Havířov – Přerov 9:1 (kon.) | HC Kladno – Sparta 4:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Vsetín – Olomouc 8:1 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 2:6 (kon.) | Motor ČB – Písek 3:4 (kon.)
Jihlava – Pardubice 5:7 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 12.10.2012, 18:00 • KAJOT ARENA, Brno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:02
    Hlaváč si sjel od modré čáry mezi kruhy a mohl se podívat, kam svoji ránu zamíří. Naneštěstí pro něj i zlínský výběr asi o 15 centimetrů minul levou šibenici.
     
    56:55
    Od modré se do puku opírá Marcello a za Halodou zvoní břevno!
     
    54:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jak se řeší přečíslení dva na jednoho teď ukázali hráči Komety. ROMAN DYMÁČEK nejprve do slibné pozice vyslal Boltvana, jenž mu puk ještě stihl vrátit před prázdnou bránu. Diváci v KAJOT ARENĚ mohli krásné souhře zatleskat. Asistence: Jakub Boltvan, Radek Koblížek.
     
    53:51
    Domácí Kozel chyboval na modré čáře a naskytl rychlý brejk hostům. Hlaváč se po sprintu na levé straně rozhodl pro samostatné zakončení. Jekel však velice dobře viděl a i nepříjemnou ránu chytil do lapačky.
     
    50:43
    Radim Zohorna byl blízko druhé branky zápasu. Švejda jej krásně našel od modré čáry před brankovištěm a Zohorna jen tečoval. Kotouč se sklouzl dvacet centimetrů od levé tyče. Po něm si role zmínění hráči prohodili, Švejda si sjel mezi kruhy a švihem vyprášil beton Halody.
     
    48:25
    Jekel předvádí hodně rychlý zákrok pravým betonem. Musel reagovat na ránu z první, která letěla z mezikruží.
     
    46:08
    Ze samostatné akce Koblížka mohl těžit Kozel, jenž míchal s kotoučem až zhruba do vzdálenosti tří metrů od brány. Jeho střelu švihem z levé strany vytěsnil Haloda rukou nad břevno.
     
    39:16
    Stejně jako v závěru první třetiny i v té druhé zahraje Zlín přesilovou hru. Na dvě minuty je za krosček vyloučen Libor Hájek.
     
    34:36
    Zohorna se zbavil obránce hostí a naservíroval puk na obsazeného Boltvana před brankoviště. Útočník Komety se i tak stihl dostat k zakončení, jenž přes natažený beton Halody puk do brány nepropasíroval.
     
    25:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po narážečce ve středním pásmu se do samostatného úniku dostal HYNEK GRÜNWALD. Před Halodou hodně zpomalil a předvedl efektivní kličku. Puk si i s holí prohodil mezi nohy a mezi bruslemi jej jen lehce posunul do brankoviště. Když už to vypadalo, že jej hostující beci dohnali a kotouč nějak stečovali, puk pomaličku projel mezi nohama Halody do brány. Asistence: Radim Zohorna.
     
    24:18
    Na nahozený kotouč těsně před branoviště se natahoval Stránský. Před Jekelem jej stihl tečovat, ale byl tak blížko, že netrefil nic víc než beton.
     
    22:57
    Krátce po vhazování se k odraženém kotouč na levé straně útočného pásma dostal Koblížek. Haloda předvedl po bekhendové ráně hodně pohotový zákrok levým betonem.
     
    18:24
    Zlín navíc bude hrát přesilovou hru. V útočném pásmu se zbytečného podražení dopustil Radim Zohorna.
     
    12:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    O nádhernou trefu se stará domácí útočník RADIM ZOHORNA. Garčic se výborné obmotal kolem brány Halody a po bleskurychlé otočce vypálil do výstroje gólmana. Odražený puk ještě nestihl dopadnout ani na led, když se do něj trefil zhruba ve 30 centimetrech Zohorna. Haloda padal k ledu a kotouč jej pomalým obloučkem přeletěl. Asistence: Richard Garčic.
     
    08:42
    Trošku přísné vyloučení. Rozhodčí Přikryl posílá na dvě minuty sedět zlínského Petra Procházku na dvě minuty na trestnou - krosček.
     
    05:34
    Následuje vyloučení na obou stranách. Za hosty si na dvě minuty posedí za držení Pavel Bumbál a za domácí Libor Hájek za podražení. Hraje se 4 proti 5.
     
    05:11
    Pavel Bumbál zůstal chvíli ležet uprostřed kluziště. Rozhodčí hru přerušili a po vzájemné konzultaci následuje první vyloučení. Roman Dymáček (KOM) inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 13. Zohorna R. (Garčic), 26. Grunwald (Zohorna R.), 55. Dymáček (Boltvan, Koblížek)


    HC Kometa Brno: Jekel – Kubeš, Vlček, Koch, Hájek, Marcello, Štancl, Švejda, Ondráček – Dymáček, Kusko (C), Koblížek – Zohorna R., Boltvan, Garčic – Kozel, Grünwald, Vaverka – Denk, Nohel.
    Berani Zlín: Haloda – Kobylík, Stuchlík, Velčovský, Helešic, Grygera, Procházka, Kužílek – Hlaváč, Gago, Pelánek, Bumbál, Zaremba, Pavlůšek, Dalajka (C), Vyoral, Stránský, Hladiš.

    Rozhodčí: Přirkyl – Novotný, Šimčík.
    bahis siteleri