Poprad – Nitra 1:2 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
Zvolen – Martin 4:1 (kon.) | Košice – Skalica 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HK Nitra
sk Pátek 02.11.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:57
    V závere tohto stretnutia zinkasovali domáci hráči vylúčenie. Potrestaná je striedačka, ktorá poslala na ľad príliš veľa hráčov.
     
    57:24
    Nitrianskí hráči si zahrajú presilovú hru. Dvojminútový trest za napadnutie zinkasoval popradký útočník Michael Vandas.
     
    43:17
    Popradčania získali skvelú príležitosť na vyrovnanie. Na nitrianskú trestnú lavicu si za nepovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Miroslav Kováčik.
     
    35:43
    Popradskí hráči získali ďalšiu výhodu presilovej hry. Na trestnú lavicu Nitry si odchádza sadnúť Jozef Stümpel, ktorý nám predviedol nepovolené hákovanie.
     
    31:00
    Následný útočný tlak popradských hráčov prináša presilovú hru. Na trestnú lavicu Nitry si odchádza sadnúť Miroslav Kováčik, ktorý sa previnil nedovoleným bránením pred svojou bránou.
     
    18:43
    Popradskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Miroslav Kováčik sa pri svojom úniku príliš nevyznamenal a po nepresnej strele podrazil gólmana Sidopra, ktorý padá na ľad, no je v poriadku.
     
    15:19
    Róbert Sabolič si svojím skvelým individuálnym prienikom vypýtal presilovú hru. Počet hráčov na ľade sa na 53 vyrovná a následne bude pokračovať popradská presilová hra. Na nitrianskú trestnú lavičku odcádza Radovan Trefný za seknutie.
     
    14:12
    Nitrania si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu si na dve minúty tentokrát odchádza sadnúť Michael Vandas, ktorý sa previnil podrazením.
     
    00:53
    Bude sa vylučovať. Ako prví si v početnej výhode zahrajú hosťujúci hráči. Na trestnú lavicu Popradu si na dve minúty odchádza sadnúť Roman Tomas, ktorý sa previnil napadnutím.

    Branky a nahrávky: 44. Balán (Hvila) - 31. Tománek (Stümpel), 58. Tománek (Stümpel, Jokila)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák ("C"), Špelda, Kovačevič, Kramár, Pentikäinen, Kurali, Dinda - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Koskinen, Buc - Sabolič, Rapáč, Takáč - Paločko, Gríger, Homa.
    HK Nitra: Valent (Kusy) - Nádašdi, Trefný, Vosátko, Ordzovenský, Árvay, Rais, Kuzma - Kováčik ("C"), Chrenko, Segľa - Tománek, Stümpel, Jokila - Podstavek, Hamrák, Kadura - Pupák, Šiška, Kmeč.

    Rozhodčí: Lokšík - Gajan, Bogdaň

    Diváci: 2184
    bahis siteleri