Poprad – Žilina 5:2 (kon.) | Zvolen – Piešťany 4:3 (po pr.) | Košice – Trenčín 3:4 (po s.n.)
Skalica – Banská Bystrica 10:1 (kon.) | Martin – Nitra 1:5 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (1:0, 3:2, 1:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 17.02.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    43:56
    Poprad dal gól!
    Popradčania zvyšujú svoj náskok aj v tretej tretine! Vandas sa natlačil pred žilinskú bránu, no následne sa k nemu dostal pozorný Gula, ktorý ho telom odstavil. Vandas však stihol bekhendom nájsť STANISLAVA BALÁNA, ktorý už len zasunul puk za zmäteného Johanesa. Asistenciu si pripisuje Michael Vandas.
     
    35:41
    Žilina dala gól!
    Popradská defenzíva tentokrát poriadne zaváhala. Po fantastickej krížnej prihrávke od Brcka sa k puku dostal TOMÁŠ SÝKORA, ktorý tak využíva presilovú hru Žiliny. Dobrými pohybmi hokejkou si "vyšachoval" gólmana Sidora a následne ho prekonal strelou popri jeho ľavom betóne. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Brcko a Tomáš Troliga. Trojica Tomášov sa teda presadila.
     
    33:46
    Poprad dal gól!
    Popradčania napokon využívajú aj túto presilovú hru! Rýchla odpoveď domácich prišla už po necelých dvoch minútach, keď svoju hokejku na modrej čiare napriahol. Ten tvrdo vypálil a pred gólmanom Žigárdym puk ešte stečoval pozorný LUKÁŠ HVILA, ktorý nedal hosťujúcemu gólmanovi šancu. Asistenciu si pripisuje Stanislav Balán.
     
    32:02
    Žilina dala gól!
    Rozohrávka Sidora sa napokon stala osudnou. Jeho spoluhráči stratili puk a Žilinčania z rýchleho prečíslenia skórovali. Od modrej čiary pálil Dlouhý, následne ho pred Sidorom stečoval MILAN DREVENÁK, ktorý nedal popradskému brankárovi šancu. Asistenciu si pripisuje Jan Dlouhý a Oliver Ďuriš.
     
    27:20
    Poprad dal gól!
    Ležerný výkon Žilinčanov v presilovej hre sa im poriadne vypomstil. K puku sa na pravej strane dostal DÁVID BUC, ktorý si z pravej strany nakorčuľoval až k žilinskej bráne a skvelým švihom prekonal bezmocného gólmana Žigárdyho. Ten sa snažil puk zachytiť vo svojej lapačke, no napokon bol jeho reflex príliš pomalý. Popradčania teda skórovali v oslabení. Asistenciu si pripísal Jaroslav Jabrocký.
     
    23:35
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! STANISLAV BALÁN zinkasoval puk na pravej strane od Vandasa, následne sa natlačil pred žilinskú bránu a položil si na ľad gólmana hostí. Po malej chvíli bolo niekoľko hráčov pred Žigárdym a Balán si švihom z ľavej strany vybojoval gól do polodkrytej brány. Asistencie si pripisujú hráči Michael Vandas a Marcel Šterbák.
     
    16:48
    Poprad dal gól!
    Popradčania okamžite využívajú túto početnú výhodu! Po skvelej prihrávkovej kombinácii domácich si Žilinčania neustrážili priestor pred svojím gólmanom. Po skvelej prihrávke od Kovačeviča z pravej strany sa k puku naľavo od brány hostí dostal MICHAEL VANDAS, ktorý už nezaváhal a bezproblémovo prekonal bezmocného Žigárdyho. Asistenciu si pripisuje Sabahudin Kovačevič.

    Branky a nahrávky: 17. Vandas (Kovačevič), 24. Balán (Vandas, Šterbák), 28. Buc (Jabrocký), 34. Hvila (Balán), 44. Balán (Vandas) - 33. Drevenák (Dlouhý, Ďuriš), 36. Sýkora (Brcko, Troliga)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Fabian, Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Jáchym, Dinda, Kurali - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč.
    MsHK Žilina: Žigárdy (34. Johanes) - Brcko, Rúfus, Gula, Árvay, Dlouhý ("C"), Leško, Staňo, Sekáč - Kokavec ("A"), Krajči, Varga - Sýkora, Troliga, Drábek - Drevenák, Ďuriš, Valášek - P. Kopecký, Jarab, Heffernan.

    Rozhodčí: P. Jonák - Návratek, V. Smerek
    bahis siteleri