Poprad – Nitra 1:2 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
Zvolen – Martin 4:1 (kon.) | Košice – Skalica 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HK Nitra
sk Pátek 02.11.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:57
    V závere tohto stretnutia zinkasovali domáci hráči vylúčenie. Potrestaná je striedačka, ktorá poslala na ľad príliš veľa hráčov.
     
    58:00
    Nitra dala gól!
    Hosťujúci "Corgoni" využívajú túto presilovú hru! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa dokázali hostia presadiť zásluhou gólu z hokejky ROMANA TOMÁNEKA! Ten zinkasoval v medzikruží skvelú prihrávku od Stümpela a puk švihom dopravil za bezmocného Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Jozef Stümpel a Jarmo Jokila.
     
    57:24
    Nitrianskí hráči si zahrajú presilovú hru. Dvojminútový trest za napadnutie zinkasoval popradký útočník Michael Vandas.
     
    57:15
    Nekompromisné zakončenie od modrej čiary z hokejky Jaroslava Špeldu nám prinieslo závar pred nitrianskou bránou! Dorážať sa snažili aj Balán a aj Vandas, no nitrianský gólman Valent puk pokrýva svojou lapačkou.
     
    50:41
    Golman Dušan Sidor nám predviedol fantastický semafór! Po strele z pravého kruhu od Andreja Kmeča oprášil svoju pozornú lapačku! S veľkým prehľadom puk ešte rozohráva a posiela na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    49:15
    Sabolič sa ocitol v ďalšej skvelej gólovej šanci! Po skvelej prihrávke sa snažil presadiť z medzikružia, no gólman Valent si ustrážil svoje betóny a puk vyráža na zadný mantinel.
     
    46:52
    Fantastická! Len takto sa dá pomenovať útočná akcia Popradčanov v 7. minúte! Po skvelej prihrávke od Rapáča sa pred bránou ocitol Róbert Sabolič, ktorý skvele vystrelil, no gólman Valent napokon so šťastím neinkasoval a puk vyrazil do bezpečia!
     
    46:24
    Tomáš Chrenko sa dostal do skvelej palebnej pozície, no po presnej prihrávke od Martina Segľu v pozícii na medzikruží jednoducho netrafill puk!
     
    43:22
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú túto presilovú hru už po piatich sekundách! Po delovke od modrej čiary v znení Hvilu Valent puk vyrazil pred seba, no pred ním stál pozorný STANISLAV BALÁN, ktorý puk uchmatol a nekompromisnou strelou ho zasunul za Valentov chrbát. Asistenciu si pripisuje Lukáš Hvila.
     
    43:17
    Popradčania získali skvelú príležitosť na vyrovnanie. Na nitrianskú trestnú lavicu si za nepovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Miroslav Kováčik.
     
    37:34
    Nitrianský gólman Valent opäť zahviezdil! Po skvelej strele Dávida Buca nám predviedol nádherný semafór. Buc umiestnil puk presne do ľavého horného rohu nitrianskej brány, no gólman Nitra bol jasne proti!
     
    35:43
    Popradskí hráči získali ďalšiu výhodu presilovej hry. Na trestnú lavicu Nitry si odchádza sadnúť Jozef Stümpel, ktorý nám predviedol nepovolené hákovanie.
     
    33:56
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal Stanislav Balán! Ten zinkasoval peknú prihrávku od Hvilu, no z pravého kruhu napokon minul nitrianskú svätyňu!
     
    31:00
    Následný útočný tlak popradských hráčov prináša presilovú hru. Na trestnú lavicu Nitry si odchádza sadnúť Miroslav Kováčik, ktorý sa previnil nedovoleným bránením pred svojou bránou.
     
    30:12
    Nitra dala gól!
    Hosťujúci hráči strieľajú úvodný gól tohto stretnutia! Po skvelej prihrávke od Stümpela sa k puku v medzikruží dostal ROMAN TOMÁNEK! Na neho popradská obrana mierne pozabudla a nekompromisnou delovkou z prvej prekonáva gólmana Sidora pod jeho pravou pažou. Asistenciu si pripisuje Jozef Stümpel.
     
