Třebíč – Hr. Králové 3:2 (po s.n.) | Ústí n/L – Jihlava 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Benátky n/J 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Most 5:2 (kon.) | Olomouc – Kadaň 5:1 (kon.) | Písek – Šumperk 3:2 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Sportovní klub Kadaň
Středa 05.12.2012, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vstřelila už pátou branku utkání. RADIM KUCHARCZYK od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě a zvyšuje už na 5:1. Bez asistence.
     
    38:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hned o chvíli je v olomoucké plecharéně ještě veseleji! RICHARD DIVIŠ se prodral až před Hanuljaka, na první pokus sice hostujícího brankáře nepřekonal, ale napodruhé už kadaňského gólmana pokořil. Bez asistence.
     
    38:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Už se zdálo, že Olomoučtí svou přesilovkovou akci překombinovali, když Kucharcyzk hledal na vzdálenější tyči Kucseru. Puk si nakonec do své branky srazil Radek Hrabák. Jako poslední z Olomouckých se však puku dotknul RADIM KUCHARCZYK, kterému je gól připsán. Asistence: Zbyněk Hampl, Lukáš Kucsera.
     
    25:50
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Petr Kolouch na modré čáře dlouho čekal, co s pukem udělat. Nakonec se rozhodl vystřelit, ale při vystřelení upadl a zůstal ležet. Toho využili hosté, kteří se vydali do přečíslení dva na jednoho. Jaroslav Kůs nahrál na FILIPA HANTÁKA, který rychlou střelou švihem v oslabení snížil. Asistence: Jarosalv Kůs, Petr Macháček.
     
    14:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    PETR KOLOUCH před Hanuljakem dvakrát naznačil rameny a nakonec zakončil střelou do forhendu.
     
    03:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucká Mora se otřepala z úvodního tlaku hostující Kadaně a sama udeřila. Střelu TOMÁŠE HOUDKA od modré čáry zastavila až síť v Hanuljakově kleci. Asistence: Lukáš Kucsera, Zbyněk Hampl.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 4. Houdek (Kucsera, Hampl), 15. Kolouch (pen.), 39. Kucharczyk (Hampl, Kucsera), 39. Diviš, 46. Kucharczyk - 26. Hanták (Kůs, Macháček)


    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň (C), Ondrušek, Houdek, Valenta, Nedbálek, Staněk, Škůrek – Pekr, Řípa, Herman – Kucharczyk, Kucsera, Hampl – Kolouch, Diviš, Selingr – Rác, Švaňhal, Vodný.
    Sportovní klub Kadaň: Hanuljak (Kaššák) – Macháček, Prošek, Schmidt, Mazanec, Lučka, Trefný, Opalek – Ondřej, Charousek (C), Hrabák – Jíra, Mainer, Ton – Hafenrichter, Hanták, Kůs – Stoklasa, Chlouba, Andres.

    Rozhodčí: Humpolíček – Rychlý, Jureček
    bahis siteleri