Columbus – San Jose 4:0 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:1 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 3:5 (kon.)
Tampa – Ottawa 3:2 (kon.) | Montreal – Washington 2:3 (kon.) | Winnipeg – Buffalo 4:1 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Minnesota – Chicago 0:1 (kon.) | Dallas – Los Angeles 5:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Středa 10.04.2013, 02:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na časomíře zbývalo 25,3, když se do prázdné brány trefuje a vedení svého mužstva potvrzuje BLAKE WHEELER. Bez asistence.
     
    44:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Máme tady první branku hostů! Padla úplně stejně jako první branka Jets. Přihrávalo se z pravé strany a po odrazu od bruslí bránícího hráče se k dorážce dostal KEVIN PORTER, který snižuje na 3-1. Bez asistence.
     
    39:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná akce, když se chvilku před druhou sirénou dostali hráči Jets do protiútoku tři na jednoho a puk, který přiletěl z levé strany, přehodil ANDREW LADD přes Millera a navyšuje vedení svého mužstva již na 3 – 0! Asistence: Bryan Little.
     
    30:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce v podání Jets! Byfuglien nenápadně z pravé strany přesunul puk čistě na AARONA GAGNONA, který rychlou střelou z první umisťuje kotouč pod ruku Millera a navyšuje tak stav utkání na 2-0! Asistence: Dustin Byfuglien.
     
    24:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Máme tady první branku dnešního nočního zápasu! Z pravé strany střílel Kane, který dělovkou trefil brusle bránícího hráče. Puk se odrazil přesně na hůl KYLA WELLWOODA, který se střelou do odkryté brány zapisuje na listinu střelců. Asistence: Evander Kane.

    Petr Blakala

    Branky a nahrávky: 25. Wellwood (Kane), 31. Gagnon (Byfuglien), 40. Ladd (Little), 60. Wheeler – 45. Porter


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Stuart, Clitsome, Hainsey, Bogosian, Enstrom, Byfuglien – Ladd, Little, Wheeler, Kane, Jokinen, Wellwood, Tangradi, Burmistrov, Santorelli, Wright, Gagnon, Thorburn
    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Pysyk, Pardy, Weber, Sekera, Ehrhoff, Myers – Ott, Hodgson, Gerbe, Foligno, Ennis, Stafford, Adam, Porter, Flynn, Scott, Hecht, Kaleta
    bahis siteleri