Rakousko – Česko 2:8 (kon.) | Slovensko – Francie 2:0 (kon.)
konec
Slovensko
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Francie
sk Čtvrtek 13.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť aktívnu hru francúzskeho tímu, ktorú však s prehľadom skrotila slovenská obrana na čele s výbornou Tomčíkovou! V 49. minúte upevnila ďalším gólom víťazstvo Slovenska kapitánka Jana Kapustová, ktorá nám predviedla presné zakončenie z pravej strany.

    Najlepšími hráčkami zápasu sa stávajú - za Francúzsko Mylene Goncalvesová a za Slovensko kapitánka Jana Kapustová.

    Dovidenia pri zajtrajších online prenosoch zo zápasov popradského Turnaja štyroch krajín, v ktorých sa od 13:30 stretnú reprezentácie Francúzska a Rakúska a od 17:00 reprezentácie Česka a Slovenska.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:06:30)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    V závere zápasu sa do útoku dostali slovenské hráčky, ktoré nám predvádzajú veľmi dobré upokojovanie hry a získavanie dôležitého času.
     
    59:06
    Tvrdé zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedla Duvinová, no gólmanka Tomčíková bola v strehu a úspešne zasiahla svojím betónom.
     
    58:43
    Parmentová nám predviedla veľmi nepresnú prihrávku v strednom pásme, ktorá napokon skončila na hokejkách slovenských hráčok. Tie upokojujú hru.
     
    58:01
    Francúzske hráčky sú stále v útoku, no momentálne sa im tam nedarí. Po nepresnej prihrávke od Locatelliovej sa k puku dostala Herichová, ktorá ho vyhadzuje do stredného pásma.
     
    57:25
    Francúzky sa snažia s týmto zápasom ešte niečo urobiť, no zatiaľ sa im nedarí. Ich ofenzívne snahy pohodlne ničia pozorné slovenské obrankyne.
     
    56:32
    Po tvrdej strele z ľavej strany v podaní Allemozovej zazvonila pravá žŕdka slovenskej brány! Francúzky majú právo na poriadny smútok.
     
    56:02
    Tvrdé zakončenie od modrej čiary nám momentálne predviedla Baudritová. Gólmanka Tomčíková však bola v strehu a úspešne zasiahla svojím betónom a následne svojou lapačkou.
     
    55:35
    Neviem, čo zaujímavé by som Vám z momentálneho priebehu hry mal napísať. Nič sa nezmenilo... Oba tímy si striedajú puk a snažia sa zo zápasu ešte niečo vyťažiť, no zatiaľ je to márne.
     
    54:58
    Momentálne majú puk vo svojej moci slovenské hráčky, ktoré však s ním zaobchádzajú len vo vlastnej obrannej tretine, kde ich Francúzky efektívne napádajú.
     
    54:01
    Neviem ako by som nazval momentálny štýl hry. Veľa nepresných prihrávok - rýchla zmena držania puku a v neposlednom rade žiadne zakončenia.
     
    53:17
    Slovenky sa opäť usadili v útočnom pásme, kde nám momentálne predvádzajú veľmi dobrú ofenzívnu aktivitu. Ich ofenzívny kolotoč je plne rozložený.
     
    52:57
    Po nepresnej prihrávke od Lalíkovej sme videli puk až za francúzskou bránou - zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude napravo od slovenskej brány.
     
    52:42
    Herné tempo zápasu ostáva na rovnakej úrovni, no momentálne si oba tímy prehadzujú puk zo strany na stranu. Aktuálne sme v strednom pásme.
     
    51:58
    Do útoku sa mohli opäť dostať francúzske hráčky, no aj tentokrát boli príliš rýchle. Ich snahu zastavila čiarová rozhodkyňa, ktorá odpískala postavenie mimo hry.
     
    51:31
    Po tvrdej strele od Karafiátovej z medzikružia sa k puku dostala len Kežmarská, ktorú puk trafil bolestivo do nohy. Najskôr spadla, no následne sa pozviechala a pokračuje v hre.
     