    27:31
    Na druhej strane nám predviedol skvelý zákrok gólman Michal Valent! Ten skvele zasiahol svojou vyrážačkou, ktorou zneškodnil tvrdú strelu u medzikružia od Romana Tomasa, ktorý puk umiestnil presne k pravej žŕdke jeho brány!
     
    26:48
    Albín Podstavek sa dostal do skvelej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Hamráka sa ocitol s pukom pred gólmanom Sidorom, ktorého chcel prekonať sťahovačkou, no nepodarilo sa mu to. Gólman Sidor roztiahol svoje betóny na celú bránu a puk zastavil.
     
    23:30
    Na popradskom ľade ostáva po tvrdom hite ležať jeden z nitrianských hráčov. Je ním Miroslav Pupák, ktorý sa však po malej chvíli pozviechal a po vlastných odišiel na striedačku. Vylučovať sa tentokrát nebude.
     
    18:43
    Popradskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Miroslav Kováčik sa pri svojom úniku príliš nevyznamenal a po nepresnej strele podrazil gólmana Sidopra, ktorý padá na ľad, no je v poriadku.
     
    16:30
    Dávid Buc sa po skvelej prihrávke od Koskinena dostal nebránený pred gólmana Valenta a nekompromisným švihom zakončil! Jeho gólu však zabránila ľavá žŕdka nitrianskej brány!
     
    15:19
    Róbert Sabolič si svojím skvelým individuálnym prienikom vypýtal presilovú hru. Počet hráčov na ľade sa na 53 vyrovná a následne bude pokračovať popradská presilová hra. Na nitrianskú trestnú lavičku odcádza Radovan Trefný za seknutie.
     
    14:12
    Nitrania si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu si na dve minúty tentokrát odchádza sadnúť Michael Vandas, ktorý sa previnil podrazením.
     
    Dohrávka úvodnej dvadsaťminútovky práve začína!
     
    Organizátori sa zhodli, že bude nasledovať pätnásťminútová prestávka. Bude to náhrada za prestávku medzi prvou a druhou tretinou! Po nej odohrajú oba tímy šesť minút a 32 sekúnd z prvej tretiny a vzápätí na to bude nasledovať druhá dvadsaťminútovka.
     
    13:28
    Nasleduje technická prestávka! Po tvrdej delovke z ľavého kruhu v podaní Lukáša Hvilu sa rozbilo pleksisklo za Valentovou bránou! Nasleduje výmena!
     
    11:17
    Do fantastickej gólovej šance sa po skvelej prihrávke od Saboliča dostal Branislav Rapáč! Ten sa s pukom objavil v medzikruží a chcel sťahovačkou a následným zakončením švihom prekonať gólmana Valenta, no ten jeho úmysel odhadol a skvele zasiahol svojou výstrojou!
     
    09:23
    Matej Hamrák sa dostal do fantastickej gólovej šance! V pozícii na medzikruží urobil sťahovačku, ktorou si Sidora položil na betóny, no jeho následné zakončenie trafilo len ľavú žŕdku popradskej brány!
     
    02:30
    Pred popradskou bránou nám hosťujúci hráči predviedli poriadny závar! Po skvelej prihrávke od Nádašdiho sa k puku dostal Martin Segľa a jemnou strelou ho dopravil až do popradského bránkoviska. Tam sa však po ňom skvele hodil popradský gólman Sidor!
     
    00:53
    Bude sa vylučovať. Ako prví si v početnej výhode zahrajú hosťujúci hráči. Na trestnú lavicu Popradu si na dve minúty odchádza sadnúť Roman Tomas, ktorý sa previnil napadnutím.

    Branky a nahrávky: 44. Balán (Hvila) - 31. Tománek (Stümpel), 58. Tománek (Stümpel, Jokila)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák ("C"), Špelda, Kovačevič, Kramár, Pentikäinen, Kurali, Dinda - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Koskinen, Buc - Sabolič, Rapáč, Takáč - Paločko, Gríger, Homa.
    HK Nitra: Valent (Kusy) - Nádašdi, Trefný, Vosátko, Ordzovenský, Árvay, Rais, Kuzma - Kováčik ("C"), Chrenko, Segľa - Tománek, Stümpel, Jokila - Podstavek, Hamrák, Kadura - Pupák, Šiška, Kmeč.

    Rozhodčí: Lokšík - Gajan, Bogdaň

    Diváci: 2184
    bahis siteleri