Barcelona – Getafe 6:1 (kon.) | Zaragoza – Real Sociedad 1:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Espanyol 0:4 (kon.)
Rayo Vallecano – Atlético 2:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
6:1 (2:0)
Getafe CF
Neděle 10.02.2013, 12:00 • Camp Nou, Barcelona • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Destrukce soupeře v samém závěru, GERARD PIQUÉ zužitkoval luxusní a hlavně nesobecké nabídky od Thiaga, který již mohl zakončovat před Codinou, ale ještě přihrál právě Piquému a ten tak dává do prázdné brány šestou branku FCB.
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    ANDRÉS INIESTA dává v samém závěru utkání pátou branku, když předtím skvělou práci odvedl uvnitř pokutového území Messi, který na sebe "navázal" tři obránce soupeře a míč, který se od nich odrazil "našel" nabíhajícího Iniestu, který si již věděl s nabídnutou šancí rady a překonává Codinu.
     
    83
    Getafe právě vstřelilo branku!
    VÁSQUEZ ÁLVARO umlčel skandující Nou Camp překvapivou brankou, kdy vystihl směr hlavičky bránícího Alvese a dostal se do výhodné pozice za obranou Barcelony. S míčem u nohy pronikl z pravé strany do pokutového území a pod padajícím Valdésem dává první branku Getafe.
     
    79
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Skvělá práce Messiho, který zmátl obranu Getafe naznačenou přihrávkou na levou stranu, místo toho však posunul míč doprava připravenému CRISTIANOVI HERRERA TELLOVI, který přízemnou střelou z hranice pokutového území překonává Codinu a dává čtvrtou branku svého týmu!
     
    58
    Barcelona právě vstřelila branku!
    DAVID VILLA dává třetí branku Barcelony, kdy dokázal vytěžit skvěle načasované přihrávky na levé strany od Jordi Alby! Pak již stačilo "pouze" si dobře naběhnout za obranu soupeře a lehkým přiťuknutím dostat míč do branky.
     
    14
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI využil rychlého protiútoku domácích, kdy si dokázal naběhnout do pokutového území, počkat na zpracování míče od Iniesty Thiagem Alcantarou, který mu ho pouze přiťukl a pro takového střelce pak již nebyl problém ho dopravit do sítě.
     
    6
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Iniesta fantastickým pasem našel nabíhajícího SÁNCHEZE ALEXISE ve středu hřiště, ani skluz obránce nezabránil domácímu útočníkovi v postupu do pokutového území, kde si Sánchez poradil s vybíhajícím Codinou a pod jeho tělem posílá míč do brány!

    Martin Dvořák

    Branky: 6. Alexis, 14. Messi, 58. Villa, 79. Tello, 90. Iniesta, 90+2. Piqué - 83. Álvaro

    Karty:   39. Lopo (GET), 41. Castro (GET), 58. Song (GET)


    FC Barcelona: Valdés - Adriano (46. Alves), Piqué, Puyol (76. Mascherano), Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis (73. Tello), Messi, Villa
    Getafe CF: Codina - Torres, Lopo, Alexis, Escudero - Fernandez, Lacen - Barrada (70. Sarabia), Castro, Gavilán (65. León) - Colunga (73. Álvaro)

    Rozhodčí: Villanueva - Rodríguez, Prieto

    Diváci: 85610