    50:59
    Kapustová nám predviedla ďalšie nebezpečné zakončenie z pravej strany, no napokon sa jej nepodarilo gólovo presadiť! Baldinová si dala pozor na svoje ramená a úspešne zasiahla.
     
    50:15
    Francúzske hráčky sa momentálne ubránili veľmi dobre. Po nepresnej prihrávke od Gápovej sa k puku dostala Locatelliová, ktorá ho poslala cez všetky čiary.
     
    49:32
    Francúzska gólmanka je momentálne pod paľbou! Najskôr dobre vychytala strelu Herichovej a následne betónmi vyrazila aj delovku Jurčovej.
     
    49:14
    Slovenky si opäť zahrajú v početnej výhode. Za zbytočný útočný faul - hákovanie si odchádza na dve minúty sadnúť Marion Allemozová.
     
    48:41
    Slovensko dalo gól!
    Po skvelej prihrávkovej kombinácii Sloveniek sa k puku na pravej strane dostala JANA KAPUSTOVÁ, ktorá napokon bravúrnym švihom umiestnila puk ponad pravé rameno Baldinovej do francúzskej siete! Asistencie si pripisujú hráčky Iveta Karafiátová a Nikola Gápová.
     
    48:20
    Do útočného pásma sa následne dostali domáce hráčky, ktoré nám predvádzajú veľmi dobré prihrávkové kombinácie pred francúzskou bránou. Už chýbajú len zakončenia.
     
    47:54
    Slovenské hokejistky nám predviedli mierny zmätok pred svojou bránou, no napokon sa im to podarilo vyriešiť. K puku sa dostala Kapustová, ktorá útočí.
     
    47:12
    Po tvrdej strele od Kežmarskej sa puk niekoľkokrát poodrážal, no napokon skončil na mantineli za francúzskou bránou. Pre Francúzky to bolo šťastie.
     
    46:47
    Tvrdé zakončenie od modrej čiary nám predviedla Karafiátová! Napokon jej však gólmanka Baldinová predviedla úspešnú STOP-ku v znení svojej lapačky.
     
    46:42
    Slovenky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolenú hru telom si odchádza sadnúť Escuderová.
     
    45:50
    Puk sa momentálne nachádza na francúzskych hokejkách, no tam sa mu dobre nedarí. Francúzky nám predviedli niekoľko zakončení, ktoré však skončili mimo brány Slovenska.
     
    45:16
    Po peknej prihrávke od Kapustovej sa k puku v medzikruží dostala Plencnerová, ktorá tvrdo zakončila, no napokon ju gólmanka Baldinová úspešne vychytala svojími betónmi!
     
    44:42
    Herné tempo sa nám opäť mierne upokojilo. Pri puku sú momentálne Slovenky, ktoré čakajú na prestriedanie za vlastnou bránou.
     
    43:57
    Po niekoľkých pekných prihrávkach na slovenskej strane sa napokon k puku dostala Parmentová, ktorá ho poslala cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    43:16
    Po peknej prihrávke od Jurčovej sa k puku dostala Herichová, ktorá však bola napokon proti pozorným betónom Baldinovej neúspešná. Puk končí v moci francúzskej gólmanky.
     
    42:58
    Slovenské hráčky hrajú už v plnom počte a myslím si, že po ubránenom oslabení budú dobre naladené. Chce to už len častejšiu gólovú radosť.
     
    42:22
    Tvrdé zakončenie spoza ľavého kruhu nám tentokrát predviedla Allemozová! Tá tvrdo zakončila, no gólmanka Tomčíková jej strelu úspešne chytila vo svojom náručí.
     
    41:35
    Slovenská kapitánka Kapustová nám predviedla skvelý únik po ľavej strane aj v oslabení! Po tomto úniku prišlo skvelé zakončenie, ktoré sa napokon od hornej žŕdky odrazilo von z brány!
     
    40:54
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Petra Jurčová.
     
