Rostov – Groznyj 0:3 (kon.)
konec
FK Rostov
0:3 (0:2)
FK Achmat Groznyj
Pondělí 22.04.2013, 17:00 • Stadion Olimp 2, Rostov na Donu. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    49
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Domácí to budou mít hodně těžké, zda-li vůbec řešitelné. Po rohovém kopu se dostal do protiútoku Těrek a vyřešil jej náramně. Odchovanec brazilského Grémia ADÍLSON WARKEN prodloužil míč jdoucí na něj pohlednou patičkou, aby jej následně mohl dostat zpátky na nohu od Aíltona Almeidy a zakončit z voleje do pravého dolního rohu – 0:3!
     
    15
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro tým od řeky Don! Po zahraném rohu se míč ocitl ve skrumáži a po nedorozumění domácí obrany v čele se zkušeným brankářem Pletikosou si dává smolný vlastní gól český útočník JAN HOLENDA. Teď už to budou mít Rostovští velmi obtížné – 0:2!
     
    10
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Branka jako blesk z čistého dne dalo by se pravit o tomto zásahu! Brazilský útočník AÍLTON ALMEIDA dostal přihrávku na půli Rostovu, zorientoval se mezi čtyřmi bránícími hráči a nato vyslal nenápadnou střelu k tyči, která znamená vedení klubu z Čečenska – 0:1!

    Dominik Tobola

    Branky: 10. Aílton Almeida, 15. Holenda (vla.), 49. Adílson Warken

    Karty:   62. Kalachev (RTV) – 19. Utsijev (GRZ)


    FK Rostov: Pletikosa – Getigežev, Šešukov, Beljajev, Djakov, Margasov – Česnauskis, Gatcan, Kalachev, Kanga Kaku – Holenda.
    FK Achmat Groznyj: Amelchenko – Jatčenko, Jiránek, Ojala, Ustijev – Ivanov, Adílson Warken, Rybus, Píriz – Aílton Almeida, Mitrišev.

    Rozhodčí: A. Jegorov – O. Tselovalnikov, S. Suchovenkov – M. Lajuškin (všichni RUS).

    Diváci: 3500
    bahis siteleri