Bayern – W. Brémy 6:1 (kon.) | Stuttgart – Norimberk 1:1 (kon.) | Hannover – Hamburg 5:1 (kon.)
Mohuč – Wolfsburg 1:1 (kon.) | Augsburg – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Schalke – Düsseldorf 2:1 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:1 (1:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 23.02.2013, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Rohový kop pro Hoffenheim! Šance hostů na bodový zisk tak stále žije!
     
    90+2
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim dramatizuje závěr utkání, po skvělé práci Joselu, který se probojoval s míčem až před pokutové území domácích, se střelou z levé strany prosazuje IGOR DE CAMARGO, který svou brankou snižuje na 1:2 a dá se očekávat zajímavý závěr!
     
    89
    Hrdina utkání a střelec druhé domácí branky, Sasha Mölders, za bouřlivých ovací opouští hřiště, na poslední vteřiny ho nahradí Torsten Oehrl.
     
    88
    Stephan Schröck dostává žlutou kartu po nepříjemném faulu (šlapák) na domácího Ottla na polovině hřiště.
     
    82
    Joselu se dostává na druhé straně k pěkné hlavičce po předchozím centru z levé strany, ale těžký míč, mířící pod břevno, nakonec Amsif dokázal "zkrotit"!
     
    81
    Domácí střídají, ze hřiště odchází Tobias Werner, nahradí ho Marcel De Jong.
     
    79
    Augsburg právě vstřelil branku!
    SASHA MÖLDERS je hrdinou dnešního utkání! Po nepříjemném zranění se za bouřlivých ovací vrátil v 62. minutě na hřiště a nyní dává, po předchozí excelentní kolmici Koo, nechytatelnou střelou z levé strany druhou branku Augsburgu!
     
    75
    Andreas Ottl se hned v úvodu svého střídání dostává do zakončení, tečuje centr z pravé strany před Gomesem, ale posílá míč tesně vedle pravé tyče!
     
    74
    Ano, je to tak, první střídání v domácí sestavě je vynucené, Wong Ji odchází, nahradí ho Andreas Ottl.
     
    70
    Tvrdý zákrok obránce Hoffenheimu Jannika Vestergaarda, který doslova zápasnicky srazil domácího Dong-Won Ji na hranici vlastního pokutového území, sudí ocenil tento faul žlutou kartou, ale pozor, rozehrávat se bude od brány hostů?! Nepochopitelné.
     
    69
    Hosté naposledy střídají, ze hřiště odchází Tobias Weis, nahradí ho Igor de Camargo.
     
    68
    Zaváhání domácí obrany mohl potrestat Schröck, který vytěžil z dobré práce Derdiyoka v pokutovém území, ovšem prvně jmenovaný posílá svou střelu mimo branku! Zřejmě největší šance hostů v tomto zápase!
     
    64
    Domácí kombinují v blízkosti pokutového území soupeře, nakonec je z toho centr Ostrzoleka z levé strany, Gomes podcenil tento míč, vyběhl a může být rád, že oblouček Baiera zpoza šestnáctky neskočil v jeho bráně!
     
    62
    Za bouřlivého skandování svého jména se vrací do hry Sasha Mölders, který má přes zraněný nos viditelnou náplast - je to tvrdý chlapík!
     
    50
    Polanski dostává žlutou kartu za zbytečné řeči po předchozí akci soupeře.
     
    46
    Tak nikoliv, nakonec přece jen registrujeme jednu změnu v sestavě Hoffenheimu, Roberta Firmina nahradil do druhé půle Stephan Schröck.
     
    45
    Augsburg právě vstřelil branku!
    V poslední minutě prvního poločasu se domácí fotbalisté dočkali gólu! DONG-WONG JI se natáhl po centru z levé strany v blízkosti malého vápna soupeře a špičkou jen lehce tečuje míč nad Gomese, který zapadl do branky!
     
    41
    Ani z dorážky se domácí fotbalisté branky nedočkali, nyní ale při obraně Hoffenheimu stálo štěstí! To byla nebezpečná situace!
     
    36
    Aktivita Hoffenheimu, kterou jsme zaznamenali před zhruba deseti minutami, je zřejmě již u konce, domácí nyní opět tlačí svého soupeře!
     
    29
    Aktivitu pomalu přebírají hosté!
     
    24
    Amsif si nyní musel hodně pospíšit s odkopem od své brány, "malá domů" jednoho z obránců byla velmi nepovedená a již se tam Volland dostával k míči!
     
    22
    Hoffenheim musí střídat, ze hřiště odchází Matthieu Delpierre, kterého nahradí Jannik Vestergaard.
     
    3
    To se nám to žlutí! Zaznamenáváme další žlutou kartu, tentokrát ji dostává za faul na polovině hřiště hostující Kevin Volland, který fauloval domácího Dong-Won Ji.
     
    3
    Rychlá kombinace domácích po levé straně, ke střele se na hranici pokutového území odhodlal Tobias Werner, ale jeho nepovedenou střelu Gomes chytá.
     
    1
    No vida, hned v první minutě utkání dostává domácí Andre Hahn za útočný faul v šestnáctce Hoffenheimu žlutou kartu, za drsný skluzu na Matthieu Delpierra.

    Martin Dvořák

    Branky: 45. Wong-Ji, 79. Mölders - 90+2. de Camargo

    Karty:   1. Hahn (AUG) - 3. Vollan (HOF), 50. Polanski (HOF), 70. Vestergaard (HOF), 88. Schröck (HOF)


    FC Augsburg: Amsif - Klavan, Callsen-Bracker, Ostrzolek, Vogt - Koo, Baier, Werner (81. De Jong), Hahn - Wong Ji (74. Ottl), Mölders (89. Oehrl)
    TSG 1899 Hoffenheim: Gomes - Beck, Abraham, Delpierre (22. Vestergaard), Johnson - Weis (69. de Camargo), Firmino (46. Schröck), Polanski, Derdiyok - Joselu, Volland

    Rozhodčí: Meyer - Henschel, Bornhorst
    bahis siteleri