    40:50
    Herichová nám predviedla tvrdé zakončenie z pravej strany, po ktorom si gólmanka Baldinová pripísala ďalší úspešný zákrok. Tentokrát sa vyznamenala jej výstroj na hrudi.
     
    40:07
    Úvodné vhadzovanie v tretej tretine putovalo na hokejky slovenských hráčok. Tie si puk potiahli do obrannej tretiny a následne sa snažia zaútočiť.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Dnešné stretnutie sleduje neuveriteľných 163 divákov!
     
    V druhej tretine sa nám gólový stav tohto stretnutia nezmenil. Oba tímy si vytvorili niekoľko šancí, no každú z nich zlikvidovali pozorné gólmanky Baldinová a Tomčíková. Obe nám v tomto zápase predvádzajú veľmi dobrý výkon.

    Podarí sa Francúzkam v tretej tretine odvrátiť jednogólový náskok Sloveniek alebo si domáce hráčky prvý triumf ustrážia?
    Tretia tretina začne približne o 18:33.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:56
    Z ľavej strany tentokrát zakončovala Lalíková, no aj tá bola neúspešná. Jej projektil skončil len mimo francúzskej brány.
     
    39:50
    Od modrej čiary to tentokrát skúšala Karafiátová, no napokon bola neúspešná. Baldinová jej dobre vysunula svoj pravý betón.
     
    39:12
    Slovenky si zahrajú v početnej výhode. Francúzska lavička zinkasovala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    38:45
    Baudritová to na Tomčíkovú skúšala opäť, no aj tentokrát bola neúspešná. Gólmanka Tomčíková jej predviedla úspešný zákrok svojou lapačkou.
     
    38:30
    Tvrdé zakončenie od modrej čiary nám tentokrát predviedla Baudritová! Gólmanka Tomčíková bola však v strehu a úspešne zasiahla svojími betónmi.
     
    37:54
    Slovenská kapitánka Kapustová momentálne odohralia poriadny kus práce naľavo od slovenskej brány. Pri mantineli vybojovala puk a následne ho poslala do stredného pásma.
     
    37:20
    Slovenské hráčky sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Francúzky nám predviedli niekoľko zakončení, no tie leteli len mimo slovenskej svätyne.
     
    36:53
    Francúzske hráčky si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu si na dve minúty za držanie hokejky odchádza sadnúť Jurčová.
     
    35:56
    Na druhej strane sa do dobrej palebnej pozície dostala Sroková, no jej backhand sa napokon neujal. Francúzske obrankyne ju od puku pohodlne odstavili.
     
    35:08
    Tomčíková bola tentokrát pod paľbou z pravej strany! Po peknej prihrávke od Leclercovej zakončovala Lacombeová, no tá umiestnila puk len presne na slovenskú gólmanku.
     
    34:39
    Ďalšie tvrdé zakončenie z pravej strany nám predviedla Jouannyová! Tomčíková však tentokrát zasahovať nemusela. Puk letel len mimo jej brány.
     
    33:53
    Po niekoľkých dobrých prihrávkach sa tentokrát dostala k zakončeniu Locatelliová, no jej tvrdá strela skončila len na výstroji pozornej gólmanky Tomčíkovej.
     
    33:15
    Francúzske hráčky nám pri svojom prieniku cez stredné pásmo a cez útočnú modrú čiaru predviedli svoju rýchlosť. Tú však neocenila čiarová rozhodkyňa, ktorá odpískala postavenie mimo hry.
     
    32:28
    Po peknej prihrávke od Ihnaťovej sa k zakončeniu dostala Karafiátová, no tá spoza pravého kruhu napokon minula bránu Francúzska.
     
    31:59
    Puk sa momentálne nachádza prevažne v strednom pásme, kde o neho oba tímy bojujú. Mierne majú navrch Slovenky, no francúzske hráčky vytrvalo bojujú.
     
    31:17
    Gólmanka Tomčíková nám predviedla ďalší úspešný zákrok! Tentokrát po peknej prihrávke od Baudritovej zlikvidovala strelu z hokejky Allemozovej.
     
    30:55
    Cuasnetová napriahla svoju hokejku na ľavom krídle, no napokon bola neúspešná! Jej delovka skončila len na mantineli za slovenskou bránou.
     
    30:29
    Francúzske hráčky sa momentálne snažia vyrovnať, no pozorná slovenská obrana na čele s Tomčíkovou ich zatiaľ veľmi dobre likviduje. Pri puku je Baudritová.
     
    29:51
    Gólmanka Baldinová nám predviedla fantastický zákrok! Po peknej prihrávke od Ihnaťovej sa k puku v medzikruží dostala Plencnerová, ktorá tvrdo vypálila, no jej strela narazila na bravúrny lapačkový semafór!
     
    29:17
    Herné tempo nabralo opäť mierne nudný spád. Pri puku sú francúzske hráčky, ktoré nám predvádzajú prihrávkové kombinácie vo vlastnej obrannej tretine.
     
    28:53
    Slovenky sa následne snažili zaútočiť, no mierne im to nevyšlo. Gápová svoje ofenzívne snahy uponáhľala a čiarová rozhodkyňa jej ukázala jasný offsajdový verdikt.
     
    28:20
    Tomčíková si na svoje konto pripisuje ďalší úspešný zákrok. Tentokrát betónmi zastavila nebezpečnú strelu z hokejky urastenej Baudritovej. Vhadzovať sa bude naľavo od slovenskej brány.
     
    27:55
    Passardová nám predviedla ďalšie pekné zakončenie z pravej strany! Gólmanka Tomčíková však bola v strehu a napokon nám predviedla úspešný zákrok svojou lapačkou!
     
    27:26
    Francúzky hrajú už v plnom počte, no najskôr sa musia oslobodiť spod trvajúceho slovenského tlaku. To sa im podľa všetkého podarí. Pri puku je urastená Baudritová.
     
    26:55
    Karáfiátová nám predviedla pekné zakončenie od modrej čiary, ktoré sa však odrazilo k Lalíkovej. Tej puk z hokejky ušiel do stredného pásma.
     
    26:03
    Francúzky ukázali svoju silu aj v oslabení a po pekných prihrávkach sa k puku dostala Brémová, ktorá napokon vyhodila puk za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    25:33
    Slovenské hráčky začali v tejto presilovej hre veľmi agresívne. Po niekoľkých prihrávkach sa k puku na modrej čiare dostala Balášová! Tá tvrdo zakončila, no gólmanka Baldinová puk videla a úspešne zasiahla.
     
    25:22
    Slovenky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si tentokrát odchádza sadnúť Francúzka Duvinová.
     
    24:58
    Po tvrdom zakončení od Passardovej nám gólmanka Tomčíková predviedla ďalší úspešný zákrok. Tentokrát puk vyrazila do bezpečia svojími betónmi.
     
    24:27
    Za posledných 30 sekúnd sa veľa toho nezmenilo. Puk majú na hokejkách slovenské hráčky, ktoré sa snažia gólovo presadiť aj podruhýkrát, no Francúzky sa zatiaľ veľmi dobre bránia.
     
    23:56
    Herné tempo sa nám opäť mierne upokojilo. Puk sa nám presúva zo strany na stranu a momentálne nie je čo vidieť pri jednej, či druhej bráne.
     
    23:15
    K ďalšiemu nebezpečnému zakončeniu sa dostala Baudritová, no tá bola napokon len veľmi nepresná. Puk umiestnila len na ochrannú sieť.
     
    22:52
    Duvinová nám chcela ukázať svoje individuálne schopnosti, no napokon sa tesne pred jej backhandovým zakončením na ňu prilepila Lalíková, ktorá jej zakončenie poriadne zmiernila.
     
    22:22
    Slovenkám sa rysovala ďalšia zaujímavá gólová šanca, no napokon sa tak nestalo. Čiarová rozhodkyňa im avízovala jasný verdikt - postavenie mimo hry.
     
    21:57
    Po peknej prihrávke od Rakovej sa k puku dostala Sroková, no tá svojím projektilom ohrozila len zadný mantinel za francúzskou bránou. Pri puku sú následne hosťky.
     
    21:13
    Gólmanka Tomčíková nám predviedla ďalšie dva skvelé zákroky! Oba vystavila Allemozovej, ktorá ju najskôr chcela prestreliť príklepom a následne aj švihom, no cez betóny Tomčíkovej sa jej to nepodarilo.
     
    20:59
    Po niekoľkých pekných prihrávkach sa k puku dostala Herichová, no tá bola napokon na útočnej modrej čiare nekompromisne odstavená pozornou Partmentovou.
     
    20:20
    Slovenské hráčky vstúpili aj do druhej tretiny agresívnejšie ako ich súperky. Kapitánka Kapustová sa dostala už k dvom strelám, no bohužiaľ pre domácich leteli len mimo brány.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine sme mohli doposiaľ vidieť len jeden gól, keď nám v 3. minúte predviedla nádherný samostatný prienik a následný skvelý gól z ľavej strany slovenská kapitánka - Jana Kapustová. Gólmanka Baldinová mala svoje telo asi ešte stuhnuté, a tak na túto strelu zareagovala viac než zle. Od tohto momentu sa francúzska gólmanka pozviechala a začala súperiť s Tomčíkovou a musíme uznať, že obe nám predviedli skvelé zákroky, v ktorých čarovali najmä ich lapačky.

    Podarí sa Francúzkam v druhej tretine vyrovnať alebo prípradne otočiť vedenie na svoju stranu?
    Druhá tretina začína približne o 17:48.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:45
    Baldinová si na svoje konto pripisuje ďalší úspešný zákrok. Tentokrát sa ju snažila prekonať Bednárová, no mierne jej to nevyšlo. Puk jej skĺzol len na výstroj francúzskej gólmanky.
     
    19:34
    Po peknej krížnej prihrávke od Kapustovej sa k puku na ľavej strane dostala Karafiátová, no tá napokon minula odkrytú francúzsku bránu!
     
    19:09
    Ďalšie tvrdé zakončenie z ľavej strany nám predviedla Baudritová, no gólmanka Tomčíková zachovala pokojnú hlavu a úspešne zakročila svojou vyrážačkou.
     
    18:51
    Na druhej strane sa pekným zákrokom blysla gólmanka Tomčíková, ktorá nám predviedla ukrytie puku v lapačke po nebezpečnej strele od Locatelliovej.
     
    18:15
    Baldinová momentálne čaruje! Po peknej strele od Herichovej sa snažila dorážať Sroková, no francúzska brankárka oba projektily vychytala.
     
    17:58
    Do ďalšej palebnej pozície sa dostala kapitánka Kapustová, no gólmanka Baldinová jej strelecký pokus vyrazila do bezpečia svojou vyrážačkou!
     
    17:35
    Od modrej čiary sa snažila opäť zakončovať Laliková, no gólmanka Baldinová jej predviedla ďalší skvelý zákrok svojími betónmi!
     
    16:59
    Pekné zakončenie od modrej čiary nám tentokrát predviedla Laliková! Gólmanka Baldinová jej však ukázala efektívnu STOP-ku, keď zakročila svojími betónmi.
     
    16:28
    Slovenským hráčkam zatiaľ táto presilová hra veľmi nevychádza. Po nepresnej strele od Herichovej sa k puku dostala Gendarneová, ktorá ho poslala do stredného pásma.
     
    15:52
    Slovenky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si tentokrát odchádza sadnúť Francúzka Bouchéová, ktorá sa previnila podrazením.
     
    15:22
    Po peknej strele od Cuasnetovej gólmanka Tomčíková zasahovať nemusela. Puk letel len vysoko nad jej bránu - až na ochrannú sieť.
     
    14:57
    Slovenské hokejistky hrajú už v plnom počte, no zatiaľ si dokázali vybojovať len pozíciu v útočnom pásme bez akýchkoľvek zakončení. Pri puku je kapitánka Kapustová.
     
