Havířov – Přerov 9:1 (kon.) | HC Kladno – Sparta 4:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Vsetín – Olomouc 8:1 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 2:6 (kon.) | Motor ČB – Písek 3:4 (kon.)
Jihlava – Pardubice 5:7 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 12.10.2012, 18:00 • KAJOT ARENA, Brno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Po stejném výsledku z každé části (1:0) zůstávají tři body pohodlně doma. Největší překážkou byl dnes pro zlínské hráče dobře chytající brankář Komety Pavel Jekel. I Ondřej Haloda si v druhém brankovišti nepočínal zle, ale u brankových momentů Komety už více udělat nemohl. To je pro dnešek vše. Přejeme vám příjemný zbytek pátečního večera. (19:59:26)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Puk už je za branou Komety. Domácí jej nepustí.
     
    59:02
    Hlaváč si sjel od modré čáry mezi kruhy a mohl se podívat, kam svoji ránu zamíří. Naneštěstí pro něj i zlínský výběr asi o 15 centimetrů minul levou šibenici.
     
    58:40
    Zlíňáci by chtěli snížit.
     
    58:00
    Domácí u ž si v útoku hodně hrají.
     
    56:55
    Od modré se do puku opírá Marcello a za Halodou zvoní břevno!
     
    56:13
    Kometě se píská icing. Pár minut do konce budeme sledovat asi spíše souboj zlínských hráčů s brankářem Jekelem o jeho čisté konto. O bodech už je zřejmě rozhodnuto.
     
    55:41
    Hráči Komety si vedení užívají. Nerozhodí je ani Gago, jenž se přes beka Komety dostal jen ke slabému nahození bekhendem.
     
    54:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jak se řeší přečíslení dva na jednoho teď ukázali hráči Komety. ROMAN DYMÁČEK nejprve do slibné pozice vyslal Boltvana, jenž mu puk ještě stihl vrátit před prázdnou bránu. Diváci v KAJOT ARENĚ mohli krásné souhře zatleskat. Asistence: Jakub Boltvan, Radek Koblížek.
     
    53:51
    Domácí Kozel chyboval na modré čáře a naskytl rychlý brejk hostům. Hlaváč se po sprintu na levé straně rozhodl pro samostatné zakončení. Jekel však velice dobře viděl a i nepříjemnou ránu chytil do lapačky.
     
    52:59
    Aktivní Hladiš zpoza obránce bránu netrefuje. Puk končí na chrániči beka Komety.
     
    52:23
    Obránce Vlček se vydal až za bránu soupeře. Najížděl směrem k Halodovi, a protože už nevěděl, co provést, vypálil. Brankář puk v klidu vyrazil.
     
    50:43
    Radim Zohorna byl blízko druhé branky zápasu. Švejda jej krásně našel od modré čáry před brankovištěm a Zohorna jen tečoval. Kotouč se sklouzl dvacet centimetrů od levé tyče. Po něm si role zmínění hráči prohodili, Švejda si sjel mezi kruhy a švihem vyprášil beton Halody.
     
    50:20
    Hladiš pálí z levé strany do pravého ramene Jekela. Domácí brankář stále odolává.
     
    49:16
    Vyoral chtěl zaútočit sám, jenž stahovačka mezi nohy Vlkča mu nevyšle. Po trefě do brusle se puku zmocnil na druhou stranu jedoucí obránce Komety.
     
    48:25
    Jekel předvádí hodně rychlý zákrok pravým betonem. Musel reagovat na ránu z první, která letěla z mezikruží.
     
    47:46
    Garčic zpoza brány hodil puk do brankoviště, kde promáchl Boltvan.
     
    47:05
    Nyní nahodil puk od modré čáry Denk. Haloda zasahovat nemohl, protože jej těsně před ním někdo tečoval vedle brankové konstrukce.
     
    46:08
    Ze samostatné akce Koblížka mohl těžit Kozel, jenž míchal s kotoučem až zhruba do vzdálenosti tří metrů od brány. Jeho střelu švihem z levé strany vytěsnil Haloda rukou nad břevno.
     
    45:34
    Nepřesná rozehrávka Štancla nemůže končit jinak než zakázaným uvolněním.
     
