Rostov – Volga Novgorod 1:2 (kon.)
konec
FK Rostov
1:2 (0:1)
FK Volga Nižnij Novgorod
Pátek 15.03.2013, 16:00 • Olimp - 2, Rostov • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    80
    Rostov právě vstřelil branku!
    Domácí dokázali konečně zaskočit obranu soupeře, dobrý centr z levé strany, zmatek v šestnáctce Volgy a k míči se dostává na hranici malého vápna DMITRIJ KIRIČENKO a dává první gól Rostova.
     
    63
    Novgorod právě vstřelil branku!
    Opět ATUR SARKISOV, který znovu těží z dlouhého nákopu, kdy se dostává za obranu soupeře, sprintující Xulu ho již nestihl zastavit a hosté vedou o dvě branky!
     
    31
    Novgorod právě vstřelil branku!
    Výborně kopnutý rohový kop z levé strany, na který si na vzdálenější tyči nejlépe naskočil ARTUR SARKISOV, který tak korunuje svůj výborný výkon v dosavadním průběhu utkání brankou!

    Martin Dvořák

    Branky: 80. Kiričenko – 31. Sarkisov, 63. Sarkisov

    Karty:   9. Saláta (RTV), 37. Pletikosa (RTV), 53. Gaţcan (RTV), 90+3. Šešukov (RTV) – 37. Putila (NNO), 47. Ropotan (NNO), 89. Salugin (NNO)


    FK Rostov: Pletikosa - Saláta (27. Ďjakov), Getigežev, Xulu, Margasov - Šešukov, Gaţcan - Česnauskis (84. Poloz), Sinama-Pongolle (66. Kiričenko), Lazović - Holenda
    FK Volga Nižnij Novgorod: Keržakov - Poljanin, Bělozerov, Bulgar, Bordian - Ropotan, Dvornekovič, Adžindžal (86. Charitonov), Putilo (76. Zajcev), Karjaka - Sarkisov (78. Salugin)

    Rozhodčí: Berborodov - Kulalajev, Deušev
    bahis siteleri