Přerov – Havířov 1:2 (po s.n.) | Olomouc – Vsetín 6:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Hr. Králové 0:0 (odl.) | Zlín – Kometa Brno 0:1 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 6:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:5 (kon.) | Letňany – K. Vary 5:1 (kon.) | Pardubice – Jihlava 2:3 (po s.n.)
Písek – Motor ČB 5:4 (po pr.)
konec
HC Olomouc
6:4 (2:1, 0:1, 4:2)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 03.11.2012, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:56
    Vsetín vstřelil branku!
    Valaši ještě korigují stav utkání! Po střele Hryciowa Motálek neudržel puk a RENÉ PANCZA měl už jednoduchou práci dostat puk do odkryté branky. Asistence: Michal Hryciow.
     
    59:05
    Přesilovka pro Vsetín. Jan Kropáč (OLO) je vyloučen na dvě minuty za pád pod nohy.
     
    57:07
    Osobní trest za nesportovní chování dostal domácí Alex Rašner (OLO).
     
    55:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Za modrou čárou si kotouč vzal domácí kapitán ŠIMON BETÁK a střelou zápěstím překonal z pravého kruhu Vlacha. Asistence: Robert Horák.
     
    54:16
    Bude se hrát 4 na 4. Za hrubost jsou vyloučeni současně na dvě minuty Jiří Hajda (VSE) a Michal Čamek (OLO).
     
    52:12
    Za faul kolenem vyloučen hostující František Rod (VSE).
     
    49:11
    Další přesilovka pro Vsetín. Jan Brandýs (OLO) je potrestán na dvě minuty za napadení. Bude i další početní výhoda Valachů úspěšná?
     
    47:59
    Šoustal (OLO) hledal zpoza brány osamoceného Čamka (OLO) před brankou hostů, ten puk ale v pokusu o zakončení promáchl!
     
    47:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora znovu vede o dvě branky! Hned po buly se pohotovou střelou prosadil podruhé v utkání MARTIN KONEČNÝ. Asistence: Šimon Beták.
     
    44:43
    Vsetín vstřelil branku!
    Valaši opět rychle využívají svoji přesilovku a snižují stav utkání! Do listiny střelců se zapsal úspěšnou trefou DOMINIK HOHL. Asistence: Adam Hořanský.
     
    44:33
    Šance na zkorigování skóre pro Vsetín. Olomouc hrála v šesti, trest si odsedí Matěj Pavlovský (OLO).
     
    43:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora si opět vydobyla své ztracené dvoubrankové vedení! JAN KROPÁČ byl důrazný v brankovišti hostů a možná i trochu se štěstím se puk odrazil do vsetínské branky. Asistence: Michal Čamek.
     
    42:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se opět ujímají vedení v zápase! Pár domácích příznivců rozveselil přesným zásahem MARTIN KONEČNÝ. Asistence: Jan Brandýs, Šimon Beták.
     
    37:09
    Nebezpečně nahazoval na Vlachovu branku Šoustal (OLO), nikdo z olomouckých hráčů však vyražený puk nedokázal dorazit do vsetínské klece.
     
    31:54
    Sudí po menší potyčce před domácí brankou vylučuje současně na dvě minuty za hrubost Jiřího Hajdu (VSE) a Roberta Horáka (OLO).
     
    31:28
    Vsetín měl velkou šanci dva na jednoho! Račický (VSE) ovšem volil raději střelu než přihrávku. Jeho pokus byl ale zablokován olomouckým obráncem.
     
    27:43
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku! Stav utkání srovnává svou druhou trefou v zápase ADAM HOŘANSKÝ. Asistence: Martin Haničinec, Jiří Hajda.
     
    27:35
    Po nepříjemném střetu s Tydlačkou (VSE) u mantinelu je vyloučen František Minařík (OLO) na dvě minuty za vražení. Přesilovka pro Valachy.
     
    20:47
    Na modré čáře zaváhal Brandýs (OLO) a do samostatného úniku se dostal Grygar (VSE). Na Motálka ale v souboji jeden na jednoho nevyzrál!
     
    19:54
    Ke konci třetiny vzplály emoce. Adam Hořanský (VSE) je vyloučen na dvě minuty za hrubost, když srazil jednoho z domácích hráčů po odpískání za brankou Mory.
     
    16:30
    Vsetín vstřelil branku!
    A i hosté využívají svou přesilovku! Hajdovu dělovku od modré vyrazil Motálek jen před sebe, kde puk postrčil Kuchařík na ADAMA HOŘANSKÉHO, který kotouč zametl do odkryté branky. Asistence: Lukáš Kuchařík. Jiří Hajda.
     
    15:59
    I hosté si zahrají v početní výhodě. David Nesvadba (OLO) vyloučen za sekání.
     
    12:54
    Ondřej Tydlačka (VSE) ve velké příležitosti! Z levého kruhu vyslal nepříjemnou střelu zápěstím na Motálka, ten však jeho pokus vyrazil ramenem nad.
     
    09:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se ujímá dvoubrankového vedení! MATĚJ PAVLOVSKÝ získal svým důrazem puk před brankovištěm hostů a bekhendem zakončil nekompromisně do horního rohu branky. Asistence: František Minařík.
     
    06:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovku! Marek Vrána našel křížnou přihrávku volného ALEXE RAŠNERA, který přízemní střelou překonává Gottwalda. Asistence: Marek Vrána.
     
    04:46
    První přesilovou hru v zápase si zahrají domácí. Vyloučen je Tomáš Račický (VSE) za podražení.

    Luděk Stránský

    Branky a nahrávky: 7. Rašner (Vrána), 10. Pavlovský (Minařík), 43. Konečný (Brandýs, Beták), 44. Kropáč (Čamek), 48. Konečný (Beták), 56. Beták (Horák R.) - 17. Hořanský (Kuchařík, Hajda), 28. Hořanský (Haničinec, Hajda), 45. Hohl (Hořanský), 60. Pancza (Hryciow)


    HC Olomouc: Motálek (Urbisch) – Nesvadba, Brandýs J., Rašner, Gatěk, Horák R., Majer, Hes M. – Konečný, Beták (C), Markl – Vrána, Šoustal T., Čamek – Kropáč, Pavlovský, Minařík – Horák J., Medek, Galeta – Ministr T..
    VHK ROBE Vsetín: Gottwald (10. Vlach) – Hajda (C), Žabčík, Svozílek, Hryciow, Hohl – Pancza, Račický, Forch, Světlík, Mikula, Tydlačka, Haničinec, Kuchařík, Grygar, Willert, Hořanský, Rod.

    Rozhodčí: Klimecký – Novotná, Novotný
    bahis siteleri