Pardubice – Sparta 5:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:1 (po s.n.)
Litvínov – Kladno 2:1 (po s.n.) | K. Vary – Motor ČB 2:3 (po s.n.) | Slavia – Třinec 1:3 (kon.)
Plzeň – Zlín 4:5 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 24.02.2013, 18:15 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Čepice na led, MARTIN BARTEK dává hattrick, 5:1! Po vhazování před Pincem se puk dostal na Kočího, který nádherně našel ve středu hřiště na malý moment volného Barteka. Slovenský snajpr si puk připravil a následně prudce propálil bezmocného Pince, a tak vstřelil již pátou branku ve druhém zápase. Asistence: Václav Kočí.
     
    39:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté v samém závěru druhé třetiny snižují na rozdíl tří branek! Na levém kruhu byl osamocen zatím snad nejlepší hráč hostí MAREK HOVORKA, který táhlým pokusem přesně trefuje levý roh Salfického branky. Brankář Pardubic toho moc neviděl, a tak i proto inkasuje. Asistence. Jaroslav Hlinka a Dominik Pacovský.
     
    34:24
    Pardubice právě vstřelily branku!
    I pokračující přesilovka domácích je využita, máme tu stav 4:0! Starý našel na levé straně útočné třetině napřáhnutého Gawryletze, který sice bombou bez přípravy branku netrefil, ale i tak se ČEZ Arena o pár vteřin později raduje. Puk se totiž šťastně odrazil od zadního mantinelu do brankoviště, kde jej TOMÁŠ ROLINEK s trochou štěstí dotlačil do sítě. Asistence: Travis Gawryletz a Jan Starý.
     
    33:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dlouhou kombinaci domácích v přesilové hře pálil z pravé strany na Pince Bartek. Hostující brankář prudkou dělovku vyrazil na levou stranu, kde měl spoustu času zakončit do odkryté klece zadák VÁCLAV KOČÍ. Domácí tým tak v dvojnásobné přesilové hře utíká Spartě na rozdíl tří branek. Asistence: Martin Bartek a Jiří Cetkovský.
     
    13:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým zvyšuje své vedení druhou brankou! Benákovo nahození z těžkého úhlu Pinc pouze vyrazil do pravé strany, kde stál MARTIN BARTEK. Ten zkusil Pince překonat ranou z otočky a k překvapení všech se tak stalo. Tečovaný puk vyletěl do vzduchu a zapadl za záda překvapeného brankáře Sparty Praha. Asistence: Václav Benák.
     
    10:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jenže do vedení jdou domácí! MARTIN BARTEK se krásně prosmýkl podél levého mantinelu, najel před Pince a přízemní ranou bekhendem posílá HC ČSOB Pojišťovnu do vedení 1:0. Slovenský střelec předvedl krásnou individuální akci, a tak otevřel brankový účet večera. Bez asistence.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 11. Bartek, 14. Bartek (Benák), 34. Kočí (Bartek, Cetkovský), 35. Rolinek (Gawryletz, Starý), 43. Bartek (Kočí) - 40. Hovorka (Hlinka, Pacovský)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Kočí, Benák, Píša, Vašíček, Ďaloga, Gawryletz, Marušák, Mocek – Bartek, Cetkovský, Somík – Radil, Kousal, Buchtele – Brendl, Rolinek, Starý – Zohorna, Nosek, Semorád.

    Manažer: Miloš Říha Trenéři: David Pospíšil a Jaroslav Landsman

    HC Sparta Praha: Pinc (Melicherčík) – Pilař, Sičák, Milam, Gřegořek, Philipp, Hanzlík, Hunkes, Krstev – Pacovský, Hlinka, Ton – Hovorka, Broš, Tenkrát – Simon, Přibyl, Rachůnek – Jánský, Bahenský, Forman.

    Trenéři: Josef Jandač a Jan Votruba

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Jelínek, Svoboda

    Diváci: 10065
    bahis siteleri