Twente – Nijmegen 5:2 (kon.) | Feyenoord – Heracles 6:0 (kon.) | Zwolle – Utrecht 1:2 (kon.)
Arnhem – Willem II 3:1 (kon.)
konec
FC Twente
5:2 (2:0)
NEC Nijmegen
Neděle 28.04.2013, 12:30 • Arke Stadion, Enschede • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Twente právě vstřelilo branku!
    Parádní akce domácího Eghana, který obešel bránícího hráče na svém pravém křídle a křižnou přihrávkou přes celé vápno protivníka vybídl ke skorování FELIPEHO GUTIÉRREZE, který nedal Sinouhovi šanci!
     
    90
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Překvapivá branka pro domácí. Když se ERIK FALKENBURG zjevil mezi dvojící středních obránců a nikým nebráněn snižuje skóre utkání opět na dvě branky.
     
    59
    Twente právě vstřelilo branku!
    V zápětí se však domácí opět radovali, když před bránu Sinouha vrátil míč Chadli a RASMUS BENGTSSON znovu posouvá svůj tým razantní hlavičkou na zadní tyči do tříbrankového vedení.
     
    50
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    NICK VAN DER VELDEN si vzal míč a technickou ránou přes zeď snižuje stav zápasu. Mihajlov po jeho prudké a hlavně přesné ráně vůbec nešel a zůstal stát na brankové čáře.
     
    47
    Twente právě vstřelilo branku!
    Vynikající individuální akce domácího NACERA CHADLIHO, který se prohnal po levém křídle přes Willa až do vápna, kde si položil van Eijdena, a prostřelil Sinouha k jeho pravé tyči.
     
    22
    Twente právě vstřelilo branku!
    Parádní akce domácích, kteří předvedli rychlý útok středem hřiště. Chadli obešel na půlící čáře protihráče a naservíroval míč do úniku LUCI CASTAIGNOSIOVI, který přízemní ránou v samostatném úniku prostřeluje vyběhnutého Sinouha.
     
    3
    Twente právě vstřelilo branku!
    Ale na další pas od rohového praporku hostující obrana nestačila. DOUGLAS si naskočil tentokrát lépe a po centru Hölschera posouvá svůj tým hlavou do vedení.

    Jaroslav Keř

    Branky: 3. Douglas, 22. Castaignos, 47. Chadli, 59. Bengtsson, 90+2. Gutiérrez – 50. van der Velden, 90. Falkenburg

    Karty:   7. Amieux (NIJ), 61. van der Velden (NIJ)


    FC Twente: Mihajlov – Breukers, Douglas, Bengtsson (77. Bjelland), Braafheid (85. Rosales) – Fer, Tadič, Gutiérrez – Hölscher (73.Eghan), Castaignos, Chadli.
    NEC Nijmegen: Sinouh – Will (65.Čmovš), van Eijden, Bovenberg, Conboy – Pálsson (77.George), van der Velden, Koolwijk – Foor, Platje (46.Falkenburg), Amieux.

    Rozhodčí: Wegereef – de Vree, Schenkels
    bahis siteleri