    44:18
    Koch po buly vypálil od modré čáry. Haloda si připisuje přesný zásah pravým betonem.
     
    43:59
    Zlínský Stuchlík najížděl z levé strany podporován spoluhráčem na druhém křídle, ale tak dlouho čekal, až mu pod nohy padl bek Komety.
     
    43:29
    Gago si hezky najel na pravé křídlo, zpracoval dlouho přihrávku a po přejetí modré čáry vypálil příklepem. Trefil rameno Jekela, jenž si na něm puk přidržel lapačkou.
     
    42:14
    Tým PSG se nyní snažil ukončit neprůstřelnost Jekela tak, že chtěl natlačit puk do brány i s brankářem. V brankovišti ležili už dva hráči i brankář. Jenž puk nakonec odpálil jeden z hráčů Komety.
     
    41:47
    Už při hře pět na pět kazí domácí útok nepřesnou zadovkou.
     
    41:15
    Procházkova rána vypadala hodně nebezpečně, ale k bráně nedoletěla. Po teči skončila v rohu kluziště.
     
    40:58
    Další vteřiny šetří Kometě Kusko.
     
    40:29
    Po zakázaném uvolnění se Zlíňáci usadili v útočném pásmu jen do vyhození Vlčka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:32.
     
    Pokud domácí vstoupili do zápasu hodně chladně, nahradili si to ve druhé části. Svého soupeře hned zatlačili. Z převahy těžili ve 26. minutě a po hezké kličce Grünwalda navýšili svoje hubené vedení. Zlíští začali hrát až v závěru třetiny, ale už bylo příliš pozdě. Třetí třetinu však začnou 1:16 minuty dlouho přesilovkou, takže se mohou rychle vrátit do hry o body.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Po teči končí puk v ochranné síti.
     
    39:28
    Po trmě vrmě vracel kotouč před bránu Kobylík a ještě dorážel kapitán Dalajka. Kde že puk skončil? V lapačce Jekela. Brankář Brna ještě předvádí rychlý pohyb lapačkou směrem vzhůru, aby i rozhodčí věděli, že mají hru přerušit.
     
    39:16
    Stejně jako v závěru první třetiny i v té druhé zahraje Zlín přesilovou hru. Na dvě minuty je za krosček vyloučen Libor Hájek.
     
    39:02
    Stený muž raději uklidňuje hru před dotírajícím Hlaváčem. Puk schovává pod lapačku a po nahození přerušuje hru.
     
    38:04
    Stránský je dnes zřejmě nejlepším bruslařem hostů. Nejrpve v útočném pásmu nahrával a poté sám bekhendem zakončoval nepovedenou ránu spoluhráče. Jekel puk vytěsnil před bránu, kde nebyl nikdo ze zlínských hráčů k dorážce. Následná Kobylíkova střela od modré našla bezpečný domov v lapačce brněnského brankáře.
     
    37:19
    Do brejku se řítil Zohorna, jenže přihrávka na něj byla zaprvé moc dlouhá a za druhé na pravém křídle upadl.
     
    36:56
    Tým PSG zvýšil obrátky.
     
    36:28
    A Jekel je úspěšný i napodruhé. Nyní po závarů hostů uklidňuje hru rychlým švihem lapačkou.
     
    35:40
    Hladiš dostal ideální přihrávku na modrou čáru a se zakončením se moc nepáral. Tvrdý příklep namířil k pravé tyči. Jenž proti brance byl pravý beton Jekela.
     
    34:36
    Zohorna se zbavil obránce hostí a naservíroval puk na obsazeného Boltvana před brankoviště. Útočník Komety se i tak stihl dostat k zakončení, jenž přes natažený beton Halody puk do brány nepropasíroval.
     
    34:17
    Boltvan vykroužil v útočném pásmu kolem brány a mantinelu až mezi kruhy, kde mu jeden z borců Zlína na poslední chvíli vypíchl kotouč.
     
    33:28
    Chybu Kuska na modré čáře napravuje Kubeš obětavým zákrokem. Jeden na jednoho se zlínským protihráčem vymíchat nenchal a vytlačil jej za bránu.
     
