Luleå – Färjestad 5:2 (kon.)
konec
Luleå Hockey
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Färjestad Karlstad
Neděle 31.03.2013, 16:00 • Coop Norrbotten Arena, Luleå (SWE) • Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Luleå právě vstřelila branku!

    Tak máme rozhodnuto. K puku se nakonec dostal Chris Abbott, který posunul kotouč na MIKU PYÖRÄLU, a ten poslal kotouč do prázdné klece – 5:2! Asistence: Chris Abbott.
     
    26:39
    Luleå právě vstřelila branku!

    V přesilové hře to nešlo, tak se toho CAM ABBOTT ujal sám a po levé straně se vydal směrem k Salákovi. Člen elitní formace domácích se dostal přes obránce a tvrdou střelou přidal druhou branku v zápase – 4:2! Asistence: Chris Abbott.
     
    22:36
    Färjestad právě vstřelil branku!

    Dvoubrankový náskok domácích netrval příliš dlouho. Podobná situace jako u třetí branky Luley. Lajunenovu střelu Gustafsson vyrazil, ale poté se do puk opřel MIKAEL JOHANSSON a od tyče poslal puk do sítě – 3:2! Asistence: Ville Lajunen.
     
    21:59
    Luleå právě vstřelila branku!

    Domácí nakonec využívají i klasickou přesilovku a odskočili na rozdíl dvou branek. Klasen před pár vteřinami přidělal další čmouhu na Salákově betonu a chvíli na to nabil JANU SANDSTRÖMOVI – 3:1! Asistence: Linus Klasen.
     
    21:12
    Luleå právě vstřelila branku!

    Luleå dokázala využít dvojnásobnou převahu. Salákovi se ještě podařilo vykrýt dělovku Gunnarssona, ale na pokus JOONASE VIHKA byl krátký. Domácí hráč dostal kotouč na levé straně a jeho střela zaplula do sítě Färjestadu – 2:1! Asistence: Linus Klasen, Linus Persson.
     
    13:46
    Luleå právě vstřelila branku!

    Český zástupce v brance hostí nakonec kapituloval. Střelu Franssona usměrnil do branky CAM ABBOTT a srovnal krok – 1:1! Asistence: Johan Fransson, Linus Persson.
     
    09:55
    Färjestad právě vstřelil branku!

    Hosté se rychle získali kotouč a vydali se směrem k brance soupeře. Gustafsson ještě zlikvidoval dělovku Röymarka, ale proti střele CHRISTIANA BERGLUNDA byl krátký – 0:1! Bez asistence.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 14. Abbott (Fransson, Persson), 22. Vihko (Klasen, Persson), 22. Sandström (Klasen), 27. Abbott (Abbott), 59. Pyörälä (Abbott) – 10. Berglund, 23. Johansson (Lajunen)


    Luleå Hockey: Gustafsson (Rautio) – Fransson, Skrbek, Kukan, Sandström, Gunnarsson, Kilström, Jonsson, Svensson – Persson, Abbott Ch., Abbott C. – Koivisto, Olausson, Fabricius – Klasen, Pyörälä, Hedman – Vihko, Fogström, Mannberg.
    Färjestad Karlstad: Salák (Pettersson-Wentzel) – Nygren, Lee, Vallin, Tollefsen, Grundel, Lajunen – Lundh, Wallin, Berglund – Paulsson, Hillding, Åslund – Holtet, Connolly, Johansson – Rövmark, Bastiansen, Thorell.
    bahis siteleri