    14:01
    Francúzky sú stále v útočnom pásme a puk si celkom dobre prihrávajú. Slovenské hráčky sú však pozorné a očividne nechcú inkasovať. Locatelliovú teraz veľmi dobre odstavila Balášová.
     
    13:32
    Po peknej prihrávke od Baudritovej sa k puku na modrej čiare dostala Allemozová, ktorá tvrdo vystrelila. Jej delovku však gólmanka Tomčíková úspešne chytila vo svojej výstroji.
     
    12:48
    Slovenské hráčky sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Francúzky sa síce snažia, no ich prihrávkové kombinácie im nevychádzajú. Po nepresnej strele od Baudritovej sa k puku dostala Karafiátová, ktorá puk poslala do stredného pásma.
     
    12:08
    Slovenské reprezentantky si zahrajú v oslabení. Na trestnú lavicu si za hákovanie odchádza sadnúť Herichová.
     
    11:56
    Po peknom zakončeníá od Herichovej nám gólmanka Baldinová predviedla veľmi dobrý zákrok svojou vyrážačkou. Do útoku následne korčuľujú Francúzky.
     
    11:12
    Slovenská kapitánka Kapustová potiahla puk do útočného pásma, no následne sa jej nepodarilo prihrať, a tak v súboji s Lacombeovou prehrala puk.
     
    10:27
    Gólmanka Tomčíková nám predviedla ďalší skvelý zákrok! Tentokrát odolala aj zakončeniam Allemozovej a následným dorážkam Locatelliovej! Opäť zaúradovali jej betóny.
     
    09:55
    Po pravom krídle sa snažila zaútočiť Allemozová, no napokon sa jej to mierne vymklo spod kontroly. Obrankyňa Brémová ju od puku nekompromisne odstavila.
     
    09:13
    Pekný prienik a následné zakončenie z ľavej strany nám predviedla Lahouratateová Passardová, ktorú však veľmi dobrým zákrokom vychytala Tomčíková! Tá úspešne zasiahla svojou výstrojou.
     
    08:49
    Aktívnejšími sú stále slovenské hokejistky, no ich herný prejav zatiaľ nie je až taký dobrý. Po peknej strele od Ihnaťovej Badinová zasahovať nemusela.
     
    08:18
    Skóre sa po tomto strieľaní napokon nemení! Jana Kapustová to síce myslela dobre, no napokon svojou sťahovačkou zašla ďaleko a z ľavej strany netrafila bránu Francúzska!
     
    08:18
    Po faule - podrazení od Locatelliovej je nariadené trestné strieľanie!
     
    07:54
    Na popradskom ľade sa síce hrá rýchla hra, no momentálne sa v nej nedá vyzdvihnúť nič vážne. Pri puku sú Slovenky, ktoré sa síce snažia, no nejde im to.
     
    06:57
    Veľmi pekný prienik a následné zakončenie spoza brány nám predviedla Kežmarská, no gólmanka Baldinová na jej strelu zareagovala ďalším semafórom svojou lapačkou!
     
    06:34
    Hra sa nám opäť prelína zo strany na stranu. Pri puku sú prevažne Slovenky, no tým sa zatiaľ veľmi nedarí v tejto početnej výhode. Momentálne má puk vo svojej moci Raková.
     
    05:45
    To, že aj ženy dokážu poriadne vystreliť nám predviedla Turcsányiová, no tá napokon z pozícii na ľavom kruhu netrafila francúzsku bránu.
     
    05:04
    Karafiátová nám predviedla tvrdé zakončenie z medzikružia, po ktorom sa k puku dostala gólmanka Baldinová! Tá nám predviedla veľmi dobrý semafór svojou lapačkou.
     
    04:37
    V početnej výhode si tentokrát zahrajú slovenské hráčky. Na trestnej lavici si na dve minúty za hákovanie odsedí Rihetová.
     