    31:40
    Garčic přečetl hostující rozehrávku a z levé strany se řítil na Halodu sám. Rozhodl se pro ránu příklepem a mířil vysoko. Tak vysoko, že se sám hodně divil, že puk skončil až v ochranné síti. Rozhodčí vykazuje hru do středního pásma.
     
    31:07
    Ne takhle cesta ke gólu nepovede. Procházka pálí švihem hned po přejetí modré čáry, protože by jel do dvou protihráčů. Jekel zasahuje lapačkou.
     
    30:10
    Už už se zdálo, že se zlínský Stránský ocitne v samostatném úniku, ale těsně po přejetí modré čáry mu rozhodčí pískají postavení mimo hru. Celá zlínská lavice se hodně rozčilujue. O ofsajd se zřejmě nejednalo.
     
    30:01
    Na druhé straně musel předvést rychlý zákrok Haloda proti ráně Koblížka.
     
    29:47
    Hladiš s Gagem jeli samotní na Kocha. Hladiš se rozhodl pro střelu, kterou trefil chrániče obránce Kocha. Puk se odrazil ke Gagovi, jenž napálil pro změnu beton Jekela.
     
    29:02
    Garčic si zaťukal o puk na modré čáře a dostal jej. Kličkou se propasíroval mezi kruhy, kde mu stihl do rány vložit hůl Kobylík.
     
    28:33
    Na druhé straně se stihl jen otočit Haloda za příklepem, jenž na něj směřoval z levého kruhu. K jeho štěstí puk mířil mimo bránu.
     
    27:54
    Helešic si na levé straně dokázal nachystat prostor ke střele a švihem procivičl pozornost Jekela. Brankář Komety puk vytěsnil pravým betonem za bránu.
     
    26:40
    Boltvan si sjel pro odražený kotouč na modré čáře a poslal jej do chumlu těl. Černá guma se však od jednoho z hráčů před brankovištěm odrazila mimo bránu.
     
    25:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po narážečce ve středním pásmu se do samostatného úniku dostal HYNEK GRÜNWALD. Před Halodou hodně zpomalil a předvedl efektivní kličku. Puk si i s holí prohodil mezi nohy a mezi bruslemi jej jen lehce posunul do brankoviště. Když už to vypadalo, že jej hostující beci dohnali a kotouč nějak stečovali, puk pomaličku projel mezi nohama Halody do brány. Asistence: Radim Zohorna.
     
    24:18
    Na nahozený kotouč těsně před branoviště se natahoval Stránský. Před Jekelem jej stihl tečovat, ale byl tak blížko, že netrefil nic víc než beton.
     
    22:57
    Krátce po vhazování se k odraženém kotouč na levé straně útočného pásma dostal Koblížek. Haloda předvedl po bekhendové ráně hodně pohotový zákrok levým betonem.
     
    22:41
    Hraje se nahoru dolů. První minuty třetiny vypadjí mnohem lépe než v úvodní části.
     
    21:39
    Zlínský Pavel Bumbál si počkal u modré čáry a vyprášil beton Jekela.
     
    21:06
    Naopak Kometa vlétla do druhé části s velkou chutí.
     
    20:25
    Ve zkrácené výhodě se hosté ani nedostali ke střele.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:47.
     
    I když hlasatel právě zahlásil, že v první třetině gól nepadl a stav je 0:0, není tomu tak. Po hezké trefě Radima Zohorny vede Kometa právě o jediný přesný zásah.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Kometa opět vyhazuje.
     
    19:45
    Hladišův švih končí po teči v ochranné síti.
     
    19:35
    Hosté znova bojují o kotouč v útočném pásmu.
     
    19:15
    Dalajka však u mantinelu kazí a Kozel posílá puk až za Halodu.
     
    18:46
    Zlín už je v útočném pásmu a staví se na signál.
     
    18:28
    Brnu se podařilo vyhrát buly a hned vyhodit.
     
    18:24
    Zlín navíc bude hrát přesilovou hru. V útočném pásmu se zbytečného podražení dopustil Radim Zohorna.
     
    18:15
    Kuskovi pokus o efektivní kličku na modré čáře nevyšel. Puku se zmocňují hosté.
     
