Čeljabinsk – Novosibirsk 2:3 (po s.n.) | Omsk – Mytišči 0:1 (kon.) | Barys – N.Novgorod 5:4 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 4:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 7:0 (kon.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Petrohrad – Lev 5:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
Lev Praha
Neděle 30.12.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Petrohrad díky dvěma brankám v závěrečné třetině vítězí 5:3. Oba přesné zásahy zaznamenal kapitán domácích Ilja Kovalčuk. Děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (16:11:50)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    V závěrečné power-play pečetí vítězství Petrohradu nejlepší hráč utkání ILJA KOVALČUK. Asistence: Viktor Tikhonov, Kevin Dallman.
     
    59:28
    Tak to je zřejmě definitivní konec nadějí pražského Lva. Ondřej Němec (LEV) dostává dvě minuty za zcela zbytečný krosček. Václav Sýkora si vyžádal time-out.
     
    59:15
    Petrohrad stále tlačí, Mortensson z mezikruží netrefuje.
     
    58:27
    Lev znovu vyhazuje, SKA se nemůže prosadit.
     
    58:10
    Ránu Tarasenka od pravého mantinelu Štěpánek ukrývá do výstroje. Buly bude vhozeno po levici brankáře Lva.
     
    57:30
    Pražská družina se zatím brání velice dobře, domácí téměř k ničemu nepouští.
     
    56:54
    Přichází vyhrocený závěr utkání. Současně jsou vyloučení Jakub Voráček (LEV) - podražení a Viktor Tikhonov (PET) za hrubost.
     
    56:41
    Lev Praha si sám komplikuje situaci, je totiž potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    56:33
    Petrohrad se stahuje do obrany, zdá se, že touží těsné vedení uhájit. Podaří se Lvu tento obranný val prorazit?
     
    55:37
    Tarasenko hledal spoluhráče před brankou hostí. Úspěch ale neslavil, jeho záměr nikdo z kolegů nepohcopil. Lev se vydává do ofenzivy.
     
    54:58
    Ilja Kovalčuk v další příležitosti. Jedovku ústřední postavy dnešního duelu Štěpánek zlikvidoval. Pražskému celku již příliš mnoho času nezbývá.
     
    54:02
    Petrohrad vyčkává za vlastní brankou na dostřídání. Hnedle poté se vydává do útoku, který končí na červené čáře. Nadechne se Lev k závěrečnému náporu?
     
    52:44
    Bombu Kovalčuka srazil do středního pásma Zdeno Chára. Hosté mohou vytáhlému obránci poděkovat, trajektorie střely by pravděpodobně neminula branku Lva.
     
    51:46
    Rána Ondřeje Němce z pravé strany úspěch neslavila, Bobrovskyj si povyskočil a s přehledem ji vytěsnil do bezpečí. Lev začíná vyrovnávat herní obraz.
     
    50:59
    Svěřenci Václava Sýkory se vydali do útoku. Ten skončil ranou Karamnova, jež postrádala přesnost i tvrdost. Domácí brankář schoval kotouč do rukavice. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    49:53
    Surový objel branku a z velkého úhlu se snažil zakončit. Přízemní kotouč ale nemohl Bobrovského překvapit. Lev se musí bleskově vracet.
     
    49:26
    Tentorkáte icing SKA. Nutno podotknout, že v právě probíhajících minutách petrohradský celek vládne. Předvádí především lepší bruslení.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 19. Dallman (Kovalčuk), 22. Nepryayev (Pervyshin), 34. Průcha (Martensson, Semenova), 43. Kovalčuk (Tikhonov), 60. Kovalčuk (Tikhonov, Dallman) - 10. Němec (Vrána), 19. Voráček (Christensen), 35. Svoboda (Hossa, Surový)


    SKA Petrohrad: Bobrovsky (Ivannikov) - Alexandrov, Kalinin, Dallman, Semenov, Chudinov, Pervyshin, Berdyukov - Tarasenko, Burdasov, Afinogenov, Artyukhin, Thoresen, Rybin, Fedorov, Kovalchuk, Kucheryavenko, Nepryayev, Prucha, Tikhonov, Martensson
    Lev Praha: Štěpánek (Kocián) - Hunkes, Porseland, Chára, Němec, Oystrick, Krejčík, Mikuš - Voráček, Hossa, Karamnov, Cingel, Christensen, Cipulis, Danielsson, Surový, Rachůnek, Řepík, Vrána, Birner, Svoboda

    Rozhodčí: Zakharov, Ronn - Zakharenkov, Putilin
    bahis siteleri