Třebíč – Hr. Králové 3:2 (po s.n.) | Ústí n/L – Jihlava 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Benátky n/J 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Most 5:2 (kon.) | Olomouc – Kadaň 5:1 (kon.) | Písek – Šumperk 3:2 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (0:1, 1:1, 4:0)
HC Most
Středa 05.12.2012, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Po chybě Daniela Hory uháněl kupředu Petr Polodna, ale neměl patřičnou rychlost a svůj nájezd zakončil jen střelou mezi betony gólmana, který si tento prostor pohlídal a svůj tým odvrátil od další pohromy!
     
    57:45
    Domácí budou dohrávat v oslabení, jelikož Jan Knotek (HBR) dostal dvě minuty za podražení.
     
    54:19
    Ten samý hráč se nyní probíjel ke střele, ale sudí viděl, že Lukáš Endál (HBR) sekl svého soupeře a vykázal jej na dvě minuty ven.
     
    52:53
    Domácí budou hrát v oslabení, jelikož Volke podržel kotouč pod lapačkou, přes níž ji sekl Jan Knotek (HBR), který si tak posedí na trestné.
     
    Dnešní utkání v Kotlině sleduje 793 diváků!
     
    49:27
    Další nepříjemnost pro hosty. Marek Čurilla (MST), střelec první branky Mostu, dostal dvě minuty za sekání.
     
    47:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Příhodná hudba z muzikálu Rebelové nyní zní Kotlinou, neboť právě odbyla "pátá" branka v mostecké kleci. Martin Ondráček našel na levém kruhu volného ROMANA VONDRÁČKA, který se do kotouče opřel a s chladnokrevností zabijáka trefil puk přesně pod Volkeho lapačku! Asistence: Martin Ondráček.
     
    45:11
    Rebelové měli další velkou šanci, ale Lukáš Endál nepřehodil ležícího Volkeho. Důvodem bylo i sekání Michala Pavlů (MST).
     
    44:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    To je mi panečku pořádný alpský fičák, který nyní točí hlavu Martinu Volkemu! Havlíčkobrodští fandové jsou u vytržení. A opět u toho byl Ondřej Stehlík, ovšem tentokrát v roli střelce! Miroslav Třetina si vyměnil kotouč s ONDŘEJEM STEHLÍKEM, který tuto nádhernou výměnu zakončil povedenou střelou mezi Volkeho betony! Asistence: Miroslav Třetina a Marian Morava.
     
    42:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nastoupili do třetí části famózně a strhávají vedení na svou stranu. Ondřej Stehlík našel před brankovištěm volného PAVLA MUSILA, který si položil gólmana hostů, ale nejprve trefil jen jeho beton, ovšem následně dokázal kotouč bleskově vrátit za Volkeho záda! Asistence: Ondřej Stehlík.
     
    41:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V Kotlině nyní panuje obrovské nadšení, jelikož domácím se povedlo srovnat! Ondřej Stehlík parádně prošel přes dva hráče do rohu kluziště, odkud našel před brankou volného MARTINA ONDRÁČKA, který z první trefil kotouč mezi Volkeho betony! Asistence: Ondřej Stehlík a Marian Morava.
     
    38:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nakonec dokázali přesilovku využít! A byla to ukázková přesilovková akce! Domácí si několikrát vyměnili puk, načež RADIM OSTRČIL vypálil od modré čáry a kotouč prošel přes chumel hráčů před nic nevidícím Martinem Volkem a zapadl přesně k bližší tyči! Asistence: Ladislav Rytnauer a Martin Ondráček.
     
    37:27
    V rohu pásma se bojovalo o puk a Jakub Havelka (MST) nabral Pavla Musila holí tak, jako zkušený sedlák hnůj na vidle a mrštil s ním na led.
     
    32:32
    Most právě vstřelil branku!

    A dokonce se s ním dostali až do útočné třetiny, kde dokázali skórovat! Martin Rohan našel svého obranného kolegu Michala Pavlů, který se dostal do útočné třetiny a našel na levém křídle stojícího PAVLA SMOLKU, který se do kotouč opřel a ten zapadl k bližší Suchanově tyči! Asistence: Michal Pavlů, Martin Rohan.
     
