Košice – Nitra 5:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:0 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Skalica – Martin 7:1 (kon.) | Piešťany – Žilina 5:3 (kon.)
konec
HK Poprad
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 30.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme góly nevideli, no obaja gólmani nám predviedli skvelý výkon, ktorý im zaručil čisté konto v tretej tretine. Trenčania mali k dispozícii niekoľko presilových hier, no napokon im to nevyšlo a na popradskú defenzívu na čele s gólmanom Westlundom nenašli recept. ALex Westlund si tak po zlom začiatku v Poprade pripisuje prvý zápasový shoot-out! Popradčania si do tabuľky pripísali tri body a presúvajú sa tak na siedmu priečku práve pred ich dnešného súpera - Duklu Trenčín.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:02:47)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Jabrocký s Kloudom nám predviedli dobrý forčeking, ktorým skvele odstavili už takmer bezmocných Trenčanov. Vyzerá to tak, že Poprad neinkasuje.
     
    59:15
    Popradskí hokejisti sa zatiaľ veľmi dobre bránia a vyzerá to tak, že aj v tomto oslabení nebudú inkasovať. Jabrocký sa dobre presunul a získava cenné sekundy.
     
    58:53
    Po nepresnej prihrávke od Nemčeka sa k puku dostal Jáchym, ktorý ho popri mantineli poslal nekompromisnou strelou až za trenčiansku bránu.
     
    58:25
    Vandas chcel získať pre svoj tím cenné sekundy, no následne sa pri Sojčíkovom úniku previnil nedovoleným zákrokom. Odchádza si sadnúť na dve minúty za podrazenie.
     
    57:55
    Trenčianskí hokejisti ostali v útočnom pásme, avšak nie na dlho. Po nepresnej prihrávke od Vizváryho sa k puku dostal Jáchym, ktorý ho vyhodil cez všetky čiary.
     
    57:25
    Po ľavom krídle sa dobre presúval Gašparovič, no ten bol napokon tvrdo odstavený Bucom, ktorý mu puk vypichol svojou hokejkou. Trenčania však ostávajú v pásme.
     
    56:45
    Veľmi dobré vyhodenie puku nám predviedol Jabrocký. Marosz síce puk zachytil, no následne prihrával rukou, a tak sa vhadzovanie presúva do stredného pásma.
     
    56:15
    Trenčania si zahrajú presilovú hru. Na dve minúty za nedovolené bránenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť obranca Marcel Šterbák.
     
    56:08
    Westlund opäť dobre zakročil svojou lapačkou. Tentokrát nekompromisne odstavil zakončenie z ľavej strany, ktoré nám predviedol Jakub Gašparovič.
     
    55:57
    Po nepresnej prihrávke od Fila sa k puku dostal obranca Jáchym, ktorý ho poslal do stredného pásma. Trenčania sa musia vrátiť a snažia sa opäť útočiť.
     
    55:20
    Po dobrej prihrávke od Saboliča sa k puku na ľavej strane dostal Jabrocký, no tomu napokon skĺzol z hokejky a jeho zakončenie letelo len mimo trenčianskej brány.
     
    54:50
    Popradskí hráči hrajú v početnej výhode, no nikam sa neponáhľajú. Trenčania sa zatiaľ veľmi dobre bránia a o malú chvíľu budú v plnom počte. V tomto oslabení sa pravdepodobne ubránia.
     
    54:15
    Z ľavej strany tentokrát zakončoval Gašparovič, no gólman Westlund bol v strehu a túto strelu vyrazil svojou vyrážačkou na zadný mantinel.
     
    53:38
    V oslabení sa do samostatného nájazdu dostal Tomáš Klíma, no gólman Alex Westlund potvrdil svoj doterajší výkon a aj toto zakončenie švihom z hranice ľavého kruhu vyrazil do bezpečia!
     
    53:15
    Po skvelej strele od modrej čiary v podaní Buca sa k dorážke dostal Balán, no gólman Kutej bol v strehu a puk vyrazil svojou pozornou výstrojou do bezpečia.
     
    53:00
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť obranca Homa.
     
    52:52
    Dobrý bodyček nám momentálne predviedol aj Lelkeš, ktorý za vlastno bránou nekompromisne poslal k ľadu útočiaceho Balána. Trenčania sa následne oslobodzujú.
     
    52:10
    Z pravej strany tentokrát dobre zakončoval popradský kapitán Klouda. Gólman Kutej bol však v strehu a puk ukryl vo svojej pozornej výstroji.

    Branky a nahrávky: 4. Klouda (Vandas), 6. Paločko (Takáč), 7. Balán (Buc, Kovačevič), 24. Gríger (Paločko, Takáč)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), Jáchym, Fabian, Špelda, Kurali, Dinda - Vandas, Klouda ("C"), Hvila - Tomas, Balán, Buc - Sabolič, Vaic, Jabrocký - Gríger, Takáč, Paločko.
    HK DUKLA Trenčín: Kutej (Kompas) - Koma, Imrich, Pozník, Vizváry, Bednár, Bokroš, Nemčík, Habšuda - Pardavý ("C"), Marosz, Gašparovič - Sojčík ("A"), Lelkeš, Tybor ("A") - Filo, Klíma, Otčenáš - Jakúbek, Nemček, Mikula.

    Rozhodčí: Hradil, Husička - Gavalier, Tornay

    Diváci: 1805
    bahis siteleri