    17:04
    Hrát však budou Zlíňáci. Hodně rychle musel pálit Bumbál, ale stejně nebyl dostatečně pohotový. Kotouč se po holi domácího Vlčka svezl do rohu kluziště.
     
    16:15
    Brněnský výběr se snaží hru uklidnit. Nerad by do konce první části inkasoval.
     
    15:28
    Následně vyjel Jekel z brány odehrát odražený kotouč a na morou čáru nahrál nechtěně soupeři. Hosté však dlouho váhali, jak akci zakončí a o puk přišli.
     
    15:04
    Stránský bojoval proti třem hráčům Komety a v útočném pásmu nakonec skončil na ledě. Rozhodčí nedovolený zákrok neviděl.
     
    14:16
    Po krásné předávce na modré čáře pálil domácí Grünwald do pravého betonu Halody. Mladý gólman Zlína puk jemně posunul mimo tři tyče.
     
    13:42
    Martin Helešic se dostal k odraženému koutouč mezi kruhy a poslal jej do hrudi Jekela.
     
    13:33
    Pohotový zákrok lapačkou ukazuje na druhé straně Pavel Jekel.
     
    12:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    O nádhernou trefu se stará domácí útočník RADIM ZOHORNA. Garčic se výborné obmotal kolem brány Halody a po bleskurychlé otočce vypálil do výstroje gólmana. Odražený puk ještě nestihl dopadnout ani na led, když se do něj trefil zhruba ve 30 centimetrech Zohorna. Haloda padal k ledu a kotouč jej pomalým obloučkem přeletěl. Asistence: Richard Garčic.
     
    12:35
    Po nahození od modré čáry Haloda raději puk schoval a rozhodčí rychle uklidňuje kohouty, kteří se kolem brankáře začali postrkovat.
     
    12:23
    I tak můžeme sledovat zlepšení hry trenérů Berana a Meluzína.
     
    11:45
    Domácí se snaží vytvořit si tlak, jenže se jim nedaří. Za branou Zlína o puk rychle přicházejí.
     
    10:37
    Garčic si špatně zpracoval přihrávku a z přesilovky Komety nic nebude.
     
    10:17
    Nahození Davida Vlčka od modré čáry končí po teči v ochranné síti nad branou Halody.
     
    09:37
    Kometa ne a ne založit přesilovký zámek. Až nyní je v útočném pásmu.
     
    08:54
    Tým Zlína však útočí i v oslabení. Stránský se krásně vymanil z rohu kluziště a nepříjemně vypálil z pravého kruhu. Po ledě poslal puk do pravého betonu Jekela.
     
    08:42
    Trošku přísné vyloučení. Rozhodčí Přikryl posílá na dvě minuty sedět zlínského Petra Procházku na dvě minuty na trestnou - krosček.
     
    08:23
    Zajetím až za vlastní bránu uklidňuje hru útočník Radim Zohorna.
     
    08:01
    Berani se usadili v útočném pásmu.
     
    07:32
    Hladiš vyzkoušel štěstí se střelou přes obránce a Jekel puk vyrazil vyrážečkou.
     
    07:16
    Když už je Kometa v plném počtu, posílá jeden z jejich hráčů puk na icing.
     
    06:-14
    Dalajka dostal krásný křižný pas, se kterým by měl Jekel velké problémy. Útočníkovi Zlína ale puk nesedl na hůl a padáčkem zapadl daleko za bránu.
     
    06:09
    Zlíští hráči kombinují v útočném pásmu. Zatím však schází střelba.
     
    05:34
    Následuje vyloučení na obou stranách. Za hosty si na dvě minuty posedí za držení Pavel Bumbál a za domácí Libor Hájek za podražení. Hraje se 4 proti 5.
     
    05:11
    Pavel Bumbál zůstal chvíli ležet uprostřed kluziště. Rozhodčí hru přerušili a po vzájemné konzultaci následuje první vyloučení. Roman Dymáček (KOM) inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    04:37
    Kusko rozerhával za branou hodně nebojácně, ovšem situace pro něj nebyla zrovna dvakrát příznivá. Zpoza zad Jekela se nakonec i přes forčeking hostů dokázal vymanit.
     
