Poprad – Žilina 5:2 (kon.) | Zvolen – Piešťany 4:3 (po pr.) | Košice – Trenčín 3:4 (po s.n.)
Skalica – Banská Bystrica 10:1 (kon.) | Martin – Nitra 1:5 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (1:0, 3:2, 1:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 17.02.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    53:13
    Pri bočnom mantineli v strednom pásme ostal ležať Žilinčan Patrik Jarab, ktorého nekompromisne zoslal k ľadu popradský útočník Samuel Takáč. Jarab sa napokon pozviechal a pokračuje v hre, no popradský útočník zinkasoval 5minút + do konca zápasu za úder na oblasť hlavy a krku.
     
    45:19
    Na rade je ďalšia presilová hra pre Popradčanov. Na dve minúty si odchádza Varga, ktorý sa previnil nedovoleným podrazením.
     
    34:32
    Na rade je presilová hra pre Žilinčanov. Na dve minúty si odchádza sadnúť Peter Klouda, ktorý sa previnil nedovoleným podrazením.
     
    33:20
    Na rade je ďalšia popradská presilová hra. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Dávid Árvay, ktorý sa previnil faulom kolenom.
     
    25:44
    Róbert Krajči tentokrát nahodil puk pred domácu bránu z pravej strany. Tam sa ho snažil tečovať Kokavec, no ten bol napokon faulovaný. Paločko si odchádza sadnúť na dve minúty za hákovanie.
     
    16:38
    A bude sa opäť vylučovať. Popradčania si zahrajú presilovú hru, keď si na trestnú lavicu hostí odišiel sadnúť Rober Krajči za filmovanie.
     
    10:51
    A bude sa opäť vylučovať. Na dve minúty si tentokrát odchádza sadnúť Žilinčan Tomáš Brcko, ktorý sa previnil podrazením protihráča v medzikruží pred svojou bránou.
     
    07:13
    A je tu presilová hra o dvoch hráčov pre domáci celok! Na dve minúty si k Sýkorovi prisadne aj Igor Rúfus, ktorý sa previnil filmovaním faulu.
     
    07:06
    Bude sa vylučovať. Po menšom závare pred žilinskou bránou si na trestnú lavicu odchádza sadnúť hosťujúci Tomáš Sýkora, ktorý sa previnil hákovaním tesne pred vlastnou bránou.
     
    04:17
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si na trestnú lavicu popradského celku odchádza sadnúť Jabrocký.

    Branky a nahrávky: 17. Vandas (Kovačevič), 24. Balán (Vandas, Šterbák), 28. Buc (Jabrocký), 34. Hvila (Balán), 44. Balán (Vandas) - 33. Drevenák (Dlouhý, Ďuriš), 36. Sýkora (Brcko, Troliga)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Fabian, Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Jáchym, Dinda, Kurali - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč.
    MsHK Žilina: Žigárdy (34. Johanes) - Brcko, Rúfus, Gula, Árvay, Dlouhý ("C"), Leško, Staňo, Sekáč - Kokavec ("A"), Krajči, Varga - Sýkora, Troliga, Drábek - Drevenák, Ďuriš, Valášek - P. Kopecký, Jarab, Heffernan.

    Rozhodčí: P. Jonák - Návratek, V. Smerek
    bahis siteleri