Chomutov – Motor ČB 5:3 (kon.) | Pardubice – Litvínov 4:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Liberec – Slavia 0:1 (po s.n.) | Sparta – Zlín 1:2 (po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (3:0, 0:0, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Pátek 28.12.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Po vhazování se k puku dostal Jan Starý, který puk nahodil na hostující branku. Ke smůle Pardubic trefuje pomalý projektil tyč!
     
    57:42
    A po něm zůstává Pavel Francouz na lavičce, Verva to zkusí v šesti mužích.
     
    57:42
    Oddechový čas pro tým HC Verva Litvínov.
     
    56:34
    Z levého rohu kluziště našel báječnou nahrávkou bekhendem Kousal před brankou Buchteleho, který ale v blafáku neuspěl. V pokračující akci střílel i Robert Kousal, ale Francouz zastavuje betony!
     
    54:47
    A další šance! Buchtele stál sám před Francouzem, jenže ani on ve velké příležitosti neuspěl.
     
    52:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se nevzdává a znovu snižuje stav na rozdíl dvou branek. MARTIN RUČINSKÝ se postavil do cesty ráně Kamila Černého, které jej z mezikruží trefil do bruslí. Od nich se pak kotouč dostal za záda Dušana Salfického, 4:2. Asistence: Kamil Černý.
     
    50:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Svěřenci Mojmíra Trličíka jdou po polovině třetí třetiny znovu do tříbrankového vedení! ALEŠ PÍŠA se dostal nečekaně do úniku na Francouze, který proměnil jako zkušený střelec, když zasunuje puk mezi betony hostujícího brankáře. Bez asistence.
     
    43:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva v samém závěru přesilové hry snižuje na rozdíl dvou branek. Po nahrávce od levého mantinelu v podání Lukeše byl na pravé straně absolutně volný VIKTOR HÜBL, který ranou bez přípravy pálí do odkryté klece. Salfický se nestačil přesunout ke své tyči, a tak kapituluje. Asistence: František Lukeš a Juraj Majdan.
     
    41:49
    Kousal dostává dvě minuty za sekání. Přesilovka pro Vervu.
     
    38:11
    Litvínov již hrál ve čtyřech, když se domácím nepovedla kombinace v útočném pásmu. Puku se zmocnil Baláž, ale ani nadvakrát nedokázal puk z levé strany procpat za Salfického, který skvěle zasahuje.
     
    36:05
    Kousal v úniku pravděpodobně faulován, avšak sudí nechal hru pokračovat. Domácí mladík tak pokračoval a ostrou střílenou nahrávkou hledal u tyče Buchteleho, který však z dobré pozice nedokázal kotouč procpat do sítě. I tak si nakonec tým Pardubic zahraje přesilovku. Baláž vidí dvě minuty za hrubost.
     
    32:04
    Za podražení je vyloučen Jiří Cetkovský, Verva tak bude mít výhodu přesilové hry.
     
    24:35
    Vojtěch Kubinčák dostává dvě minuty za sekání a domácí tým bude mít výhodu přesilovky.
     
    18:55
    Přesilovka pro Vervu. Jiří Vašíček dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    15:21
    Hosté ve stejném čase mění brankáře. Petra Fraňka nahrazuje Pavel Francouz.
     
    15:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A domácí tým již vede o tři branky! Drtinovu ránu z levé strany dokázal Franěk pouze vyrazit před sebe a JAN SEMORÁD pohotově uklízí kotouč do odkryté klece, 3:0! Asistence: Jan Drtina a Jiří Cetkovský.
     
    12:13
    Přesilovka pro Pardubice. Dvě minuty vidí za podražení Karel Kubát.
     
    11:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Skvělá práce Nahodila s následnou dorážkou posílá domácí do dvoubrankové výhody. Domácí tým se po delším čase dostal do útočného pásma a ihned skóruje. Nahodil se v rohu kluziště skvěle zbavil svého strážce, vyjel před branku, kde sice jeho zakončení Franěk vyrazil, avšak na dorážku JIŘÍHO VAŠÍČKA již nestačil. Domácí bek pohodlně dopravil kotouč do odkryté klece. Asistence: Lukáš Nahodil a Jiří Cetkovský.
     
    05:44
    Následně uvidíme první přesilovou hru zápasu. Jiří Cetkovský dostává dvě minuty za podražení.
     
    00:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to je parádní start v podání domácího celku, který jde po dvaceti vteřinách do vedení 1:0! Aktivní nástup Pardubic znamená první branku, když se ranou od pravého mantinelu nečekaně prosadil MARTIN BARTEK. Asistence: Radovan Somík.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 1. Bartek (Somík), 11. Vašíček (Nahodil, Cetkovský), 16. Semorád (Drtina, Cetkovský), 51. Píša - 44. Hübl (Lukeš, Majdan), 53. Ručinský (Černý)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Benák, Gawryletz, Píša, Vašíček, Kočí, Drtina, O. Starý – Bartek, Somík, Nosek – J. Starý, Šagát, Zohorna – Radil, Kousal, Buchtele – Semorád, Cetkovský, Nahodil – J. Veselý.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    HC VERVA Litvínov: Franěk (od 16.Francouz) – Jareš, Kubát, Stříteský, Martinka, Brejčák, Charousek, Sklenička – Majdan, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Ručinský – Černý, Piroš, Kubinčák – Baláž, Smolka, Pšurný.

    Trenéři: Vladimír Jeřábek a Petr Rosol

    Rozhodčí: Polák, Šír – Gebauer, Lederer

    Diváci: 9127
    bahis siteleri