    03:28
    Velkou rychlost nabral ve středním pásmu domácí Radim Zohorna, ovšem po pravém křídle se k zakončení nedostal. Puk jen nahodil bekhendem za bránu.
     
    03:04
    Kužílek pálil od modré hodně vysoko nad branku.
     
    02:23
    Kometa se dostala do přečíslení. Rozhodující nahrávku měl na holi Dymáček, jenž trefil před branovištěm Halody jen hůl soupeře.
     
    01:53
    Domácí kapitán Kusko byl v útoku faulován, ovšem rozhodčí jsou naprosto klidní.
     
    01:39
    Až nyní po domácí chybě měl trošku času Kužílek, jenž pálil mimo.
     
    01:18
    Zlíňáci se usadili v útočném pásmu. Ke střele se zatím nedostali.
     
    01:05
    Hostující Hladiš se pokoušel o první ránu na bránu, ovšem do střely mu vložil hůl jeden z domácích beků a puk skončil v ochranné síti.
     
    00:20
    Domácí se dopustili zakázaného uvolnění.
     
    V brankách nastupují zlínský Haloda a brněnský Jekel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    I podle sestav si můžete všimnout, že Pavel Jenyš dnes nenastoupí. V obou kádrech se představí tři mladší dorostenci. Za Kometu nastoupí Roman Dymáček, Radek Koblížek a Libor Hájek. Za hosty by měli dostat šanci gólman Adam Barvík a hráči Michal Gago a Petr Procházka.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Jekel (Ptáček) – Kubeš, Vlček, Koch, Hájek, Marcello, Štancl, Švejda, Ondráček – Dymáček, Kusko (C), Koblížek – Zohorna R., Boltvan, Garčic – Kozel, Grünwald, Vaverka – Denk, Nohel.

    PSG Zlín: Haloda (Barvík) – Kobylík, Hlaváč, Stuchlík, Gago, Pelánek, Bumbál, Zaremba, Helešic, Velčovský, Grygera, Pavlůsek, Dalajka (C), Procházka P., Vyoral, Stránský F., Hladiš, Kužílek.

    Rozhodčí: Přirkyl – Novotný, Šimčík..
     
    Nejproduktivnějším hráčem Komety je Pavel Jenyš. 14 kanadských bodů v šesti zápasech mu vysloužilo pravidelnou účast i v juniorské NOEN extralize a profesionální smlouvu v Kometě, která mu umožňuje už i start za A tým Komety. Zda bude dnes hrát se za chvíli dozvíme.
     
    Brňané dnes nastoupí na domácím ledu KAJOT ARENY, kde přivítají soupeře ze Zlína. Právě Ševci v minulé sezoně ukončili Kometě sezonu v osmifinále play-off a vzájemné souboje tak nepostrádají potřebný náboj. V tom prvním letošním dokázala před měsícem Kometa vyhrát ve Zlíně, konečné skóre bylo 0:4. Tým PSG je aktuálně v tabulce na šestém z osmi míst, v deseti zápasech si připsal třináct bodů. Nejvíce se na jejich zisku podílel Michal Hlaváč, jenž vstřelil dvě branky, ale připsal si hned šest finálních asistencí. Naposledy vyhrál Zlín o čtyři branky v Přerově.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 13. Zohorna R. (Garčic), 26. Grunwald (Zohorna R.), 55. Dymáček (Boltvan, Koblížek)


    HC Kometa Brno: Jekel – Kubeš, Vlček, Koch, Hájek, Marcello, Štancl, Švejda, Ondráček – Dymáček, Kusko (C), Koblížek – Zohorna R., Boltvan, Garčic – Kozel, Grünwald, Vaverka – Denk, Nohel.
    Berani Zlín: Haloda – Kobylík, Stuchlík, Velčovský, Helešic, Grygera, Procházka, Kužílek – Hlaváč, Gago, Pelánek, Bumbál, Zaremba, Pavlůšek, Dalajka (C), Vyoral, Stránský, Hladiš.

    Rozhodčí: Přirkyl – Novotný, Šimčík.
    bahis siteleri