Columbus – San Jose 4:0 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:1 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 3:5 (kon.)
Tampa – Ottawa 3:2 (kon.) | Montreal – Washington 2:3 (kon.) | Winnipeg – Buffalo 4:1 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Minnesota – Chicago 0:1 (kon.) | Dallas – Los Angeles 5:1 (kon.)
konec
New York Islanders
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Philadelphia Flyers
Středa 10.04.2013, 01:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Definitivní tečku dává CASEY CIZIKAS brankou do odkryté klece – 4:1! Asistence: Matt Martin a Colin McDonald.
     
    58:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté ani nestihli odvolat brankáře a inkasují třetí branku! V protiútoku dva na jednoho našel Moulson JOHNA TAVARESE! Ten sice brankáře překonat nedokázal, nicméně vracející se obránce si smolně puk do své sítě – 3:1! Asistence: Matt Moulson a Brad Boyes.
     
    37:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Drtivý tlak nyní předváděli domácí hráči, kteří si tuto branku rozhodně zasloužili! MICHAEL GRABNER dostal puk na mezikruží, odkud přesnou poslal puk přímo k tyči – 2:1! Asistence: Colin McDonald a Keith Aucoin.
     
    15:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tlak domácího mančaftu je přece jen odměněn! Tavares poslal po mantinelu puk na Boyese, ten po kličce do středu našel MATT MOULSONA, který střelou na bližší tyč překonal přesouvajícího se Masona – 1:1! Asistence: Brad Boyes a John Tavares.
     
    06:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A branka nakonec platí! JAKUB VORÁČEK dostal od svého spoluhráče přihrávku až z obranného pásma, jel sám na Nabokova a po bekhendové kličce se nemýlil – 0:1! Asistence: Claude Giroux a Kimmo Timonen.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 16. Moulson (Boyes, Tavares), 38. Grabner (McDonald, Aucoin), 59. Moulson (Boyes), 59. Cizikas (Martin, McDonald) – 7. Voráček (Giroux, Timonen)


    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – Hickey, Višňovský, MacDonald, Hamonic, Streit, Carkner – Moulson, Tavares, Boyes – Bailey, Nielsen, Okposo – Grabner, Aucoin, McDonald – Cizikas, Joensuu, Martin
    Philadelphia Flyers: Mason (Bryzgalov) – Gervais, Timonen, L. Schenn, Lauridsen, Huskins, Gustafsson – Voráček, Giroux, Read – Simmonds, B. Schenn, Hartnell – Knuble, Fedotěnko, Gagne – Rosehill, Couturier, Hall.
    bahis siteleri