Slavia Praha – IHC Kladno 11:5 (kon.) | IHC Pardubice – ILHK Hr. Králové 5:3 (kon.) | IHC Olomouc – Uh. Hradiště 8:3 (kon.)
Brno – Kanci Uh. Brod 5:4 (kon.) | Slavia Praha – Mad Parrots 11:2 (kon.) | IHC Pardubice – IHC Prague Rats 2:3 (kon.)
IHC Olomouc – Devils Zlín 9:4 (kon.) | Brno – IHC Přerov 4:5 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
5:4 (1:1, 2:1, 0:0, 2:2)
IHC KANCI Uherský Brod
Sobota 04.05.2013, 12:00 • Hokejová hala Úvoz - Brno • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:33
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to vypadá, že domácí tento zápas zvládnou za plný počet bodů. Šebek krásně nacentroval před bránu na PAVLA STRÝČKA, jenž si najel před brankoviště a šikovně protečoval kotouč do sítě. Asistence: David Šebek, Marek Vorel.
     
    45:20
    Brno právě vstřelilo branku!
    PAVEL STRÝČEK vypálil přes několik hráčů a je vyrovnáno. Jeho pumelice zapadla krásně do hostující svatyně. Asistence: Marek Vorel.
     
    38:38
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Přesilovka pokračovala. MILAN ŠILLER si najel z pravého kruhu před bránu a švihem překonal Vybírala. Domácí se připravili o dobrý výsledek svou nedisciplinovaností a teď za pykají. Asistence: Jan Heča, Dušan Surý.
     
    36:39
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    JAN HEČA využil přesilovku a je znovu vyrovnáno. Heča uviděl prostor před bránou a zakončil do míst, kde Vybíral nemohl být. Asistence: Josef Haring a Milan Šiller.
     
    20:22
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí překlápí výsledek na svou stranu. MAREK VOREL vyslal krásnou střelu do šibenice a Kůdela máchl lapačkou na prázdno. Asistence: David Šebek.
     
    15:27
    Brno právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka znamená vyrovnání. TOMÁŠ DEMEL využil souhry se svým kolegou Petrem Obdržálkem a opět se začíná od znovu. Asistence: Petr Obdržálek.
     
    13:37
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Skóre se opět mění a co nedali před chvíli Brňané, to je může mrzet. PETR WOSKA si najel před domácí bránu a pohodlně zavěsil mezi betony. Asistence: Martin Krchňáček, Jaroslav Vaněk.
     
    07:00
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Jenže vzápětí je vyrovnáno. Tvrdou střelu vyslal na Vybírala hostující JAN HEČA a jeho pumelice zapadla do sítě. Bez asistence.
     
    05:48
    Brno právě vstřelilo branku!
    Je zde první branka zápasu, kterou si připisují aktivnější domácí. Zítka našel před bránou DAVIDA ŠEBKA a ten uklidil kotouč do Kůdelovy svatyně. Asistence: Petr Zítka a Marek Vorel.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 6. Šebek (Zítka, Vorel), 16. Demel (Obdržálek), 21. Vorel (Šebek), 46. Strýček (Vorel), 48. Strýček (Šebek, Vorel) – 7. Heča, 14. Woska (Krchnáček, Vaněk J.), 37. Heča (Haring, Šiller), 39. Šiller (Heča, Surý)


    Mission Roller Brno: Vybíral (Barus) – Obdržálek, Zítka, Kazlepka, Vorel, Skácel R., Strýček, Skácel L., Demel, Brzobohatý, Pazdera, Kubica, Šebek. Trenér: Tomáš Kazlepka.
    IHC KANCI Uherský Brod: Kůdela (Šimek) – Surý, Vaněk P., Vaněk J., Woska, Šiller, Haring, Kartůsek, Krchňáček, Pavlusek, Heča. Trenér: Kůdela.

    Rozhodčí: Klein, Lerch.