Olhanense – Guimarães 1:2 (kon.)
konec
SC Olhanense
1:2 (0:2)
Vitória SC Guimarães
Pondělí 22.04.2013, 21:00 • Estádio José Arcanjo, Olhao • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Domácí kouč Manuel Cajuda je ještě v závěru utkání vykázán z lavičky. Vůči asistentovi rozhodčího, který odmával již několikátý ofsajd, zřejmě nepoužil nejvybíravější slova.
     
    90+1
    Evandro Brandao si naběhl na centr a u tyčky skóroval! Dle mého názoru ale v ofsajdu nebyl. Kvůli tomu branku sudí neuznali.
     
    89
    Taktické střídání ze strany hostů. Autor dvou branek Soudani už hrát nebude, na poslední minuty se na hrací plochu podívá Machís.
     
    88
    Targino zatáhl za záchrannou brzdu, sudí Hugo Rodrigues Pacheco. tasí žlutou kartu.
     
    84
    Amido Baldé prostrčil balón na Crivellara, ten si dlouho zpracovával míč, s pomocí teče skončila jeho střela těsně nad brankou.
     
    78
    Guimaraes mohl rozhodnout. Po dlouhém pasu se odpoutal od obránce Soudani, který ale na hattrick nedosáhl. Jeho slabá střela branku najít nemohla.
     
    76
    Poslední změna na straně Olhanense. Vasca Fernandese nahrazuje v sestavě Evandro Brandao.
     
    75
    Guimaraes podruhé střídá. Ze hry odchází André André, do hry přichází El Adoua.
     
    72
    Lucas podle mínění sudího nafiloval pád těsně před vápnem, takže si vyloužil žlutou kartu za svůj herecký výkon.
     
    70
    To nemohl nedat! Babanco poslal perfektní přihrávku na malé vápno na nabíhajícího Djaninyho, který z blízkosti levačkou jen přestřelil. Tohle může domácí pořádně mrzet.
     
    66
    Protiútok na druhé straně! Djalmir hru hodně oživil, teď se ocitl v samostatném úniku. Za minutu dvanáct mu míč odkopl do autu Addy.
     
    65
    Hodně nebezpečná standardka pro hosty! Rafael Bracalli před dotírajícím protihráčem zasahoval na poslední chvíli.
     
    63
    Olhanense právě vstřelilo branku!
    Naděje pro domácí celek stále žije! Minutu po svém pobytu na hřišti se prosazuje DJALMIR. Ten si naběhl na perfektní pas z levé strany od Babanca a hlavou zakončil přesně k bližší tyči.
     
    62
    Také Olhanense udělalo změnu. Pepe dnes moc vidět nebyl, na jeho místo nastoupuje Djalmir.
     
    61
    Hosté poprvé střídají. Marco Matias trochu otálí se svým odchodem za postranní čáru, nakonec ho naradí Crivellaro.
     
    51
    Sudí Hugo Rodrigues Pacheco si nakonec nebere servítky. Marco Matias přece jenom trošku přihrával následky souboje, takže obdržel žlutou kartu. Trochu navíc i diskutoval s hlavním arbitrem.
     
    47
    Domácí sahají k prvnímu střídání těsně po přestávce. Ze hřiště odešel Tiago Terroso, do hry přišel Djaniny.
     
    46
    Amido Baldé se dostal do dobré pozice, byl ovšem v blízkosti trochu pod tlakem. Takže Rafael Bracalli mu skvěle vykryl úhel.
     
    41
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Další hřebíček zasadil Guimaraes do psychiky domácího celku. Celou situaci vybojoval díky svému důrazu Amido Baldé, následných menších zmatků v obraně Olhanense využil HILAL EL ARBI SOUDANI, který po samostatném úniku obehrál Rafaela Bracalliho a skóroval do prázdné branky.
     
    38
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Hosté se z ničeho nic ujímají vedení! Tohle je velký šok pro Olhanense. Centr z levé strany od Marca Matiase našel ve vápně nehlídaného HILALA EL ARBIHO SOUDANIHO, který hlavou pohodlně zacílil.
     
    30
    Další tutovka pro Olhanense! Targino skvěle zapracoval na levé straně, pak odcentroval na vzdálenější tyčku, kde však Rui Duarte pálil z voleje z vyložené pozice jen nad.
     
    28
    Jak se to mohlo stát, říká si brankář Douglas Jesus, který zachránil hosty od pohromy. Hostující obrana chybovala, takže Pepe mohl skórovat po pěkném ťukesu z úhlu. Střela mu ovšem tolik nevyšla.
     
    27
    Žlutá karta na místě. Lucase sestřelil ostrým skluzem André André, který se nemohl rozhodnutí hlavního sudího vůbec divit.
     
    9
    Z ničeho nic udeřili také domácí! Z otočky pálil ostře Alřířan Soudani, k tyči se však výborně vyšponoval brankář Rafael Bracalli.
     
    8
    ... a gólman Douglas Jesus měl obrovské problémy! Centr totiž nezkrotil úplně nejlépe, takže mohl dorážet Tiago Terroso. K míči se ovšem nakonec o vteřinku nedostal.

    Viktor Sandev

    Branky: 63. Djalmir – 38. Soudani, 41. Soudani

    Karty:   72. Lucas (OLH), 88. Targino (OLH) – 27. André André (GUM), 51. Marco Matias (GUM)


    SC Olhanense: Rafael Bracalli – Luis Filipe, Vasco Fernandes (76. Evandro Brandao), André, Fernando Alexandre, Tiago Terroso (47. Djaniny), Rui Duarte, Babanco, Lucas, Targino, Pepe (62. Djalmir)
    Vitória SC Guimarães: Douglas Jesus – Alex, Addy, Paulo Oliveira, N'Diaye, André André (75. El Adoua), Leonel Olímpio, Tiago Rodrigues, Soudani (89. Machís), Marco Matias (61. Crivellaro), Amido Baldé

    Rozhodčí: Hugo Rodrigues Pacheco
    bahis siteleri