Vsetín – Frýdek-M. 7:4 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 6:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:4 (1:0, 4:3, 2:1)
HC Frýdek-Místek
Neděle 20.01.2013, 10:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Liga juniorů
Partner:
     
    56:37
    Hosté dohrávají přesilovku, na puku je ale VHK.
     
    54:38
    Žák vyhodil puk mimo hrací plochu, Frýdek-Místek bude hrát dvě minuty v pěti proti třem.
     
    52:04
    Už to ale opět neplatí. Lukáš Gromus vyfasoval za faul kolenem trest na pět minut a do konce utkání. Postižený Masarovič odjížděl z ledu jen za pomoci spoluhráčů.
     
    49:54
    A po poradě s čárovými přijdou ještě další tresty, tentokrát na obou stranách. Za vysokou hůl je potrestán frýdecko-místecký Alina, který ale nejspíš na ledě v tu chvíli vůbec nebyl, za VHK pak míří za katr Uchin - hrubost.
     
    49:54
    Vsetín jde skoro na minutu do tří, za podražení je vyloučen Michal Žák.
     
    48:49
    Přesilovka Vsetína ale rychle končí. Dalimil Zvonek se dopustil podražení a za následný vzteklý úder do mantinelu si vysloužil ještě desetiminutový trest. Hrát se tak bude opět čtyři na čtyři.
     
    48:35
    Kývala byl při svém průniku podražen, bude se tedy znovu vylučovat. Za ono zmíněné podražení je potrestán Hamhalter.
     
    46:43
    Vsetín mohl hrát, po podražení Havlíkově, přesilovou hru. V signalizované výhodě se ale Koutník dopustil krosčeku, místo přesilové hry VHK se tudíž bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    40:00
    Jeden z hostujících hráčů reklamoval u hlavního rozhodčího nějaký zákrok na tak vehementně, až vyfasoval desetiminutový osobní trest. Při odchodu do kabiny v protestech pokračoval, navrch tedy vyfasoval další osobní trest a utkání pro něj končí. Vyloučeným je Jiří Slovák.
     
    37:24
    VHK hrál v šesti a rozhodčím to neuniklo. Dvě minuty po hráčskou lavici VHK nabízejí Frýdeckým dobrou možnost na vyrovnání.
     
    30:28
    Přesilovka pro Frýdek-Místek. Za sekání je odsouzen k pobytu na trestné lavici Stanislav Báchor.
     
    23:10
    A Frýdek-Místek jde do tří. Ke své zjevné nelibosti je za nedovolené bránění vyloučen Fiala.
     
    22:15
    Domácí se v oslabení řítili do dalšího brejku a Dominiku Suchému nezbylo, než vsetínské hráče podrazit. Nepovedená přesilovka hostů tedy končí.
     
    21:33
    Domácí jsou do čtyř, až sami moc neví čím se prohřešili. Lavička VHK se ještě dohaduje s rozhodčím, zatímco na trestnou lavici odjíždí Zvonek. Prohřeškem je nedovolené bránění.
     
    19:17
    Daněk na Chvostka též nevyzrál, při střele byl ale podražen a VHK si zahraje druhou přesilovku. Potrestaným je Lukáš Hamhalter.
     
    06:27
    ... hosté se je při tom snažili atakovat, pomohli si ale faulem. Vyloučen je Havlík za podražení. První přesilovka Vsetína je tu.
     
    02:10
    A právě Michal Ondra se za soupeřovou brankou dopustil faulu a hosté tak mají možnost minimálně se vymanit z domácího tlaku. Prohřeškem Ondry je držení.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 20. Báchor (Daněk), 22. Uchin (Štrbík), 25. Vašíček (Zvonek, Uchin), 30. Zvonek (Žák, Vašíček), 39. Kajaba (Vašíček), 46. Kajaba (Daněk, Kývala), 52. Kývala (Báchor) - 27. Havlík (Suchý), 29. Havlík (Suchý), 33. Suchý (Slovák, Havlík), 57. Teper (Golašovský)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Mana) - Vašíček, Valentík, Daněk, Štrbík, Koutský, Hryciow, Koutník, Gromus, Kývala, Uchin, Ščotka, Hradil, Žák, Ondra, Zvonek, Kajaba, Báchor.
    HC Frýdek-Místek: Chvostek (Horváth) - Masarovič, Blažek, Alina, Mičulka, Slovák, Fiala, Hamhalter, Teper, Havlík, Golasovský, Suchý, Kočko, Kurajský, Mamula, Minařík.
    bahis siteleri