Rostov – Groznyj 0:3 (kon.)
konec
FK Rostov
0:3 (0:2)
FK Achmat Groznyj
Pondělí 22.04.2013, 17:00 • Stadion Olimp 2, Rostov na Donu. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    78
    Další velká šance domácích a opět u toho byl Kalachev! Nyní v roli přihrávajícího. Při protiútoku si podržel míč, který nato prostrčil na Poloze, ale ten svůj počin z utkání v Kazani nenapodobil a nastřelil jen Amelchenka!
     
    77
    A je to tak. Nedávná posila z Young Boys Bern musí pro zranění opustit trávník. Na jeho místo další polský hráč, Marcin Komorowski.
     
    63
    Druhé střídání v podání čečenského celku. Hlavní trenér hostí Čerešov vysílá na hřiště Kacajeva, který nahrazuje Facunda Pírize.
     
    62
    Následně si Kalachev připisuje žlutou kartu za faul na Ojalu. Rozšiřuje svou nelichotivou sbírku sedmi karet se žlutou barvou.
     
    62
    Tak jsem to zakřikl a nyní měli domácí největší možnost na snížení stavu! Kalachev si po přihrávce od Kiričenka potáhl míč a z hranice patnácti metrů vypálil do spojnice tyče a břevna!
     
    55
    A nakonec je to litevský reprezentant Edgaras Česnauskis, který přepouští své místo střelci zlatého bodu na hřišti Rubinu Kazaň, Dmitriji Polozovi.
     
    54
    Následoval jej gabonský záložník Kanga Kaku, jehož nahrazuje Starikov.
     
    54
    Tak nakonec černohorský trenér Miodrag Božovič využil všechny možné výměny, tedy tři. Nejprve odchází Jan Holenda, kterého nahradil Kiričenko.
     
    49
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Domácí to budou mít hodně těžké, zda-li vůbec řešitelné. Po rohovém kopu se dostal do protiútoku Těrek a vyřešil jej náramně. Odchovanec brazilského Grémia ADÍLSON WARKEN prodloužil míč jdoucí na něj pohlednou patičkou, aby jej následně mohl dostat zpátky na nohu od Aíltona Almeidy a zakončit z voleje do pravého dolního rohu – 0:3!
     
    45
    Hosté střídají. Místo Mitriševa přichází polský záložník Makuszewski.
     
    19
    Litevský reprezentant Česnauskis si dal míč před sebe, ale poté tvrdě zasáhl kapitán hostí, Rizvan Utsijev. Odchovanec čečenského klubu inkasuje po zásluze žlutou kartu.
     
    15
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro tým od řeky Don! Po zahraném rohu se míč ocitl ve skrumáži a po nedorozumění domácí obrany v čele se zkušeným brankářem Pletikosou si dává smolný vlastní gól český útočník JAN HOLENDA. Teď už to budou mít Rostovští velmi obtížné – 0:2!
     
    10
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Branka jako blesk z čistého dne dalo by se pravit o tomto zásahu! Brazilský útočník AÍLTON ALMEIDA dostal přihrávku na půli Rostovu, zorientoval se mezi čtyřmi bránícími hráči a nato vyslal nenápadnou střelu k tyči, která znamená vedení klubu z Čečenska – 0:1!

    Dominik Tobola

    Branky: 10. Aílton Almeida, 15. Holenda (vla.), 49. Adílson Warken

    Karty:   62. Kalachev (RTV) – 19. Utsijev (GRZ)


    FK Rostov: Pletikosa – Getigežev, Šešukov, Beljajev, Djakov, Margasov – Česnauskis, Gatcan, Kalachev, Kanga Kaku – Holenda.
    FK Achmat Groznyj: Amelchenko – Jatčenko, Jiránek, Ojala, Ustijev – Ivanov, Adílson Warken, Rybus, Píriz – Aílton Almeida, Mitrišev.

    Rozhodčí: A. Jegorov – O. Tselovalnikov, S. Suchovenkov – M. Lajuškin (všichni RUS).

    Diváci: 3500
    bahis siteleri