    28:28
    Rebelové opět pykají za to, že nedávali o matematice pozor! NA ledě jich bylo opět o jednoho méně a proto jim matematicky zdatný sudí udělil dvouminutový trest. Ten odpyká Ondřej Stehlík (HBR).
     
    26:30
    Ale ke kotouči se nakonec dostal Jonáš Fiedler, který z pravého kruhu vybombil kotouč na bránu, ale trefil jen připraveného Martina Volkeho!
     
    21:56
    Domácí se přepočítali a poslali na led šest hráčů najednou. Sudí jim tak počet playerů na ledě redukuje na čtyři. Trest odsedí Lukáš Endál (HBR).
     
    21:08
    Do útoku se hnal Miroslav Třetina, který byl podražen Bohumilem Slavíčkem (MST).
     
    19:22
    Michal Pavlů dostal na vrcholu levého kruhu prostor, tvrdě vypálil, domácí gólman nic neviděl, ale i tak parádně zasáhl hrudí. Následně se o dorážku za Suchana snažil Pavel Smolka, ale kotouč byl zablokován do ochranné sítě!
     
    18:35
    Kamil Charousek vypálil ostře od modré, Suchan jeho pokus viděl na poslední chvíli, ale i tak jej parádně pokryl ramenem! Následně domácí vydolovali kotouč a vyhazují!
     
    18:30
    Na trestnou lavici míří Lukáš Endál (HBR), který ve středním pásmu srazil soupeře. Endál sedí za hrubost.
     
    17:58
    Most nyní uháněl dva na jednoho, ale Ladislav Gengel nedostal přesný pas od Jana Bojera, který mu poslal kotouč půl metru za paty!
     
    12:00
    Bude se vylučovat a bude to celkem smolné vyloučení, leč správné. Ladislav Rytnauer (HBR) natáhl hůl po puku, ale trefil jen protihráče, který přes ni přepadl (podražení).
     
    10:37
    Michal Pavlů se na levém kruhu dostal ke střele, která měla velmi dobrou razanci, ale skončila jen na břevně Suchanovy branky! Ten se nyní jen ohlédl, Kotlina si nyní oddychla tak, že to bylo slyšet!
     
    08:16
    Lukáš Endál nyní ukázal své šikovné ruce a zpoza brány se proháčkoval až před bránu, kde se zbavil dvou obránců, Volke si lehl na led, ale Endál jej nepřehodil!
     
    04:16
    Mostečtí budou hrát v oslabení. Hlavní rozhodčí Jan Schmejkal signalizuje dvě minuty Pavlovi Kuběnovi (MST) za hákování.
     
    00:53
    Most právě vstřelil branku!

    Mostečtí svoji první návštěvu v útočné třetině přetavují ve vedoucí gól! Tomáš Rohan dostal na levém kruhu prostor, našel před brankou volného MARKA ČURILLU, který prostřelil puk pod padajícím Suchanem do sítě! Asistence: Tomáš Rohan, Jakub Šrámek.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 39. Ostrčil (Rytnauer, Ondráček), 42. Ondráček (Stehlík, Morava), 43. Musil (Stehlík), 45. Stehlík (Třetina, Morava), 48. Vondráček (Ondráček) - 1. Čurilla (T. Rohan, Šrámek), 33. Smolka (Pavlů, M. Rohan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Pavlík "A", Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava "A", Jelínek, Blažek - Endál "C", Knotek, Vondráček - Rytnauer, Třetina, Ondráček - Stehlík, Polodna, Musil - Kozlík, Štěpánek, Fiedler
    HC Most: Volke (Melichar) - Parýzek, Havelka, Tomeček, M. Rohan, Pavlů, Čechura, Charousek "C", Hora - Bojer, Smolka, Gengel "A" - T. Rohan, Čurilla, Šrámek - Kuběna, Slavíček, Nedrda - Hess, Adámek

    Rozhodčí: Jan Schmejkal - Josef Špůr, Kamil Zavřel
    bahis siteleri