Olhanense – Guimarães 1:2 (kon.)
konec
SC Olhanense
1:2 (0:2)
Vitória SC Guimarães
Pondělí 22.04.2013, 21:00 • Estádio José Arcanjo, Olhao • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    63
    Olhanense právě vstřelilo branku!
    Naděje pro domácí celek stále žije! Minutu po svém pobytu na hřišti se prosazuje DJALMIR. Ten si naběhl na perfektní pas z levé strany od Babanca a hlavou zakončil přesně k bližší tyči.
     
    41
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Další hřebíček zasadil Guimaraes do psychiky domácího celku. Celou situaci vybojoval díky svému důrazu Amido Baldé, následných menších zmatků v obraně Olhanense využil HILAL EL ARBI SOUDANI, který po samostatném úniku obehrál Rafaela Bracalliho a skóroval do prázdné branky.
     
    38
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Hosté se z ničeho nic ujímají vedení! Tohle je velký šok pro Olhanense. Centr z levé strany od Marca Matiase našel ve vápně nehlídaného HILALA EL ARBIHO SOUDANIHO, který hlavou pohodlně zacílil.

    Viktor Sandev

    Branky: 63. Djalmir – 38. Soudani, 41. Soudani

    Karty:   72. Lucas (OLH), 88. Targino (OLH) – 27. André André (GUM), 51. Marco Matias (GUM)


    SC Olhanense: Rafael Bracalli – Luis Filipe, Vasco Fernandes (76. Evandro Brandao), André, Fernando Alexandre, Tiago Terroso (47. Djaniny), Rui Duarte, Babanco, Lucas, Targino, Pepe (62. Djalmir)
    Vitória SC Guimarães: Douglas Jesus – Alex, Addy, Paulo Oliveira, N'Diaye, André André (75. El Adoua), Leonel Olímpio, Tiago Rodrigues, Soudani (89. Machís), Marco Matias (61. Crivellaro), Amido Baldé

    Rozhodčí: Hugo Rodrigues Pacheco
    bahis siteleri