Třinec – K. Vary 3:2 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 3:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:3 (kon.) | Plzeň – Slavia 2:4 (kon.) | Sparta – Liberec 8:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:3 (1:2, 3:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 18.01.2013, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že tři body dnes zůstanou na domácí půdě. Holíkovo zaváhání napravuje střelou do opuštěné branky kapitán Beranů PETR ČAJÁNEK. Asistence: Petr Holík.
     
    58:50
    Holík netrefil bekhendem odkrytou klec
     
    58:44
    Málek opouští brankoviště, Vítkovice hrají power-play.
     
    58:10
    Ani tohle trestné střílení nebylo využito. Honejsek zakroužil s pukem a nečekaně vystřelil na lapačku. Kotouč si to ale namířil trochu výš než je branka.
     
    58:10
    Antonín Honejsek upaloval seč mu síly stačily. Udělal to nejlepší co mohl, vybojoval pro Berany druhé trestné střílení v dnešním střetnutí.
     
    56:24
    Dnešní napínavé utkání sleduje celkem 4177 diváků.
     
    52:56
    Luboš Horčička drží Zlín. Domácí brankář skvělým zákrokem zlikvidoval nebezpečnou dorážku z hokejky Bartánuse.
     
    52:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Burgerovu nahrávku z rohu kluziště využívá LUKÁŠ KLIMEK, který rovněž dosahuje hattricku v dnešním utkání. Střela vítkovického útočníka z první se došourala za brankovou čáru. Asistence: Jiří Burger.
     
    49:54
    Petr Holík trefuje v samostatném nájezdu tyčku! Zlínský štírek si rozhýbal Málka a ve skórování mu zamezila dobře postavená pravá tyčka.
     
    47:37
    Dnes už druhé vyloučení domácích za zdržování hry. Holíkovo bekhendové vyhození končí mimo ledovou plochu. Zlínské čeká další dvouminutové oslabení.
     
    43:35
    Horčička výborně zasahuje proti Hunově dorážce z mezikruží.
     
    42:48
    Jaroslav Balaštík (ZLN) 2 minuty za zdržování hry.
     
    38:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Výstavní trefa nadějného zlínského útočníka ANTONÍNA HONEJSKA. Zlínský dravec vlétl do útočné třetiny a střelou pod víko nedal vítkovickému brankáři sebemenší šanci reagovat. Asistence: Radim Tesařík.
     
    37:54
    Počet hráčů na ledě se srovná, vyloučen je Jaroslav Balaštík (ZLN) 2 minuty za hákování. Vítkovice budou hrát poté 26 vteřin přesilovku pět na čtyři.
     
    37:54
    Lukáš Klimek se dostal do samostatného úniku, ale kotouč se po jeho zakončení velice rychle odrazil zpět před branku. Bude se zkoumat, zda puk náhodou nepřešel brankovou čáru.
     
    35:28
    Na lavici hříšníků už má namířeno slovenský útočník Marek Bartánus (VIT) který vyfasoval trest 2+2 minuty za hru vysokou holí.
     
    32:54
    Tohle vyloučení domácích hokejistů bylo ze soudku přísnějších, ale domácím nezbývá nic jiného, než se dobře připravit na následující dvě minuty. Ondřej Veselý (ZLN) 2 minuty za naražení ze zadu.
     
    28:40
    Na trestnou lavici už putuje Antonín Honejsek (ZLN) 2 minuty krosček.
     
    25:59
    Leška zkoušel zamíchat s kotoučem, ale Málek zůstal klidný a nepovedný Leškův pokus, který mířil nízko po ledě si pohlídal.
     
    25:59
    Na opačné straně byl v zakončení faulován v samostatném úniku Petr Leška. Pojede se trestné střílení.
     
    24:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští otáčejí vývoj zápasu a dostávají se do vedení! JAROSLAV BALAŠTÍK si počkal na vyraženou Zámorského střelu a zachoval chladnou hlavu v zakončení, když puk ve finále dorazil nad Málkův pravý beton. Asistence: Petr Zámorský, Martin Hamrlík.
     
