Havlíčkův Brod – Písek 2:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
IHC Králové Písek
Neděle 28.10.2012, 13:30 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. O výsledku dnes rozhodla hned úvodní dvacetiminutovka, v níž se trefili Vladimír Szilva a Martin jelínek, kteří rozhodli o třech bodech pro havlíčkobrodské barvy. Brankář Rebelů Čeněk Novák se blýskl čistým kontem, ale i jeho protějšek Martin Havelka zaslouží za dnešní výkon velkou pochvalu. Děkuji vám za pozornost, to je dnes z Kotliny vše. Na shledanou. (15:25:42)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Utkání už se jen dohrává. Domácí drží kotouč ve středním pásmu.
     
    58:43
    Václav Pecen dostal od spoluhráčů nabito na modrou čáru, kde se z mohutného nápřahu opřel do puku. Jeho rána byla mezi kruhy zblokována a střílet mohl David kozlík, ale v tísni to měl hodně těžké.
     
    57:30
    Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se nemazal s kotoučem na holi vít Křesťan, který vyslal od modré čáry štiplavou střelu. Brankář Havelka se však zaskočit nenechal.
     
    57:00
    Střela střídá střelu. Tentokrát se rychlým pohybem mezi kruhy uvolnil David Protivný, ale i jeho střela měla ke gólovým parametrům docela daleko.
     
    56:09
    z mezikruží nejdříve pálil úplně osamocený Vladimír Szilva, ale nesešteloval si přesně mířidla. Po něm neuspěl od modré čáry se svou ranou ani Jan Kubát.
     
    55:55
    Na trestnou lavici je poslán další hříšník, jímž je Milan Michel (PIS). Dostal 2 plus 10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    55:40
    Po krásné nahrávce z rohu brodského pásma střílel bez přípravy před bránou Martin Flegl, ale kotouč za brankovou čáru nepropasíroval. Po něm si počínal podobně i dorážející Filip Paukner.
     
    54:45
    Martin Jelínek (HBR) je vyloučen na 2 minuty za držení protihráče.
     
    54:05
    hezká akce i na straně jihočechů. Milan Michel si srovnal puk na hůl a poslal hezký pas na volného kapitána Václava nNváka, jehož ránu vyrazil gólman Novák.
     
    53:35
    Domácí hokejisté teď dostali soupeře pod tlak a výsledkem bylo znovu několik střeleckých projektilů. Od modré čáry naposledy zakončoval Václav Pecen, ale jen do Havelkovy nastavené náruče.
     
    52:18
    O střelecké projektily rozhodně není nouze, nyní na sebe strhl pozornost i David Kozlík, který z levého kruhu vyprášil výstroj gólmana Havelky.
     
    51:27
    Hraje se nahoru - dolů, přičemž dostatek práce mají oba maskovaní muži. Nejdříve zasahoval v píseckém brankovišti Martin Havelka, zanedlouho po něm střílel na brankáře Nováka Martin Flegl.
     
    50:10
    Se svou troškou do mlýna přispěchal i útočník Michal Zdražil, ale jeho polovysoká střela z mezikruží postrádala větší razanci. Puk doplachtil do náruče stojícího gólmana Havelky.
     
    49:27
    Nebezpečí také u branky hostů. Martin Havelka si se dvěma střelami zblízka dovedl poradit a stále drží svůj tým na ledě Kotliny ve hře o cenné body.
     
    48:38
    Do útoku se po delší odmlce podívali také hosté. Z kruhu střílel Martin Flegl, jehož střelu zkoušel ještě tečovat před brankářem Novákem Tomáš Vejda, ale bez úspěchu. Lapačka domácího gólmana byla na místě.
     
    48:05
    Ani další rána z prostoru levého kruhu s sebou kýžené ovoce pro havlíčkobrodské Rebely nepřinesla. Opora Písku kotouč ukryla ve své náruči.
     
    47:50
    Kříž vypálil od modré čáry a i když měl Martin Havelka proti jeho projektilu lehce zakrytý výhled, dokázal úspěšně zasáhnout svým betonem.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Szilva (Žemlička), 20. Jelínek (Hynek, Kozlík)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Hlávka) - Pecen, Hošek, Kubát, Kříž, Křesťan - Jelínek, Zdražil, Szilva (C), Žemlička, Hynek, Chlubna, Brebera, Protivný, Kozlík.
    IHC Králové Písek: Havelka (Škuta) - Jirků (A), Suda, Banci, Švanda, Michel, V. Novák (C), Šmejkal (A), Císař, Paukner, Vejda, Flegl, Hanus, Klemš.

    Rozhodčí: Josef Barek - Viktor Novák, Jan Potůček
    bahis siteleri