Pardubice – Liberec 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 15.01.2013, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům se však posléze povedlo puk dostat do středního pásma a PETR NEDVĚD do prázdné branky pohodlně skóruje. Bez asistence.
     
    59:05
    Při následná snaze za hostující brankou tu máme vyloučení na obou stranách. Za hosty Derner (nafilmovaný pád) a za domácí Zohorna (hákování).
     
    58:30
    Pardubice v šesti s Koutským na lavičce. Velká šance přišla téměř ihned. Benák posunul na Zohornu, jenže toho z pravé strany fantasticky vychytal Schwarz, který jeho bombu vyrazil mimo!
     
    53:33
    V zakončení toho sice moc nevymyslel, avšak alespoň si zahraje přesilovou hru. Za hákování vidí dvě minuty Buchtele.
     
    45:14
    Rolinek se pěkně uvolnil přes dva obránce až byl zastaven u hrazení Davidem Štichem. Ten vidí dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    43:02
    Velká šance domácích srovnávací brankou nekončí. Zohorna od levého mantinelu našel před brankou zcela volného Jana Semoráda, který však dobrou pozici nedokázal zužitkovat a branku netrefuje!
     
    41:58
    Dvě minuty pro hostujícího Ondřeje Vitáska za nedovolené bránění.
     
    37:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí budí z letargie až ukázková rána TOMÁŠE ZOHORNY, který těsně za modrou napřáhl a Schwarz neměl šanci. Prudký projektil se odrazil od horní tyče, a tak máme sníženo na 1:2. Asistence: Jan Semorád.
     
    31:54
    Buchtele vidí dvě minuty za podražení, Liberec si zahraje přesilovou hru.
     
    27:26
    Na druhé straně se po zakončení na Koutského rozdmýchala menší šarvátka, a tak se bude vylučovat. Hostující Michal Bárta a domácí Václav Kočí vidí dvě minuty za hrubost.
     
    19:04
    Michal Bárta však třetí branku nepřidává. Nic nevymýšlel a zkusil střelu mezi betony, jenže Koutský skvěle chytá.
     
    19:04
    Vašíček fauluje v úniku jednoho z hostů a uvidíme trestné střílení.
     
    18:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny přichází druhá branka Tygrů z Liberce. Nejprve nezakončil ideálně ve velké šanci Filippi, který jen trefil Koutského betony, jenže o pár vteřin později se již výběr trenéra Pešána raduje. Nahození od pravého mantinelu skvěle tečoval DALIBOR BORTŇÁK, 2:0. Asistence: Martin Čakajík.
     
    10:55
    A nyní si hosté z Liberce navíc zahrají přesilovou hru. Píša odpálil puk ve vlastní třetině do zámezí, a tak vidí dvě minuty za zdržování hry.
     
    08:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou zhruba v polovině první třetiny do vedení 1:0! Vantuch našel uličku ve středu kluziště a přesnou nahrávkou vybídl do úniku PETRA KICU. Liberecký forvard v samostatném nájezdu propálil Koutského ranou pod ruku. Asistence: Lukáš Vantuch a Adam Jánošík.
     
    05:20
    Antonín Dušek je prvním vyloučeným hráčem večera. Dvě minuty dostává za hru vysokou holí.
     
    02:56
    Velká šance Tygrů! Nejprve se k zakončení nedostal po slibné akci Derner, ale po nahrávce Bulíře již ve slibné situaci stál Nedvěd. Kapitán hostů z levé strany již měl o něco těžší úhel k palbě, a tak trefje pouze beton Vladislava Koutského!
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 38. Zohorny (Semorád) - 9. Kica (Vantuch, Jánošík), 19. Bortňák (Čakajík), 60. Nedvěd


    HC Dynamo Pardubice: Koutský (Růžička) – Benák, Staněk, Píša, Vašíček, Gawryletz, Kočí, Zdráhal, Drtina – Bartek, Rolinek, Tybor – Nosek, Zohorna, Veselý – Radil, Kousal, Buchtele – Cetkovský, Nahodil, Semorád.

    Trenéři: Mojmír Trličík, Ladislav Lubina a David Pospíšil

    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) – Čakajík, Derner, Čutta, Jánošík, Vitásek, Štich, Ulrych – Bulíř, Nedvěd, Dušek – Bortňák, Filippi, Víšek – Bárta, Vantuch, Kica – J. Vlach, Galamboš, Jonák.

    Trenéři: Filip Pešán, Milan Černý a Miroslav Kapoun

    Rozhodčí: Hodek, Polák – Bláha, Kostka

    Diváci: 7842
    bahis siteleri