    23:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínská pětice tak dlouho kombinovala až se ke střele odhodlal RADIM TESAŘÍK. Jeho povedený projektil skončil až za Málkem. Asistence: Petr Čajánek, Petr Holík.
     
    22:48
    Vítkovice jdou do tří, veliká šance pro Zlín k vyrovnání. Marek Malík (VIT) 2 minuty za napadení.
     
    21:41
    Za sekání si odsedí dvouminutový trest Petr Strapáč (VIT)
     
    19:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hrubku v domácí obraně vítkovičtí hokejisté okamžitě trestají. Malíkovu střelu Horčička ještě dokázal vyrazit, ale na dorážku LUKÁŠE KLIMKA do odkryté branky byl krátký. Asistence: Marek Malík.
     
    18:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla přesilovková rána jako z děla! RADIM TESAŘÍK nasprintoval mezi kruhy k odraženému kotouči a vymetl všechny pavouky z Málkovy branky. Vítkovický brankář se zlobí, protože přišel o čisté konto. Asistence: Antonín Honejsek, Marek Melenovský.
     
    16:11
    První přesilovka zlínských hokejistů. Vyloučen je vítkovický obránce Adam Sedlák (VIT) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    15:46
    Berani mají signalizovanou výhodu a Málek mezi tyčemi čaruje.
     
    14:56
    Bartánus se řítil zcela sám na zlínského brankáře. Horčička se ale nenechal zastrašit a reflexivně vykopl jeho střelu pravým betonem. Oba brankáři dnes působí více než jistým dojmem.
     
    12:49
    Neskutečná bomba Ujčíka z voleje jen prolétla přes zlínské brankoviště.
     
    12:35
    Radim Tesařík (ZLN) 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    12:18
    Veselý vybídl ke střele Oldřicha Horáka, jeho povedenou střelu Málek luxusním zákrokem chytá do lapačky. Vítkovice dnes cítí, že mají v zádech jistotu.
     
    9:05
    Málek teď dvakrát výborně zasáhl. Nejprve zneškodnil Melenovského střelu z kruhů a následně vykryl i dorážku Pavla Kubiše.
     
    8:20
    Roman vyslal parádní přihrávkou do šance Rudolfa Hunu. Horčička si proti vítkovickému útočníkovi povyjel a dobře zasáhl svým ramenem.
     
    4:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se na chvíli natlačili do útočného pásma a okamžitě jdou do vedení. LUKÁŠ KLIMEK obkroužil zlínskou klec a přesnou střelou nad vyrážečku překonává domácího brankáře. Bez asistence.
     
    2:27
    Káňa nahazoval puk zpoza branky na Huževku a puk málem skončil v síti. Naštěstí pro domácí se kus černé gumy odrazil pryč z brankoviště.
     
    1:16
    Holík šikovně uvolnil Veselého, ten si kličkou do bekhendu obešel Málka, ale zakončoval nepřesně.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 19. Tesařík (Honejsek, Melenovský), 24. Tesařík (Čajánek, Holík), 25. Balaštík (Zámorský, Hamrlík), 39. Honejsek (Tesařík), 60. Čajánek (Holík) - 5. Klimek, 20. Klimek (Malík), 53. Klimek (Burger)


    Berani Zlín: Horčička - Hamrlík, Zámorský, Tesařík, Řezníček, Kotvan, Urbanec, Horák - Balaštík, Leška, Köhler - Veselý, Čajánek, Honejsek - Kubiš, Holík, Melenovský - Okál, Šlahař, Fořt.
    HC Vítkovice Ridera: Málek - Malík, Voráček, Rehák, Štencel, Sedlák, Sloboda, Stehlík, Kudělka - Káňa, Ujčík, Svačina - Hruška, Huna, Roman - Húževka, Strapáč, Klimek - Szturc, Burger, Bartánus.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hribik - Kostka, Bláha

    Diváci: 4177
    bahis siteleri