Česko – USA 0:10 (kon.) | Německo – Maďarsko 1:2 (po pr.) | Finsko – Kanada 0:4 (kon.)
Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.)
konec
Česko
0:10 (0:5, 0:2, 0:3)
USA
Neděle 30.12.2012, 13:00Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku ve 3. třetině:

    Česko 7 – USA 11

    Celkem:

    Česko 10 - USA 53 (15:01:26)
     
    Dozněla hymna Spojených států a já se s Vámi pro tento moment rozloučím. Za hodinu a půl pro Vás ale odsud z Heinoly odkomentuji zápas domácího Finska s Kanadou. Příjemné odpoledne.
     
    Nejlepší hráčky utkání:

    Česko - Barbora Dvořáková (B)
    USA - Maddie Rolfesová (O)
     
    I přes dobrý defenzivní výkon od druhé třetiny nedokázaly české hokejistky zabránit inkasovaným deseti brankám. Dnešní zápas ale mohou i musí rychle hodit za hlavu, to nejdůležitější je čeká na Nový rok proti Rusku.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská škoda, devatenáct sekund před koncem Američany zaokrouhlují gólový účet na dvouciferný. Z tahanice na hraně brankoviště vydolovala puk KELLY PANNEKOVÁ a dorazila ho za záda bezmocné Dvořákové - 0:10. Asistence: Cara Piazzaová, Danielle Cameranesiová.
     
    59:32
    Piazzaová z mezikruží míjí, ačkoli měla Dvořákovou odcloněnou.
     
    58:46
    A na druhé straně nebezpečně střílela Tereza Vanišová. Shawové pravý beton byl proklatě rychlý!
     
    58:11
    Další vynikající obranný zákrok měla na svědomí kapitánka Aneta Tejralová.
     
    57:28
    Utkání se už pouze dohrává, ovšem Alexis Shawová se musí soustředit. Versowood Areenou zní tóny písně Wild Dances od Ruslany, která tu je zjevně oblíbená.
     
    56:56
    Na druhé straně se do nahrávky pokládala Vendula Přibylová, ale netrefila kotouč dobře.
     
    55:24
    Další střely Spojených států jsou nepřesné nebo je zastavuje Barbora Dvořáková. Ta se teď bude snažit ochránit svůj tým od inkasované desítky.
     
    53:51
    USA právě vstřelilo branku!
    Třetí využitá přesilovka utkání z amerických hokejek. Po nahození Jincy Dunneové zůstal kotouč na hraně českého brankoviště, kde si ho jako první našla BAYLEE WELLHAUSENOVÁ a dorazila ho za čáru - 0:9. Asistence: Jincy Dunneová, Taylor Willardová.
     
    52:30
    Český tým hrál v šesti, což rozhodčí nenechaly bez povšimnutí. Teď ho tak čeká práce ve čtyřech.
     
    52:10
    Ještě by to chtělo alespoň jednu gólovou radost na vylepšení sebevědomí! Nejspíš to byla Denisa Nešutová, kdo měl gól na hokejce, ale o kousek přestřelila!
     
    51:00
    Na Barboru Dvořákovou směřoval v této třetině zatím stejný počet střel jako na její oponentku. Tedy čtyři. Na tomto výkonu české obrany lze pro rozhodující duel s Ruskem rozhodně stavět.
     
    49:58
    Přečíslení soupeřek vyřešila obětavá Tereza Brotánková na jedničku, křižnou přihrávku zastavila svou nataženou holí!
     
    49:06
    A i nadále se Češky brání na jedničku. Samozřejmě je možné, že Američanky už trochu sundaly nohu z plynu, ale to na tom nic nemění.
     
    47:55
    Český tým je v plném počtu, oslabení zvládl výborně.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Menkeová (Hirschyová, Rolfesová), 5. Zarzecká (Rolfesová), 11. Menkeová (Hirschyová, Schipperová), 12. McKennaová (Laingová), 13. Panneková (Piazzaová), 27. Wolfeová (Cianfaranová, Ryanová), 36. Cianfaranová (Willardová), 45. Cianfaranová (Wellhausenová), 54. Wellhausenová (Dunneová, Willardová), 60. Panneková (Piazzaová, Cameranesiová)


    Česko: Peslarová (31. Dvořáková) – Kolowratová, Walicová, Brotánková, Pelikánová, Tejralová „C“, Mokrošová – Lásková, Vanišová, Přibylová – Sadílková, Lédlová, Chmelová – Bukolská, Pejzlová, Forejtová – Nešutová, Vopravilová, Kosellková. Trenér: Jan Fidrmuc.
    USA: Shawová (Petersová) – Dunneová, Ryanová, Morinová, Baldwinová, Hirschyová, Rolfesová, Willardová – Cianfaranová, Zarzecká, Wellhausenová – Wolfeová, Menkeová, Schipperová – Laingová, Kentová, Rodgersová – Piazzaová, Cameranesiová "C", Panneková – McKennaová. Trenér: Jeff Kampersal.

    Rozhodčí: Ketonenová (Finsko) – Girardová (Francie), Steinbergová (Rusko).
    bahis siteleri