, Bumbál, Kovář, Jonáš, Česlík, Slováček, Richter, Řehák, Deutsch, Cabák, Holý, Blahuta, Pasker, Bail, Máj

    Rozhodčí: Jebavý - Frodl, Pouzar
    bahis siteleri