Vrchlabí – HC Jičín 3:6 (kon.) | Chrudim – Choceň 7:3 (kon.)
konec
HC Chrudim
7:3 (3:0, 2:1, 2:2)
HC Spartak Choceň
Neděle 25.11.2012, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • Krajská liga mužů
Partner:
     
    57:04
    Choceň právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jen dočkávají třetího gólu, který je nyní již regulérně uznán! Po vyhraném vhazování propálil Amenta od modré čáry PAVEL PRACHAŘ - 7:3! Asistence: Pavel Beránek.
     
    55:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A chrudimští hokejisté se radují posedmé! Domácí nyní silně zavářeli svému soupeři v obraně, až se před brankou zjevil PETR KRÁLÍČEK a mezi betony prostřelil Malého - 7:2! Asistence: Petr Bartoníček.
     
    44:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ale domácí si skvěle rozehraný zápas nechtějí nechat utéct mezi prsty! Hodně štěstí nyní pomohlo JIŘÍMU PLCHOVI, aby překonal Malého a puk nakonec doskákal až za brankovou čáru - 6:2! Asistence: Václav Novák.
     
    42:55
    Choceň právě vstřelila branku!
    Hodně sporná situace! Choceň zakončila svůj protiútok střelou z ostrého úhlu, který se odrazil buď od tyčky a nebo od vypolstrované části za brankovou čarou. Rozhodčí nejprve branku neuznal, po značném naléhání PAVLA BERÁNKA se rozhodl gól uznat - 5:2! Asistence: Pavel Prachař a Martin Novák.
     
    38:55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Naprosto oku lahodící pátý gól Chrudimi! Domácí tímto přerušují obrovský tlak svého soupeře, v akci dva na jednoho si dvakrát kotouč vyměnili JIŘÍ PLCH a Tomáš Langr a právě první jmenovaný bez problému doslova zavezl kotouč do branky - 5:1! Asistence: Tomáš Langr.
     
    35:21
    Choceň právě vstřelila branku!
    A hosté se také poprvé radují! Z nenápadná akce Ament inkasuje, když mu mezi rukou a betonem proklouzla střela od modré čáry v podání LUKÁŠE PILAŘE - 4:1! Asistence: Pavel Beránek.
     
    22:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A početní výhoda byla poměrně rychle využita! Domácí vlétli do pásma jako uragán, první nastřelený kotouč ještě v síti neskončil, do odraženého puku se ale opřel MAREK KIŠŠ a tvrdým příklepem propálil vše před sebou .- 4:0! Asistence: Jiří Plch a Václav Novák.
     
    14:27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jen dopíšu svoji myšlenku, vzápětí je tu třetí chrudimský gól! Střela Michaela Urbana od modré čáry tečuje do protipohybu Malého JIŘÍ PLCH a stadion radostí exploduje potřetí - 3:0! Asistence: Michael Urban a Václav Novák.
     
    11:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Souvislý tlak korunuje druhá branka Chrudimi! Takový to začátek zápasu čekal jen málo kdo! Další skvělou práci odvedla lajna Dobiáš - Bartoníček - Králíček, druhý jmenovaný nadvakrát procpal puk na UGA DOBIÁŠE, který přesnou ranou k tyči překonal Malého - 2:0! Asistence: Petr Bartoníček a Petr Králíček.
     
    00:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ale na druhé straně první útočný výpad znamená vedení! Dobiáš našel chytře najetého PETRA KRÁLÍČKA, ten postupoval sám na Malého a přesnou střelou otevírá střelecký účet dnešního zápasu - 1:0! Asistence: Ugo Dobiáš.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 1. Králíček (Dobiáš), 12. Dobiáš (Bartoníček, Králíček), 15. Plch (Urban, Novák), 23. Kišš (Plch, Novák), 39. Plch (Langr), 45. Plch (Novák), 56. Králíček (Bartoníček) - 36. Pilař L. (Beránek), 43. Beránek (Prachař P., Novák), 58. Prachař P. (Beránek)


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Tesner, Polák, Formánek, Dobiáš, Závodník, Dvořák, Novák, Novotný, Králíček, Bartoníček, Schweinfurter, Rabas, Langr, Urban, Kišš, Budínský, Plch, Holub, Vacek
    HC Spartak Choceň: Malý (Sajdl) - Novák, Lesák, Luňák, Voříšek, Pokorný, Prachař T., Beránek, Schejbal, Knytl, Brandýský, Pilař P., Pilař L., Florián, Krejza, Bláha, Šeda, Král, Pochobradský

    Rozhodčí: Kejř - Vepřovský, Urubčík
    bahis siteleri