Nižněkamsk – Mytišči 6:5 (po pr.) | Jaroslavl – Čerepovec 2:0 (kon.) | HC Slovan – Novokuzněck 2:4 (kon.)
po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
6:5 (1:2, 3:1, 1:2)
Atlant Mytišči
Sobota 27.10.2012, 15:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:53
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!


    Finský legionář OSKAR OSALA si přebruslil přes celou šíři třetiny hostů a nakonec překonává střelou zápěstím Chudobina! Dva body zůstávají v Nižněkamsku, hosté opět prohrávají... Asistence: Cibák.
     
    52:23
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!


    A je to tady! Domácí dokázali dokonale rozebrat hostující obranu a puk si za brankou hostů vybojoval IGOR POLYGALOV, který se obtočil s pukem na holi kolem pravé tyče Chudobina a překonává z blízka hostujícího gólmana. Desátý gól utkání! Asistence: Subbotin, Bělov.
     
    44:34
    Mytišči právě vstřelilo branku!


    Chyba v defenzivě domácího Neftěchimiku, na bránu Davydova jeli v oslabení dva hráči Atlantu, Andersson na sebe na levém křídle navázal jediného bránícího hráče domácích a skvělou přihrávkou vybídl ke gólu MICHAJLA GLUCHOVA! Asistence: Andersson.
     
    42:25
    Mytišči právě vstřelilo branku!


    Atlatnt se dočkal vyrovnávacího gólu, ANDREAS ENGQVIST překonává po výborné přihrávce Žerděva bezmocného Davydova, který se dnes již poněkolikáté nestihl všas přemístit ke své levé tyčce. Vyrovnáno a další proměněná přesilová hra! Asistence: Žerděv.
     
    37:21
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!


    Domácí dokonale "uspali" hokejisty Atlantu... do jejich třetiny se vřítil domácí Polygalov, obkroužil bránu Chudobina a skvěle přihrává zcela osamocenému ANDREJI SUBBOTINOVI, který dává domácím vedení v tomto zápase!
     
    29:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!


    Radost hostů z vedení netrvala déle než pár minut, domácím se povedlo opět přečíslení a podruhé v tomto utkání se střelou z pravé strany prosazuje NAIL JAKUPOV. Asistence: bez asistence.
     
    26:57
    Mytišči právě vstřelilo branku!


    Ale, ale... chyba při rozehrávce domácích, Žerděv dokázal vybojovat puk, prostrčit na IGORA IGNATUŠKINA, který nenápadnou střelou zpoza bránícího domácího hráče překonává Sokolova. Ten zatím nepůsobí příliš přesvědčivě v tomto utkání! Asistence: Andersson, Žerděv.
     
    25:17
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!


    Domácí vyrovnávají, po vyhraném vhazování ve vlastní třetině se vrhli do přečíslení a po skvělé přihrávce se z levé strany prosazuje slovenský reprezentant MARTIN CIBÁK, pro kterého již nebyl problém zakončit do odkryté brány hostů. Asistence: Osala, Milovzorov.
     
    15:35
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!


    Domácí také využívají přesilovou hru, když se k puku na pravé straně chopil NAIL JAKUPOV, sjel si s ním až do místa pro vhazování, hostující Ozolinš před ním couval, Jakupov vystřelil a překonává Chudobina poprvé v tomto utkání!
     
    08:40
    Mytišči právě vstřelilo branku!


    ... a nakonec využívají přesilovou hru, kdy si po sérii přihrávek dokázal k odkryté pravé tyči Sokolovovi brány sjet DMITRIJ KOSMAČOV a překonává Sokolova, který se již nestihl přemístit. Využitá přesilová hra! Asistence: Engqvist, Žerděv.
     
    03:58
    Mytišči právě vstřelilo branku!


    To je překvapení... NIKOLAJ ŽERDĚV si nabruslil do pravé strany kruhu pro vhazování v domácí třetině a jen tak "plácl" do puku, který končí za zády nepřipraveného Sokolova, který spíše čekal přihrávku, místo střely! Asistence: Andersson.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 16. Jakupov, 26. Cibák (Osala, Milovzorov), 30. Jakupov, 38. Subbotin (Polygalov), 53. Polygalov (Subbotin, Bělov), 64. Osala (Cibák) - 4. Žerděv (Andersson), 9. Kosmačov (Engqvist, Žerděv), 27. Ignatuškin (Andersson, Žerděv), 43. Engqvist (Žerděv), 45. Gluchov (Andersson)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Sokolov (Dalton) - Selujanov, Mamašov, Jakupov, Netík, Koukal - Berezin, Blochin, Cibák, Osala, Milovzorov - Rozin, Grot, Subbotin, Polygalov, Ziazov - Plechanov, Bělov, Chochrjakov, Alševskij J., Alševskij S.
    Atlant Mytišči: Chudobin (39. Davydov) - Kosmačov, Ozolinš, Ignatuškin, Andersson, Žerděv - Višněvskij, Frogren, Michnov, Engqvist, Gluchov - Batyršin, Rukavišnikov, Lemťjugov, Majorov, Lindgren - Kablukov, Kolcov, Točickij, Ševčenko

    Rozhodčí: Gofman, Romasko - Parjonov, Susujev

    Diváci: 5500
    bahis siteleri