K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 4:3 (po pr.) | Pardubice – Kladno 4:1 (kon.)
Sparta – Motor ČB 4:2 (kon.) | Liberec – Plzeň 6:3 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:2 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 1:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 27.01.2013, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Napotřetí už to Tygrům vychází. Puk poslal do prázdné branky slovenský útočník TOMÁŠ BULÍK, který tak slaví svou první branku v libereckém dresu. Asistence: Tomáš Urban a Petr Kica.
     
    57:19
    Na led se vrací hned šest plzeňských hráčů. Brankář Mazanec zůstává za vrátky střídačky.
     
    56:00
    Neuvěřitelná příležitost hostů. Martin Straka se proháčkoval přes několik hráčů až před Schwarze. Ten se ale neuvěřitelně natáhl na brankové čáře a hokejkou dokázal jeho kličku zneškodnit.
     
    45:34
    Hosté mají šance odpovědět. Lukáš Derner (LIB) poslal puk mimo mantinely a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    45:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jakoby z ničeho přichází liberecká branka. Nedvěd poslal do druhé vlny na ANTONÍNA DUŠKA a jeho nepříliš prudká střela od mantinelu skončila až v brance. Nutno říci, že Mazanec má na této brance dost zásadní podíl. Asistence: Petr Nedvěd a Petr Ulrych.
     
    42:58
    Tentokrát už došlo i na střelu. Bulíř zastihl rozehrávku hostů a okamžitě poslal puk na Urbana. Ten, přestože pálil z první, Mazance nepřekonal.
     
    39:53
    V oslabení ale mohli udeřit domácí. Nedvěd se dostal do úniku s Dudou. Nedvěd poslal kotouč na svého spoluhráče a ten mu ho překvapivě vrátil zpět. To zaskočilo i Nedvěda a z šance tak nebylo nic.
     
    39:41
    Ještě se bude vylučovat. Petr Kica (LIB) dostává dvě minuty za podražení.
     
    32:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílým Tygrům vrací vedení velmi stylově RADEK DUDA. Ten se v přesilovce odhodlal ke střele z velmi ostrého úhlu, ale trefil přesně mezírku u bližší tyče. Zkompletoval tak hattrick a poslal svůj tým zpět do vedení. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    30:49
    Další přesilovka domácího celku. Vojtěch Mozík (PLZ) dostává dvě minuty za držení.
     
    29:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale vyrovnáno skutečně je. JIŘÍ HANZLÍK se dostal do útočného pásma a chtěl vracet napříč pásmem Kovářovi. Jeho přihrávka se k němu ale odrazila zpět a s dezorientovaným Schwarzem neměl problém. Asistence: Jan Kovář a Ondřej Kratěna.
     
    27:50
    Přestože v rohu leží domácí Moravec a na střídačku mu musí pomoci maséři, vylučuje se právě na straně Tygrů. Radek Duda (LIB) dostává dvě minuty za podražení.
     
    27:13
    Další přesilová hra pro domácí Bílé Tygry. Tomáš Slovák (PLZ) dostává dvouminutový trest za podražení.
     
    23:06
    V přesilovce si zahrají i Tygři. Patrik Petruška (PLZ) dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    22:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Následná akce západočeského týmu totiž končí brankou. Straka poslal zpoza branky kotouč do ohně a přesně našel hokejku VÁCLAVA PLETKY. Ten bez potíží skóroval. Asistence: Martin Straka a Nicholas Johnson.
     
    22:02
    Ohromná šance domácích. Tomáš Bulík ujížděl zcela osamocen na branku, avšak situaci vyřešil nejhůře, jak mohl. Mazance jednoduše trefil do betonu, přičemž on s ním nemusel ani hnout.
     
    21:20
    Plzeňský tlak přináší ovoce v podobě přesilové hry. Tomáš Pospíšil (LIB) dostává dvě minuty za sekání.
     
    16:14
    Plzeňští dosáhli další branky, tato už ale uznána nebude. Rozhodčí okamžitě rozpažuje a signalizuje postavení útočícího hráče v brankovišti. Stále tak platí stav 3:1.
     
    13:23
    Hostující lavička na nastalou situaci reaguje výměnou v brance. Svobodu nahrazuje Marek Mazanec.
     
    13:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    První třetina rozhodně nenudí a Tygři se znovu dostávají na dvě branky. Nedvěd zavezl kotouč za branku a přihrál na přední tyč. Dušek ještě kotouč netrefil, nikoli už RADEK DUDA. Ten poslal puk do pravého horního rohu. Asistence: Petr Nedvěd a Petr Ulrych.
     
    11:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po poradě u videa je branka uznána. Straka nahazoval kotouč od levého mantinelu a trefil do nohy najíždějícího NICOLASE JOHNSONA, který tak snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Martin Straka a Milan Gulaš.
     
    11:03
    Vypadá to, že máme sníženo. Hosté kotouč do branky jednoznačně dostali, rozhodčí ale míří k videu. Zřejmě kvůli zásahu bruslí.
     
    10:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita. Štichovu střelu vyrazil Svoboda za branku. Odtud poslal kotouč zpět TOMÁŠ POSPÍŠIL. Svoboda si ale jeho přihrávku srazil do vlastní branky. Asistence: David Štich a Adam Jánošík.
     
    09:33
    Teď bylo domácím pořádně horko. St. Pierre zavezl kotouč do útočného pásma a poslal ho na Pletku. Už se zdálo, že Bárta ho pokryl, ovšem hostující útočník se ke střele dostal. Schwarz musel hodně natahovat beton.
     
    08:41
    První přesilovku si zahrají také Tygři. Pavel Kašpařík (PLZ) dostává dvě minuty za podražení.
     
    02:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krátce po konci oslabení se Tygři dostávají do vedení. Galamboš našel zpoza branky RADKA DUDU, který ukázal opravdu hodně pevné nervy. Svobodu si položil na led a kličkou do bekhendu ho překonal. Asistence: Peter Galamboš.
     
    00:18
    Hned zkraje tu máme první vyloučení. Radek Duda (LIB) dostává dvě minuty za hákování.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 3. Duda (Galamboš), 11. Pospíšil (Štich, Jánošík), 14. Duda (Nedvěd, Ulrych), 33. Duda (Nedvěd), 46. Dušek (Nedvěd, Ulrych), 60. Bulík (Urban, Kica) - 12. Johnson (Straka, Gulaš), 23. Pletka (Straka, Johnson), 30. Hanzlík (Kovář, Kratěna)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) - Čakajík, Jánošík, Výtisk, Moravec, Derner, Ulrych, Štich - Bárta, Dušek, Bulík, Víšek, Pospíšil, Galamboš, Filippi, T. Urban, Kica, Duda, Vantuch, Bulíř, Nedvěd.
    HC Škoda Plzeň: Svoboda (14. Mazanec) - Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Havíř, Slovák, Mozík - Balej, Kratěna, Vlasák, Straka, Kašpařík, Lev, Kovář, Hollweg, Havlíček, Gulaš, Petruška, Johnson, Boháč, Pletka.

    Rozhodčí: Fraňo, Kalivoda - Bádal, Pouzar.
    bahis siteleri