Košice – Nitra 6:3 (kon.)
konec
HC Košice
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
HK Nitra
sk Neděle 31.03.2013, 18:00Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    59:00
    Košice dali gól!

    Tak predsa len ďalší do Lacovej siete! Už pravdepodobne definitívnu gólovú bodku tomuto semifinále pridáva strelou od modrej čiary MARTIN ŠTRBÁK. Asistencie: Gabo Spilar a Dušan Pašek.
     
    52:25
    Nitra dala gól!

    Nitra znížila náskok Košíc. Cez dvojicu obrancov sa do zakončenia predral ROMAN TOMÁNEK a Hylák nestihol zareagovať. Asistenciu si pripisuje Peter König.
     
    35:07
    Nitra dala gól!

    Hosťom sa podarilo znížiť. Pred bránou využil zmätok ROMAN TOMÁNEK a puk dotlačil za Hyláka. Asistencie si pripisujú Jozef Stümpel a Peter König.
     
    23:40
    Košice dali gól!

    Neuveriteľné! V Steel aréne to len tak vrie. Vyrazený puk si na hokejku zobral MAREK SLOVÁK a okabátil nového muža v bráne. Asistencie si pripisujú Štěpán Novotný a Oliver Jokeľ.
     
    22:49
    Košice dali gól!

    Košičania okamžite zvyšujú svoj náskok! Poriadne studená sprcha pre Nitru. RICHARD JENČÍK spracoval prihrávku a príklepom nedal Hollému šancu. Asistencie si pripisujú Marcel Haščák a Martin Štrbák.
     
    22:25
    Košice dali gól!

    Košičania zvyšujú svoje vedenie. MAREK SLOVÁK si v medzikruží počkal na prihrávku a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Štěpán Novotný a Oliver Jokeľ.
     
    18:28
    Košice dali gól!

    Košičania v pätici proti trom brániacim sa hosťom nepotrebovali veľa času a nepríjemné Deylovo zranenie aspoň z časti oplatili. Marcinko od mantinelu hodil puk pred bránu, kde ho za Hollého chrbát sklepol DUŠAN PAŠEK. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Marcinko a Juraj Cebák.
     
    01:27
    Nitra dala gól!

    Tak v Košiciach je to dnes zaujímavé hneď od úvodu. Hostia sa ledva stihli spamätať z inkasovaného gólu a už sa tešia z toho vyrovnávajúceho. Hrnka vypálil na Hyláka a jeho pokus zastavila žrď. Následne odrazený puk doklepol za čiaru MAREK MAŠLONKA. Asistenciu si pripisuje Tomáš Hrnka.
     
    00:23
    Košice dali gól!

    Neuveriteľný začiatok! Zatiaľ čo Nitre pokus o útok nevyšiel, na opačnej strane sa okamžite otvára skóre. Po pravej strane vnikol do pásma RICHARD JENČÍK a strelou z uhla nachytal Hollého. Asistencie si pripisujú Juraj Cebák a Dušak Pašek.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 1. Jenčík (Cebák, Pašek), 19. Pašek (Marcinko, Cebák), 23. Slovák (Novotný, Jokeľ), 23. Jenčík (Haščák, Štrbák), 24. Slovák (Novotný, Jokeľ), 59. Štrbák (Spilar, Pašek) – 2. Mašlonka (Hrnka), 36. Tománek (Stümpel, König), 53. Tománek (König)


    HC Košice: Hylák – Štrbák (C), Cebák, Šeda, Deyl, Takáč, Martin Chovan, Macejko, Novák – Jenčík, Pašek, Haščák (A) -Gmitter, Marcinko (A), Spilar – Jokeľ, Slovák, Novotný – Svitana, Mlynarovič, Matis
    HK Nitra: Hollý – König, Bača, Vantroba, Trefný, Nádašdi, Rais, Vosátko (A), Ordzovenský – Tománek, Stümpel (C), Pupák – Kmeč (A), Jokila, Kadura – Mašlonka, Hamrák, Hrnka – Novák, Chrenko, Podstavek

    Rozhodčí: Kubuš, Jonák – M. Korba, M. Smrek
    bahis siteleri