Barys – Omsk 3:5 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 4:5 (po s.n.) | Čeljabinsk – Minsk 2:0 (kon.)
Magnitogorsk – Čerepovec 5:2 (kon.) | Ufa – Mytišči 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 4:2 (kon.)
Kazaň – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Petrohrad – Riga 3:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Doněck 4:2 (kon.)
CSKA Moskva – Novokuzněck 3:5 (kon.) | Lev – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Lev – Chabarovsk 5:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
Dinamo Riga
Středa 31.10.2012, 16:30 • Ice Palace, St Petersburg. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Riga právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, opravdu nevídané, co se v dnešním zápase děje. Lajna, která zařídila první gól, obstarala i ten poslední. Domácí dlouho motali soupeře v jeho obranném pásmu, ten ovšem dokázal vyhodit a díky zaváhání protivníka se dostat do přečíslení. Johnson poslal od pravého mantinelu před branku letící puk, kde jej - i trochu se štěstím - ze vzduchu sklepl za Ježova záda MIKUS INDRASIS. Hosté jsou osm vteřin před koncem třetí třetiny hodně blízko zisku tří bodů na ledě favorita.
    Asistence: Jamie Johnson.
     
    41:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    TARASENKO dostal křižnou přihrávku středním pásmem, zajel s pukem za útočnou modrou a napálil jej mezi betony hostujícího gólmana. Ten je tentokrát nedokázal včas sklapnout.
     
    32:21
    Domácí mají velkou možnost na vyrovnání, vyloučen na dvě minuty za hákování je znovu Rekis (RIG).
     
    28:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se znovu na dostřel. KEVIN DALLMAN využil pěkné přihrávky Alexandrova a zblízka překonal hostujícího gólmana.
    Asistence: Jury Alexandrov.
     
    27:48
    V témže čase vyloučen Rekis (RIG) na dvě minuty za hákování.
     
    27:08
    Giroux ve velké šanci, když dostal přihrávku před branku a zcela sám zakončoval, ovšem byl příliš blízko a už nedokázal puk zvednou dostatečně.
     
    25:19
    Další vyloučení na domácí straně. Arťuchin (PET) je vykázán na dvě minuty za podražení.
     
    20:58
    Přesilovku si zahrají i hosté. Za hákování je na dvě minuty vyloučen Kalinin (PET).
     
    19:28
    Tak teď mohou domácí litovat promarnění obrovské šance ke snížení. Klimenko pálil z pravé strany od modré čáry, Tellqvist vyrazil puk před sebe, ovšem k odraženému kotouči si dojel Kučerjavenko a i když měl před sebou snad ze tří čtvrtin odkrytou bránu, trefil jen položený beton Tellqvista, který jej vysunul jako poslední zoufalou záchranu. Sám pak nevěřil tomu, že domácí útočník, jenž následně schoval obličej v dlaních, jako vyjádření zoufalství, nedal gól a nevěří tomu ani diváci na stadionu.
     
    18:51
    Riga právě vstřelila branku!
    Nizivijs poslal přihrávku od zadního mantinelu před branku, kde stál znovu nekrytý hráč, tentokrát to byl PAUL SZCZECHURA, který jednoduše puk napálil k levé tyči, kam Ježov už nedosáhl.
    Asistence: Aleksandrs Nizivijs.
     
    12:06
    Riga právě vstřelila branku!
    KRISJANIS REDLIHS stál trestuhodně sám u pravé tyče petrohradské branky, puk k němu nakonec opravdu dorazil a hostující hráč něměl problém zasunout kotouč do odkryté branky. Sami domácí se musí hodně divit tomu, kolik prostoru nechali svému protihráči.
    Asistence: Martins Karsums a Mikus Indrasis.
     
    08:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácího mužstva. Kovalčku s pukem na holi zajel po pravé straně do útočného pásma, na druhém pólu si všiml, že mu najíždí jeho spoluhráč, kterému adresoval přihrávku a TONY MÄRTENSSON měl už jednoduchý úkol, a sice trefil poloodkrytou branku, neboť se Tellqvist nestihl přesunout.
    Asistence: Ilja Kovalčuk a Patrik Thoresen.
     
    03:42
    Nyní se už ale vylučovat bude. Za krosček je z ledu na dvě minuty vykázán Ankipans (RIG).
     
    0:08
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to byla teda rychlost. Tento gól bude možná soutěžit o pozici nejrychlejší branka letošního ročníku a možná i celé historie KHL. Po vyhraném buly hosté zaútočili, Johnson v útočném pásmu přiťukl na pravé straně najíždějícímu MIKUSI INDRASISOVI, a ten poslal puk mezi ruku a tělo domácího gólmana.
    Asistence: Jamie Johnson a Martins Karsums.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 9. Märtensson (Kovalčuk, Thoresen), 29. Dallman (Alexandrov), 42. Tarasenko - 1. Indrasis (Johnson, Karsums), 13. Redlihs (Karsums, Indrasis), 19. Szczechura (Nizivijs), 60. Indrasis (Johnson)


    SKA Petrohrad: Ježov (Bobrovskij) - Kalinin, Chudinov, Alexandrov, Dallman, Semjonov, Vorobjov, Serkin, Pervyšin - Thoresen, Kovalčuk, Märtensson - Tarasenko, Monachov, Tichonov - Burdasov, Arťuchin, Něprjajev - Kučerjavenko, Makarov, Klimenko.
    Dinamo Riga: Tellqvist (Gudlevskis) – Rekis, Galvinš, Cibulskis, Carle, Sotnieks, Redlihs K., Ivanans – Johnson, Indrasis, Karsums – Szczechura, Nizivijs, Giroux – Ankipans, Daugavinš, Džerinš – Biezajs, Bičevskis, Meija.

    Rozhodčí: Anisimov, Denis - Chernyšev, Stepan.

    Diváci: 12 300
    bahis siteleri