Arsenal – Wigan 4:1 (kon.) | Reading – Manchester City 0:2 (kon.)
konec
Arsenal FC
4:1 (1:1)
Wigan Athletic
Úterý 14.05.2013, 20:45 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    71
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté podnikli další útočnou akci a opět skončila vstřelenou brankou. Ve středu hřiště zasprintoval AARON RAMSEY, kterého okamžitě našla přihrávka do běhu. RAMSEY se s balonem dostal až do velkého vápna, kde si jej připravil na pravačku a nechytatelnou střelou překonal brankáře Joela. Hráč Arsenalu uvízl v těsném ofsajdu, ale sudí nechal hru pokračovat.
     
    68
    Arsenal právě vstřelil branku!
    LUKAS PODOLSKI se skvěle uvolnil, Cazorla mu prodloužil míč a útočník Arsenalu už to pak vyřešil na jedničku. Joel vybíhal z brány, ale PODOLSKI ve vzduchu kopačkou ťukl do míče, který Joela přeletěl a skončil v brance.
     
    63
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Na pravém křídle utekl všem svým protihráčům Cazorla, který se výborně rozhlédl a všiml si, že se mu ve vápně nabízí THEO WALCOTT. Cazorla pak ze své kopačky vyslal nádhernou přihrávku a důrazný THEO WALCOTT poslal domácí tým do vedení.
     
    45
    Wigan právě vstřelil branku!
    Panečku, tak to byla fotbalová paráda! SHAUN MALONEY zahrával volný přímý kop a vyřešil to fantasticky. Domácímu brankáři nestačila ani čtyřčlenná zeď, přes kterou se MALONEY bez potíží prosadil a pravačkou poslal balon mezi tři tyče. Szczesny se natahoval marně, protože střela byla technická a na milimetry přesná.
     
    11
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Cazorla poslal balon do pokutového území, kde se výborně uvolnil hlavičkující LUKAS PODOLSKI a přesnou trefou poslal domácí tým do vedení. Brankář Joel byl bez šance, protože střelecký pokus byl velmi přesný.

    Lucie Rapantová

    Branky: 11. Podolski, 63. Walcott, 68. Podolski, 71. Ramsey – 45. Maloney

    Karty:   57. Maloney (ARS) – 53. Alcáraz (WIG)


    Arsenal FC: Szczesny ─ Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs ─ Ramsey, Arteta (91. Vermaelen) ─ Walcott, Rosický (78. Wilshere), Cazorla ─ Podolski (78. Oxlade-Chamberlain).
    Wigan Athletic: Joel ─ Boyce, Alcáraz, Scharner, Espinoza ─ McCarthy, McArthur, Gómez (64. Watson), McManaman (58. Di Santo) ─ Koné, Maloney (86. Henriquez).

    Rozhodčí: Dean ─ Collin, Brooks
    bahis siteleri