Omsk – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Ufa 3:4 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Petrohrad – Mytišči 7:0 (kon.)
CSKA Moskva – Lev 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – HC Slovan 3:2 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 21.02.2013, 16:30 • MSA Lužniki, Moskva • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    71:47
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Nesmírná smůla pro Slovan. Díky tomu, že Mikúš hrál bez hokejky, dohrával se čtyřmi právoplatnými hráči. Nakonec se puk dostal k ALEXEJI SOPINOVI, jenž i za přispění oné zlomené hole prostřelil Konráda. Asistence: Konstantin Kasjančuk.
     
    32:49
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Obrovská škoda pro Slovan. ALEXEJ SOPIN dostal výbornou přihrávku do jízdy, sice se mu nepodařilo udělat kličku Konrádovi, ten s ním ale vybruslil ze základního postavení a to byl pravděpodobně největší kámen úrazu. V leže se vracející Mihálik jej totiž podrazil, Sopin dojel puk za brankou a využil toho, že Konrád se již nedokázal vrátit do brankoviště. Asistence: Konstantin Kasjančuk, Konstantin Gorovikov.
     
    30:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovanu začíná svědčit hra při nerovnovážném počtu hráčů na ledě. ROMAN KUKUMBERG si několikrát vyměnil puk se Štajnochem a střelou z levého kruhu pro vhazování pod betonem propálil Jerjomenka. Asistence: Martin Štajnoch.
     
    25:56
    Slovan právě vstřelil branku!
    To je doslova fantastické, hosté se prosadili při vlastním oslabení! Vondrka potáhl puk po pravém křídle, zastavil se s pukem a počkal na pohyb MARIA BLIŽŇÁKA, jenž nastavenou hokejkou poslal puk za Jerjomenkova záda. Asistence: Michal Vondrka.
     
    01:14
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    To je naprosto snový vstup Dinama do utkání. JAKUB PETRUŽÁLEK dostal od Švarného s Mojžíšem příliš prostoru, vypálil z pravého kruhu pro vhazování a prostřelil nešťastného Konráda, jemuž za záda prošla první střela v utkání. Bez asistence.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 2. Petružálek, 33. Sopin (Kasjančuk, Gorovikov), 72. Sopin (Kasjančuk) - 26. Bližňák (Vondrka), 31. Kukumberg (Štajnoch)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - Novák, Graňák, Derljuk, Solovjov, Gorochov, Mironov, Barancev - Soin, Babenko, Koňkov - Cvetkov, Kokarev, Petružálek - Gorovikov, Sopin, Kasjančuk - Pestunov, Mosaljov, Kvapil, Lukin
    HC Slovan Bratislava: Konrád (Janus) - Sigalet, Sersen, Mojžíš, Švarný, Mihálik, Štajnoch, Šťastný, Preisinger - Vondrka, Bližňák, Miklík - Bartovič, J. Mikúš, Kukumberg - Hudáček, Lipiansky, Svatoš - T. Mikúš, Ölvecký, Daňo

    Rozhodčí: Kulakov, Romasko - Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri