Winnipeg – Ottawa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 1:3 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 1:2 (kon.)
Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:1 (kon.) | Montreal – Toronto 1:2 (kon.)
Florida – Carolina 5:1 (kon.) | Dallas – Arizona 4:3 (kon.) | Nashville – Columbus 2:3 (po s.n.)
St. Louis – Detroit 6:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 4:2 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:7 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 5:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 20.01.2013, 18:30 • First Niagara Center, Buffalo, NY • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Sabres právě vstřelili branku!
    Giroux udělal menší chybu, čehož ihned domácí hráči dokázali využít! Pominville posunul puk na THOMASE VANKA, pro kterého už nebyl problém dopravit kotouč do prázdné branky! Asistence: Jason Pominville.
     
    56:13
    Sabres právě vstřelili branku!
    Voráček pokazil přihrávku v útočné třetině a domácí toho ihned využili. Thomas Vanek se dostal do úniku, jeho střelu ještě dokázal Bryzgalov zastavit, u odraženého puku byl ale jako první CODY HODGSON, který se konečně dočkal zářezu ve své dnešní několikáté šanci! Asistence: Thomas Vanek a Andrej Sekera.
     
    54:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle využívají další přesilovou hru, všechny své dnešní góly vstřelily v početní výhodě! Ennis předal na modré čáře puk TYLERU MYERSOVI, jehož střela skončila až za zády Bryzgalova! Asistence: Tyler Ennis a Thomas Vanek.
     
    35:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesně v dobu, kdy se z trestné lavice vracel Laughton se do brejku dostal THOMAS VANEK, který poté kličkou do forhendu vyzrál i na Bryzgalova! Asistence: Drew Stafford a Jason Pominville.
     
    24:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tahle přesilovka hostům vyšla náramně, skvěle rozestavěný diamant si několikrát vyměnil přihrávku až nakonec přišla gólová střela z hole kapitána CLAUDA GIROUXE! Asistence: Kimmo Timonen a Wayne Simmonds.
     
    22:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté vstoupili do druhé třetiny hodně aktivně, z čehož nakonec pramení vyrovnání! Voráčkova přihrávka na Couturiera sice nevyšla, puk se ale dostal k Andreji Meszárošovi, jehož bomba od modré skončila za pomocí teče SEANA COUTURIERA za Millerovými zády! Asistence: Andrej Meszároš a Jakub Voráček.
     
    11:07
    Sabres právě vstřelili branku!
    Akce po Ennisově šanci pokračovala, po výměně puku za brankou mezi Vanekem a Pominvillem se puk dostal k STEVU OTTOVI, který otevírá skóre dnešního zápasu! Asistence: Jason Pominville a Thomas Vanek.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 12. Ott (Pominville, Vanek), 36. Vanek (Stafford, Pominville), 55. Myers (Ennis, Vanek), 57. Hodgson (Vanek, Sekera), 60. Vanek (Pominville) - 23. Couturier (Meszároš, Voráček), 25. Giroux (Timonen, Simmonds)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) - Leopold, Ehrhoff, Regehr, Sekera, Sulzer, Myers - Vanek, Hodgson, Pominville - Ennis, Foligno, Stafford - Grigorenko, Hecht, Ott - Kaleta, Ellis, Scott
    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (Leighton) - Meszároš, Timonen, L. Schenn, Foster, Coburn, Grossmann - B. Schenn, Giroux, Hartnell - Voráček, Talbot, Fedotěnko - Laughton, Read, Simmonds - Wellwood, Couturier, Rinaldo

    Rozhodčí: Vanmassenhoven, Kozari - Miller, Nansen
    bahis siteleri