    04:15
    Slovenky hrajú už v plnom počte. K puku sa po prieniku cez pravú stranzu dostala Karafiátová, no jej následné zakončenie backhandom skončilo len v moci gólmanky Baldinovej.
     
    03:29
    Slovenské hráčky sa v oslabení zatiaľ bránia veľmi dobre. Po nepresnej prihrávke od Baudritovej sa k puku dostala Krajňáková, ktorá nám predviedla rýchle vyhodenie puku.
     
    02:50
    Slovensko dalo gól!
    Slovenské hráčky sa dostávajú do vedenia v oslabení! JANA KAPUSTOVÁ schmatla puk na obrannej modrej čiare, prekorčuľovala si celé klzisko a napokon z ľavej strany nekompromisne prekonala gólmanku Baldinovú, ktorá nezakročila práve najlepšie. Bez asistencií.
     
    02:36
    Pekné zakončenie z medzikružia nám tentokrát predviedla Baudritová, no slovenská gólmanka Tomčíková bola na mieste a veľmi dobre zasiahla svojou lapačkou.
     
    01:57
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode. Krajňáková si odchádza sadnúť na dve minúty za tvrdý faul - hákovanie.
     
    01:32
    Po peknej prihrávke od Ihnaťovej sa k puku mohla dostať Karafiátová, no napokon sa jej to nepodarilo. Obrankyňa Leclercová bola na mieste a predviedla nám dobrý obranný zákrok.
     
    00:52
    Po poriadnej trme-vrme pred slovenskou bránou sa napokon lepšie zorientovali slovenské hráčky, ktoré poslali puk cez stredné pásmo až do útočného.
     
    00:13
    V úvode prvej tretiny sa k puku dostali hráčky Francúzska, ktoré sa svojími ofenzívnymi snahami chcú gólovo presadiť. Slovenky sa však zatiaľ veľmi dobre bránia.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Tomčíková (Kiapešová) - Brémová, Kežmarská - Karafiátová, Lalíková - Raková, Balášová - Turcsányiová - Jurčová, Džurňáková, Herichová - Gápová, Sroková, Kapustová - Plencnerová, Ihnaťová, Krajňáková - Bednárová.

    Francúzsko: Baldinová (Martinová) - Goncalvesová, Locatelliová - Riddeová, Gendarmeová - Parmentová, Sage Vallierová - Leclercová, Lacombeová - Baudritová, Allemozová, Gicquelová - Passardová, Jouannyová, Rihetová - Cuasnetová, Bouchéová, Escuderová - Allemandová, Duvinová, Obreová.

    Rozhodca: Zuzana Findurová - Jana Zvadová, Nina Fialová.
     
    Nominácia reprezentantiek Slovenska na Turnaj štyroch krajín v Poprade:

    Brankárky: Zuzana Tomčíková (Tornado Moskva/Rus.), Romana Kiapešová (HC Spišská Nová Ves/MHK Dolný Kubín)

    Obrankyne: Edita Raková (Wiener Eislőwen Flyers/Rak.), Iveta Karafiátová (HC Plzeň 1929/ČR), Nikola Balášová, Barbora Kežmarská, Alexandra Turcsányiová (všetky Spišská Nová Ves), Barbora Brémová (HK Poprad), Denisa Lalíková (HK Púchov/HC Topoľčany)

    Útočníčky: Petra Jurčová, Lenka Sroková, Miroslava Plencnerová (všetky Spišská Nová Ves), Ľudmila Bednárová, Anna Džurňáková, Lenka Krajňáková (všetky Poprad), Jana Štofaníková (Šarišanka Prešov), Mária Herichová (Wiener Eislőwen Flyers/Rak.), Nikola Gápová, Viktória Ihnaťová (obe SK Karviná/ČR) a Jana Kapustová (Tornado Moskva/Rus.).
     
    Srdečne Vás vítam pri druhom zápase Turnaja štyroch krajín v ženskom hokeji na ľade Popradu!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na popradskom zimnom štadióne, kde si od 17:00 zmerajú sily reprezentantky domáceho Slovenska a tímu z Francúzska.

