Omsk – HC Slovan 2:3 (po s.n.) | Barys – Lev 5:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
Spartak Moskva – N.Novgorod 2:1 (po pr.) | Riga – Mytišči 4:5 (kon.) | Doněck – Jaroslavl 3:4 (kon.)
konec
HC Donbass Doněck
3:4 (2:3, 1:1, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 20.01.2013, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:31
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to bylo jako blesk z čistého nebe. SERGEJ PLOTNIKOV se ocitl po individuální chybě jednoho z obránců, který na něj zapomněl, před Holtem a bekhendovou kličkou brankáře objel a zavěsil. Asistence: Jegor Averin.
     
    29:26
    Doněck právě vstřelil branku!
    To byl parádní brejk! RANDY ROBITAILLE dostal od Kagarlickije přihrávku přímo na hranu brankoviště, kde jen uklidil puk do prakticky poloprázdné klece. Sanford se natahoval marně. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Lukáš Kašpar.
     
    14:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv proměňuje už druhou přesilovku. Obránce STAFFAN KRONWALL napřáhl na modré a propálil vše v cestě. Bez asistence.
     
    07:10
    Doněck právě vstřelil branku!
    To je teda brankostroj. Člověk měl vidět bezmoc brankáře, když ho zcela nechá jeho obrana vykoupat. Ani akrobacie mu nepomohla. Gól vstřelil DENIS KOČETKOV. Asistence: Sergej Varlamov, Peter Podhradský.
     
    06:36
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    ALEXEJ KRUČININ krátce poté přidává další branku poté, co jeho spoluhráči totálně vymanévrovali brankáře z brankoviště! Asistence: Sergej Plotnikov
     
    05:47
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Alexej Kaljužnij nejprve z kruhu neuspěl. Odražený kotouč se dostal do mezikruží k DANIELOVI APALKOVOVI, jenž využil zmatenosti obránce před sebou a poslal puk do poloodkryté klece. Asistence: Alexej Kaljužnij, Mark Flood.
     
    00:47
    Doněck právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlovka. Už to vypadalo, že VÁCLAV NEDOROST akci nedotáhne, když měl po střele Dadonova brankář Sanford už puk v rukou, ale ne úplně pod kontrolou. Nedorost mu ho pak jen došťouchl přes beton. Asistence: Jevgenij Dadonov, Tuomas Kiiskinen.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 1. Nedorost (Dadonov, Kiiskinen), 8. Kočetkov (Varlamov, Podhradský), 30. Robitaille (Kagarlickij, Kašpar) - 6. Apalkov (Kaljužnij, Flood), 7. Kručinin (Plotnikov), 15. Kronwall, 39. Plotnikov (Averin)


    HC Donbass Doněck: Holt (Laco) - Wilson, Bartulis, Podhradský, Pereťagin, Těreščenko, Kolář - Nedorost, Kiiskinen, Dadonov - Kagarlitskij, Kašpar, Robitaille - Wirtanen, Kočetkov, Varlamov - Pettersson, Donika, Nikiforov
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) - Višněvskij, Kronwall, Pašnin, Flood, Jakovlev, Amirov - Redlihs, Černikov, Petrov - Hagman, Apalkov, Kaljužnij - Plotnikov, Averin, Kručinin - Soloduchin, Trunjov, Ljudučin, Kartajev

    Rozhodčí: Komarov, Rogačjov - Strelcov, Tarasov
    bahis siteleri