Francie – Rakousko 3:1 (kon.) | Bělorusko – Slovinsko 4:3 (kon.) | Německo – Rusko 1:4 (kon.)
Švýcarsko – Kanada 3:2 (2:1 po s.n.) | Lotyšsko – USA 1:4 (kon.) | Norsko – Dánsko 3:2 (kon.)
konec
Francie
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Rakousko
Neděle 05.05.2013, 11:15Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:23
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    První gól THOMASE VANEKA na turnaji. Rakouská hvězda nejprve z mezikruží nastřelila Hueta, načež francouzský gólman odklouzal na opačnou stranu než puk a Vanek tak udělal krok, aby mohl dorazit kotouč do prázdné branky. Asistence: Markus Peintner, Thomas Pock.
     
    37:10
    Francie právě vstřelila branku!
    Parádní průnik francouzského hokejisty JULIENA DESROSIERSE. Útočník vyjel do mantinelu do osy hřiště, odtlačil si beka před sebou a švihnul puk do protipohybu Starkbauma. Asistence: Laurent Meunier.
     
    4:17
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi mají drtivý úvod. Další střídání přidal druhou branku TEDDY COSTA, který z levé strany poslal puk přesně do protějšího růžku. Chudák Starkbaum zvedl lapačku, ale neměl šanci. Asistence: Antoine Roussel, Brian Henderson.
     
    3:36
    Francie právě vstřelila branku!
    Obránce Lukas na modré provedl nejhorší věc, co mohl. Napálil hráče před sebou a dovolil DAMIENU FLEURYMU vyrazit do úniku. Francouzský útočník vystřelil mezi betony a se štěstím tudy propadl puk do sítě. Bez asistence.

    Tomáš Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Fleury, 5. Costa (Roussel, Henderson), 38. Desrosiers (Meunier) – 47. Vanek (Peintner, Pock)


    Francie: Huet – Manavian, Auvitu, Bachet, Hecquefeuille, Janil, Besch, Moisand – Treille Y., Meunier, Desroiers – Fleury, Bellemare, Treille S. – Henderson, Roussel, Da Costa – Raux, Guttig, Bertrand.
    Rakousko: Starkbaum – Pock, Lakos, Unterluggauer, F. Iberer, Schumnig, Lukas, Klimbacher, Altmann – Welser, Iberer, Schuller – Raffl, Koch, Vanek – Latusa, Hundetpfund, Baumgartner – Oberkofler, Peintner, Herburger.

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Vinnerborg (SWE) – Blümel (CZE), Hunnius (GER)
    bahis siteleri