Zlín – Třinec 3:4 (po pr.) | HC Kladno – Slavia 4:2 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Písek 1:5 (kon.) | Letňany – Sparta 2:9 (kon.)
Chomutov – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 0:3 (kon.) | Havířov – Vítkovice 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 7:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:5 (0:3, 0:2, 1:0)
IHC Králové Písek
Pátek 05.10.2012, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    52:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece se domácí dočkali! Kapitána DANIELA ŠEPSE krátce po přejezdu modré čáry nikdo neatakoval, tak natáhl ke střele, která skončila mimo dosah Mazuchovy vyrážečky - 1:5. Bez asistence.
     
    36:46
    Písek právě vstřelil branku!
    To však jen do chvíle, kdy se LUKÁŠ VOLF zdánlivě jednoduše prodral ze strany před Müllera a svůj bekhend poslal do odkrytého místa brány. S Hradečáky to už vypadá zle nedobře - 0:5. Bez asistence.
     
    26:16
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši neměli ve druhé třetině ještě prakticky žádnou možnost, paradoxně v oslabení ale navyšují svůj náskok. Lukáš Volf vystihl v rohu pásma chybu v hradecké rozehrávce a našel volného PETRA DUDÁKA, který nadvakrát protlačil puk za Mazuchova záda - 0:4. Asistence: Lukáš Volf.
     
    16:48
    Písek právě vstřelil branku!
    Bez obrany se těžko hraje a František Veselý zřejmě dobrovolně přepouští své místo Michaelu Müllerovi. Mezi kruhy se mu totiž zjevil nehlídaný DANIEL SCHWAMBERGER, jenž tentokrát zavěsil do protějšího růžku - 0:3. Asistence: David Koutenský, Dominik Točík.
     
    16:24
    Písek právě vstřelil branku!
    No a po minutě inkasují Hradečtí znovu. Tomáš Rod vyslal z levé strany ránu, kterou Veselý sice vyrazil, ale puk si našel PATRIK BŘEZINA a z první ho napálil do sítě - 0:2. Asistence: Tomáš Rod, Josef Vlk.
     
    15:15
    Písek právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že hradecká defenzíva se po předchozích výpadcích zkonsolidovala. Pak to ale zkusil DANIEL SCHWAMBERGER úplně sám a kolem svého protivníka se prohnal s ohromnou lehkostí. Veselému nasadil dlouhou kličku a u druhé tyče našel volný kout - 0:1. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 53. Šeps - 16. Schwamberger, 17. Březina (Rod, Vlk), 17. Schwamberger (Koutenský, Točík), 27. Dudák (Volf), 37. Volf


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (od 17. Müller) – Skála, Matějček, Havránek, Bezděk, Novotný, Hofman, Voříšek, Souček – Jebavý, Pilař, Šeps – Voženílek, Gančarčík, Musil – Šeda, Wolf, Drašnar – Malinský, Miškář. Trenér: Petr Luštinec.
    IHC Králové Písek: Mazuch (Pechek) – Červinský, Hřebíček, Sýbek, Hanus, Koutenský, Hájek – Šuhaj, Točík, Schwamberger – Duchoň, Volf, Dudák – Rod, Březina, Vlk – Marcilis. Trenér: Roman Heindl.

    Rozhodčí: Vokřál – Čížek, Svobodová.
    bahis siteleri