Omsk – N.Novgorod 1:0 (kon.) | Barys – Jaroslavl 2:0 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Mytišči 3:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Novosibirsk 0:2 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Novokuzněck 6:0 (kon.)
Petrohrad – HC Slovan 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Lev 2:4 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 28.12.2012, 14:00 • Traktor-Arena (7 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk navyšuje své vedení na 3:1. KONSTANTIN PANOV se dostal do úniku a tváří v tvář proti Kuzněcovovi uspěl bekhendovým pokusem! Brankář Amuru tak mohl jen vztekle prásknout hokejkou. Asistence: Alexej Vasilčenko, Vladimir Antipov.
     
    44:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Ve velké šanci se objevil Panov, jenže jeho pokus ještě Kuzněcov stihl zlikvidovat. Na střelu z levého kruhu z hole JEGORA DUGINA už si ale rady brankář Amuru nevěděl a Traktor vede 2:1! Asistence: Konstantin Panov, Vladimir Antipov.
     
    31:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak dlouho jsme čekali na branky a najednou tu máme dvě během pár chvil. Amur se z vedení moc dlouho neradoval, skvělou práci za hostující brnakou odvedl Jevgenij Kuzněcov, který našel v brankovišti zcela nepokrytého ANDREJE POPOVA, který srovnává. Asistence. Jevgenij Kuzněcov, Dmitrij Rjabjkin.
     
    29:57
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je to tady! První branku utkání vstřelil hostující Chabarovsk, avšak k obrazu hry z posledních minut, to zase tak velké překvapení není. Nádherná akce v podání Lindgrena a Guseva. První jmenovaný dal zadovku na Guseva, jenže ten na svého spoluhráče vrátil a pro PERTAU LINDGRENA už nebyl problém zakončit a dát gól. Asistence: Nikita Gusev.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 32. Popov (Kuzněcov, Rjabjkin), 45. Dugin (Panov, Antipov), 50. Panov (Vasilčenko, Antipov) - 30. Lindgren (Gusev)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabjkin, Vasilčenko, Bělov, Šinin, Katičev, Klimontov, Razin – Popov, Čistov, Kuzněcov E.– Jakutsenja, Bulis, Kosticyn A. – Panov, Antipov (C), Dugin – Glinkin, Osnovin, Karpov.
    Amur Chabarovsk: Kuzněcov A. (Běrecnev) – Ožiganov, Osipov (C), Loginov A., Polesčuk, Tulupov, Loginov V. – Hytonen, Lahti, Junkov – Korotkov, Šiškanov, Orlov – Lindgren, Šitikov, Gusev – Stepanov, Lugin, Fisenko – Smurov, Teslenko.

    Rozhodčí: Vasilijev, Dějev – Zacharenkov, Medvěděv
    bahis siteleri