Finsko – Česko 1:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 6:3 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 3:2 (po s.n.)
Rusko – USA 2:1 (kon.)
konec
Kanada
6:3 (0:2, 4:1, 2:0)
Slovensko
Pátek 28.12.2012, 10:30 • Ufa Arena, Ufa • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:04
    Kanada právě vstřelila branku!
    Velká chyba při střídání Slovenska, díky čemuž se RYAN STROME dostal do sólového úniku a mezi Nagyho betony zvýšil na 6:3. Asistence: Tyler Wotherspoon.
     
    43:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Velký talent kanadského hokeje se prosazuje i v utkání proti Slovensku. Z rohu kluziště přišla Huberdeauova přihrávka na RYANA NUGENTA-HOPKINSE, ten rychle zamíchal hokejkou a zasunul za Nagyho. Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    39:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    A Kanada už vede. Od modré čáry nahodil Ouellet a MARK SCHEIFELE jemnou tečí umístil puk za Nagyho. Asistence: Xavier Ouellet, Griffin Reinhart
     
    35:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovka je velice rychle využitá, u tyčky čekal TY RATTIE a zužitkoval střílenou Ouelletovu přihrávku od modré čáry. Asistence: Xavier Ouellet, Morgan Rielly.
     
    31:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovka pět na tři je velice rychle využitá, MORGAN RIELLY stál zcela volný v levém kruhu a po přihrávce zpoza branky prostřelil Nagyho. Asistence: Mark Scheifele, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    30:34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci uzamkli bránící trojici před Subbanem, MARKO DAŇO dostal od Bagina přesnou přihrávku a z první propálil gólmana Kanady! Asistence: Emil Bagin.
     
    22:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Slovenská pětice nepochopitelně ustupovala ze svých pozic a RYAN STROME tak měl dostatek prostoru k tomu, aby si nabruslil do dobré pozice a střelou k tyči snižuje na 1:2. Asistence: Jonathan Drouin, Morgan Rielly.
     
    15:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko využívá přesilovku a dostává se do dvoubrankového vedení! Reway našel zpoza branky volného TOMÁŠE MIKÚŠE a ten střelou do šibenice doslova sestřelil Subbanovi lahev s pitím - 0:2! Asistence: Martin Reway, Marko Daňo.
     
    02:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Překvapivý začátek utkání, Slovensko jde do vedení! Mukúš střílel bekhendem, Subban pouze vyrazil pŕed sebe a MARKO DAŇO zblízka dorazil za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Mikúš, Matúš Matis.
    Marken.cz

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 23. Strome (Drouin, Rielly), 32. Rielly (Scheifele, Nugent-Hopkins), 36. Rattie (Ouellet, Rielly), 40. Scheifele (Ouellet, Reinhart), 44. Nugent-Hopkins (Huberdeau), 48. Strome (Wotherspoon) - 3. Daňo (Mikúš, Matis), 16. Mikúš (Reway, Daňo), 31. Daňo (Bagin)


    Kanada: Subban (Binnington) - Harrington, Hamilton, Ouellet, Reinhart, Rielly, Wotherspoon, Murphy - Nugent-Hopkins, Huberdeau, Scheifele - Strome, Ritchie, Drouin - Lipon, Danault, McNeill - Rattie, Camara, MacKinnon. Trenér: Stephen Spott.
    Slovensko: Nagy (Romančík) - Čerešňák, Nechala, Rusina, Bagin, Luža, Korim, Bajaník, Buri - Mikúš, Daňo, Matis - R. Mráz, Bires, B. Mráz - Kolena, Uhrík, Reway - Hudec, Rapáč, Fujerík. Trenér: Ernest Bokroš.

    Rozhodčí: Hodek, Levonen - Haster, Jucers
    bahis siteleri