Havířov – Frýdek-M. 3:2 (po s.n.) | Písek – Strakonice 1:0 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 5:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (1:1, 3:0,1:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 18.01.2013, 19:00Liga juniorů
Partner:
     
    Já se s vámi pro dnešek z Kotliny loučím a přeji příjemný a ničím nerušený víkend, který bude všude jistě bohatý i na další hokejové zážitky. (21:10:02)
     
    Po urputném boji zejména v poslední třetině si tři body připisuje domácí družstvo, které se tím pádem posouvá na čtvrtou pozici v tabulce. To ještě před pár hodinami hájil právě Kolín.
     
    Máme konec. Poslední část byla ale napínavá, protože Kozlové do ní vstoupili s velkou chutí, což pak potvrdilo i jejich snížení, které má na svědomí Pavel Šifta. Kolínu se navíc naskytla příležitost dlouhé přesilovky pěti proti třem, tu však nedokázal využít. Havlíčkův Brod udeřil ještě v závěru utkání, kdy se přesnou střelou prosadil Jakub Doležal.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Rebelové využívají další přesilovku. JAKUB DOLEŽAL zpracoval nahrávku od Martina Hynka a dokonale ji zužitkoval v pátý gól domácího týmu. Asistence: Martin Hynek
     
    58:42
    Kolín bude hrát do konce zápasu oslabení. Herwig (KOL) nastavil jednomu ze soupeřů koleno, to se však samozřejmě trestá.
     
    57:01
    Tomáš Chlubna obdržel na červenou čáru nahrávku a okamžitě sprintoval na branku. Jeden z obránců Kolína jej dobruslil a čistým způsobem atakoval.
     
    56:15
    Domácí obraně pěkně zavařil Šifta, který na útočné modré zpracoval puk a vydal se s ním do třech bránícíh hráčů. Projít se mu ale nakonec nepodařilo.
     
    54:23
    Hynek se na útočné modré chopil touše a ujížděl s ním na levý kruh, v momentě, kdy se rozhodl střílet dostal nádherný hit zadkem jednoho z beků.
     
    52:45
    Kolín je po svém druhém gólu jako na koni a v útočném pásmu vytvořil další nebezpečný tlak.
     
    51:26
    Kozlové právě vstřelili branku! Kozlové využívají přesilovku. Jiří Fiala vystřelil od modré čáry, puk se od Hlávky odrazil k holi PAVLA ŠIFTY, který snižuje manko svého týmu. Asistence Jiří Fiala
     
    50:38
    Kozlové se dočkali další naservírované přesilovky. Chlubna (HBR) svého soupeře podrazil a dostává spravedlivý trest.
     
    49:56
    Havlíčkův Brod se teď trápí se značnou nepřesnosti, nahrávky jsou příliš uspěchané a dlouhé. Po icingu se hra přesouvá před Hlávku.
     
    48:53
    Kolín přežil přesilovku a hraje v plném počtu.
     
    48:15
    Nádherná střela přes obránce v podání Pecna málem trefila klec. Brankář zázračně zasáhl betonem.
     
    46:20
    Tomáš Chlubna se na pravém kruhu rozjel a z jízdy střílel, těsně vedle. Na druhou stranu utekl Rebelům Fiala, ale ani on nedokázal puk zkrotit.
     
    13:07
    Střídačka Rebelů si bere oddechový čas.
     
    46:53
    Karty se promíchají, na trestnou odchází Výborný (KOL) za nedovolené bránění. Šance pro Rebely.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Zdražil (Jelínek), 29. Brebera, 36. Jelínek (Křesťan, Kubát), 40. Kubát (Brebera), 59. J. Doležal (Hynek) - 6. Kočí (Kadlec), 52. Šifta (Fiala)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hlávka (Vaněček) - Pecen, Doležal O., Křesťan, Doležal J. - Zdražil "C", Chlubna, Kozlík, Kubát, Žemlička, Brebera, Hynek, Jelínek
    SC Marimex Kolín: Moravec (Hermann) - Fiala, Chmelař, Výborný, Kadlec "A" - Herwig "A", Zomr, Kočí, Semrád, Vágner "C", Šifta, Hubáček, Spitzer, Pospíšil

    Rozhodčí: Paulík - Kotlík, Hejduk
    bahis siteleri