    Slovenské hráčky budú chcieť v tomto Turnaji štyroch krajín obhájiť svoje prvenstvo z minulého roka (februárový turnaj v Prievidzi a aj decembrový turnaj v Bratislave), no tentokrát to budú mať viac než ťažké. Trénerovi Miroslavovi Karafiátovi bude chýbať až desať hráčok - Budajová, Čulíková, Čupková, Lučová, Matejová, Miháliková, Mikesková, Pravlíková, Veličková a Žitňanská. Ako však povedal, tak sa bude so svojími zverenkyňami snažiť podať čo najlepšie výkony. V bratislavskom turnaji štyroch krajín sa Slovenky stretli s výbermi Nórska, Francúzska a Švajčiarska, kde si napokon dokázali vybojovať šesť bodov za dve výhry (proti Nórkam v pomere 5:2 a proti Švajčiarkám 6:2). Francúzky ich síce zdolali 3:2, no napokon im to stačilo len na tretiu priečku za druhými Nórkami. Po pekných úspechoch v minulom roku však prišlo k Slovenkám niekoľko rán, ktoré im uštedrili najmä ich rivalky - Češky. Tie v troch prípravných zápasoch zvíťazili trikrát - 3:1, 3:0 a 12:2. Ďalšiu previerku si Slovenky odohrali na Turnaji štyroch krajín v nemeckom Füssene. Tam si počínali priam katastrofálne, keď si v troch zápasoch pripísali tri debaklové prehry - 1:7 s Nemeckom a Švajčiarskom a prehru v pomere 2:12 s výberom Českej republiky.
    Domáce reprezentantky tak budú mať v Poprade čo naprávať, no uvidíme, či sa im to v oklieštenej zostave podarí.

    Hokejové reprezentantky Francúzska sa predviedli rovnako ako Slovenky na oboch minuloročných Turnajoch štyroch krajín v Prievidzi a v Bratislave. V oboch prípadoch si počínali celkom dobre. V prievidzkom turnaji sa usadili na tretej priečke so štyroma bodmi. V prvom zápase ich české reprezentantky zdolali jasne 3:0, no v druhom zápase domáce Slovenky potrápili. Prehrali len tesne - 2:3 po predĺžení. V poslednom zápase im povinná jazda vyšla a Rakúšanky zdolali jasne - 5:2. V bratislavskom turnaji sa im darilo už o čosi lepšie. V prvom zápase síce prehrali s výberom Švajčiarska v pomere 2:3 po samostatných nájazdoch, no v druhom meraní síl sa stretli so Slovenkami, ktoré prekvapivo zdolali v pomere 3:2. V poslednom dueli si zmerali sily s výberom Nórska, ktorý ich však zdolal v pomere 5:4 po predĺžení.
    Na tomto turnaji patrila Francúzkam teda ďalšia tretia priečka za prvým Slovenskom a druhým Nórskom.

    Podarí sa domácim Slovenkám vylepšiť si reputáciu po veľmi nepriaznivých výsledkoch z posledného turnaja a z priateľských zápasov?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Branky a nahrávky: 3. Kapustová, 49. Kapustová (Karafiátová, Gápová)


    Slovensko: Tomčíková (Kiapešová) - Brémová, Kežmarská - Karafiátová, Lalíková - Raková, Balášová - Turcsányiová - Jurčová, Džurňáková, Herichová - Gápová, Sroková, Kapustová - Plencnerová, Ihnaťová, Krajňáková - Bednárová.
    Francie: Baldinová (Martinová) - Goncalvesová, Locatelliová - Riddeová, Gendarmeová - Parmentová, Sage Vallierová - Leclercová, Lacombeová - Baudritová, Allemozová, Gicquelová - Passardová, Jouannyová, Rihetová - Cuasnetová, Bouchéová, Escuderová - Allemandová, Duvinová, Obreová.

    Rozhodčí: Zuzana Findurová - Jana Zvadová, Nina Fialová

    Diváci: 163
    bahis siteleri