Litoměřice – Beroun 7:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mělník 8:4 (kon.) | Havířov – Šumperk 7:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:4 (4:1, 2:2, 2:1)
HC Junior Mělník
Neděle 25.11.2012, 14:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    Třetí třetina nabídla tři branky a z toho dvě do sítě Mělníka. Jako první se prosadil Protivný, ale brzy mohl snížit Šubrt, ale jeho nájezd vychytal Hlávka, který však poté nestačil na pokus Kratochvíla. Sladkou tečku pro domácí a hořký bonbon pro hosty pak přidal ještě Szilva.

    To je od mne z komentátorského stanoviště ZS Kotlina vše, loučím se s vámi a přeji vám hezký zbytek dne. Napočtenou! (16:03:42)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Domácí dohrávají zápas před soupeřovou klecí, kde ostřelují jejího strážce, který se však nehodlá jen tak vzdát a kotouče zdatně odráží.
     
    58:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové však nenechávají nic náhodě a definitivně pojišťují svoji výhru! Lukáš Brebera posunul puk na Tomáše Chlubnu, který poslal kotouč jen do Skřebského, od nějž se kotouč odrazil na hůl volného VLADA SZILVY, který se s ničím nepáral a rovnou narval puk do sítě! Asistence: Tomáš Chlubna a Lukáš Brebera.
     
    57:17
    Mělník právě vstřelil branku!
    Rebelové nyní ovšem zachybovali na pravém kruhu, kde se k volnému kus černé pryže zformované do tvaru kolečka dostal DAVID KRATOCHVÍL, který jej bez váhání poslal k bližší tyčce Hlávkovy branky! Bez asistence.
     
    57:08
    Rebelové vyhazují a nyní bojují o kotouč v blízkosti branky Daniela Skřebského.
     
    56:43
    Domácí se budou muset bránit. Lukáš Žemlička (HBR) dostal dvě minuty za sekání.
     
    56:21
    Jan Kubát se na pravé straně modré čáry dostal ke střele, ale Daniel Skřebský opět výborně zasáhl a podržel tak svůj tým.
     
    55:28
    Lukáš Brebera se na pravém kruhu dostal ke střele, ale jeho přízemní pokus skončil jen na betonu připraveného Dana Skřebského.
     
    54:44
    David Šubrt se pohyby rameny do strany snažil vyprovokovat Milana Hlávku k předčasnému pohybu, ale ten se nedal a jeho nájezd bravurně vykryl a kotouč následně podržel na hrudi!
     
    54:44
    Nájezd Šubrta zlikvidoval skvěle Hlávka, jenž následně parádně vychytal i Ondřeje Pánka a podržel svůj tým! Ovšem sudí Hejduk nařizuje nájezd za faul na Šubrta!
     
    54:31
    Rebelové byli nyní natlačeni před brankou domácích, kde se snažili dostat puk za brankovou čáru. Nakonec vše přerušil Skřebský, který podržel v lapačce nahození Zdražila.
     
    53:42
    Ke střele od modré čáry se dostal Stanislav Šrámek, ale jeho razantní pokus proletěl jen vedle tyče Hlávkovy branky.
     
    52:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jako hadr na holi nyní létal Daniel Skřebský, ale nakonec nedokázal odolat obrovskému tlaku domácích! Lukáš Žemlička se mezi kruhy dostal ke střele, kterou Skřebský dostal vyrážečkou za bránu, odkud naservíroval puk David Protivný zpět na hůl Žemličky, který však znovu trefil je parádního Skřebského, kterému následně zametl puk do šibenice DAVID PROTIVNÝ! Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    51:28
    Erik Novák se zpoza brány protáhl až před ní a trefil jen Skřebského, kterého se následně snažil ještě dvakrát pokořit, ale hostující muž s maskou se nedal a parádně svůj tým podržel!
     
    50:46
    Jakub Smejkal se na levém kruhu dostal po velkých zmatcích ke střele, ale svůj pokus nasměroval jen těsně vedle brány nic netušícího Hlávky!
     
    49:56
    Martin Hynek nahazoval zpoza branky kotouč, kde jej společně s Erikem Novákem vydolovali, ale pozorný Skřebský pokryl hrací předmět pod lapačku.
     
    49:10
    Rebelové se nyní nedokázali zkoncentrovat před Skřebským a na druhou stranu uháněl Bulhar Martin Nikolov, ale jeho průnik zastavil Jan Kubát.
     
    48:13
    Milan Hlávka si po delším časovém úseku sáhl na kotouč, když zachytil průjezd Davida Šubrta, který pálil u pravého kruhu. Hlávka chytil kotouč do lapačky.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Žemlička (Brebera), 5. Kubát (E. Novák), 15. Jelínek (Szilva), 20. Jelínek, 31. Protivný (Chlubna), 33. Křesťan (Brebera), 53. Protivný (Žemlička), 59. Szilva (Chlubna, Brebrera) - 8. Šubrt, 29. Smejkal (Šrámek), 38. Kratochvíl, 58. Kratochvíl


    BK Havlíčkův Brod: Jirout (41. Hlávka) - Křesťan, Kubát, Kříž, Hošek - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Žemlička, Brebera, Protivný, Jelínek, Hynek, E. Novák
    HC Junior Mělník: Skřebský - Vasilev, Bukolský, Šrámek, Pospíšil, Kratochvíl, Šubrt, Nikolov, Smejkal, Efler, Pánek, Říha, Heran, Novotný

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Lukáš Klouda, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri